ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיל פנינה
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
קוקטיל פנינה
אם יש קוקטיל שאחד ההורים אפור ואחד לוטינו והגוזל נראה פנינה איך בודקים אם הוא זכר או נקבה ??

תוכים מגדלים רק מאהבה

Re: קוקטיל פנינה
בגיל הבגרות הזכר יהפוך לאפור רגיל והנקבה תישאר בצבע שבקעה.
תוכל לדעת בוודאות בגיל הבגרות בסביבות 7-12 חודשים.
תוכל לדעת בוודאות בגיל הבגרות בסביבות 7-12 חודשים.
מוזר.. אני חשבתי שבודקים כמו שבקוקטייל אפור רגיל. או לפחות כך שמעתי:S

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
אלי וזה גם לגבי הקוקטיל שלי שהוא בעצם הכלאה של רגיל ולוטינו ?
ונטלי אי אפשר תראי איך נראת פנינה כולה פסים

ונטלי אי אפשר תראי איך נראת פנינה כולה פסים

תוכים מגדלים רק מאהבה

אלי צודק,
עם השינויים ההורמונליים שיש כמגיעים לבגרות מינית והחלפת הנוצות הזכרים בד"כ מאבדים את הפנינים. עם זאת יש מקרים חריגים שנשארות להם קצת פנינים אבל מאוד בהירות ולא בולטות כמו לפני כן
עם השינויים ההורמונליים שיש כמגיעים לבגרות מינית והחלפת הנוצות הזכרים בד"כ מאבדים את הפנינים. עם זאת יש מקרים חריגים שנשארות להם קצת פנינים אבל מאוד בהירות ולא בולטות כמו לפני כן
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
אני כותב פה הודעה שכתבתי באשכול אחר:
כשלי היו קוקטיילים השיטה הזאת הוכיחה את עצמה מאד, אף פעם לא טעיתי.
באיזור ה-"עדין" של התוכי ישנן שתי עצמות שנקראות Ossa Pubes, אצל הנקבות שתי העצמות האלה יהיו במרווח אחת מהשנייה, אפשר ממש להרגיש עם האצבע שאתה מניח אותה על שתי עצמות. אצל הזכרים לא יהיה המרווח הזה, זה ירגיש יותר כמו עצם אחת.
כשלי היו קוקוטיילים ככה הייתי בודק אותם, לימד אותי את השיטה אורי מחוות התוכים. זה עובד מצויין.
כשלי היו קוקטיילים השיטה הזאת הוכיחה את עצמה מאד, אף פעם לא טעיתי.
באיזור ה-"עדין" של התוכי ישנן שתי עצמות שנקראות Ossa Pubes, אצל הנקבות שתי העצמות האלה יהיו במרווח אחת מהשנייה, אפשר ממש להרגיש עם האצבע שאתה מניח אותה על שתי עצמות. אצל הזכרים לא יהיה המרווח הזה, זה ירגיש יותר כמו עצם אחת.
כשלי היו קוקוטיילים ככה הייתי בודק אותם, לימד אותי את השיטה אורי מחוות התוכים. זה עובד מצויין.