ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכים שלי חולים
מנהל: מפקחים
Re: התוכים שלי חולים
בהצלחה עידו והעיקר לא לדאוג יותר מידיי , הכל יבוא על מקומו בשלום 

תודה לכולם
אני יודע שמהכלמידיה הם יבריאו (בעזרת השם) אבל אני דואג מהB&F
כי אני לא רוצה שקוני ידביק את פטל ועדי אמר לי שזה מאוד מסוכן לג'אקו צעיר.
שוב תודה רבה לכולם
עידו
נ.ב.
נראה לי שכדי באמת לפנות לכלבוטק כדי שיחקרו את חוות התוכים בכפר הס כי לא הגיוני שמקום בסדר גודל כזה לא יבדוק את התוכים למחלות העיקריות שתוכים חולים בהם!!!
פשוט חוצפה!!
אני יודע שמהכלמידיה הם יבריאו (בעזרת השם) אבל אני דואג מהB&F
כי אני לא רוצה שקוני ידביק את פטל ועדי אמר לי שזה מאוד מסוכן לג'אקו צעיר.
שוב תודה רבה לכולם
עידו
נ.ב.
נראה לי שכדי באמת לפנות לכלבוטק כדי שיחקרו את חוות התוכים בכפר הס כי לא הגיוני שמקום בסדר גודל כזה לא יבדוק את התוכים למחלות העיקריות שתוכים חולים בהם!!!
פשוט חוצפה!!
היי ניסיתה לדבר אם אורי מכפר הס בקשר למחלות ולישאול מה הוא יכול לעשות ומי מממן את כל התיפולים

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

צריך להבין את הבעייתיות שבדבר.
בדרך כלל תוכי נבדק לפני המכירה ולא מייד עם קניתו. בין הבדיקה למכירה יכולים לעבור שבוע שבועיים ואף יותר, בתקופה זו
התוכי יכול להידבק ותשובות המעבדה יראו על תוכי בריא, במקומות הומי תוכים כגון חוות וכו' סיכויי הידבקות וההעברה רבים יותר.
תמיד נכנסים תוכים חדשים, מבקרים ועוד אשר יכולים בנקל להעביר את המחלה.
אפשרי לקנות תוכי בריא ותוך כדי להדביקו ע"י העברת החיידק מהכלוב, מחנות חיות שביקרתם או ממגע עם תוכים אחרים.
במקרה של עידו למשל, לעידו היה תוכי בבית שיתכן שנשא את הכלמידיה והעביר לפטל , יתכן גם שפטל נדבק והוא שהעביר את המחלה.
אי אפשר לדעת בוודאות ולהצביע על האשם ובמיוחד לא לאחר מספר ימים מעת הקנייה.
פנייה של עידו לחוות הס לא תעזור לדעתי במיוחד לאור הזמן הרב שעבר מהקנייה, בכל אופן אפשר להתקשר ולשמוע את דעתם בנושא.
בדרך כלל תוכי נבדק לפני המכירה ולא מייד עם קניתו. בין הבדיקה למכירה יכולים לעבור שבוע שבועיים ואף יותר, בתקופה זו
התוכי יכול להידבק ותשובות המעבדה יראו על תוכי בריא, במקומות הומי תוכים כגון חוות וכו' סיכויי הידבקות וההעברה רבים יותר.
תמיד נכנסים תוכים חדשים, מבקרים ועוד אשר יכולים בנקל להעביר את המחלה.
אפשרי לקנות תוכי בריא ותוך כדי להדביקו ע"י העברת החיידק מהכלוב, מחנות חיות שביקרתם או ממגע עם תוכים אחרים.
במקרה של עידו למשל, לעידו היה תוכי בבית שיתכן שנשא את הכלמידיה והעביר לפטל , יתכן גם שפטל נדבק והוא שהעביר את המחלה.
אי אפשר לדעת בוודאות ולהצביע על האשם ובמיוחד לא לאחר מספר ימים מעת הקנייה.
פנייה של עידו לחוות הס לא תעזור לדעתי במיוחד לאור הזמן הרב שעבר מהקנייה, בכל אופן אפשר להתקשר ולשמוע את דעתם בנושא.
לדעתי עם כפר הס צריך לעשות משהו בנדון , כי גם אני קניתי שם את ג'וני לבן שלי ואחד מהסיבות היה שבכל הפרסומים שלהם מצויין שלציפור יש תעודת בראיות . במקרה שלי ג'וני נפל בלילה ראשון ושבר ציפורן ירד לו דם ואז לקחתי אותו לרופא והמליץ לבצע בדיקה לכלומדיה , מחלת מקור ונצות וגם זהו מין . מן הסתם התברר שג'וני נושא כלומדיה ותאריך הבדיקה זה יום לאחר הרכישה , בחיים לא היה לנו שם תוכי בבית ואז בטוח שהוא נדבק שם . לדעתי הם מפרסמים מידה שגוי ותוכים שלהם לא בראים .
אישית אני מכיר אישה שחלתה בדלקת רעות קשה בגלל תוכי שהיה בבית.
אישית אני מכיר אישה שחלתה בדלקת רעות קשה בגלל תוכי שהיה בבית.
עידו אני מאחל החלמה מהירה לך
ולתוכים שלך והלוואי שתיצאו מזה עם
כמה שפחות נזק כלכלי,נפשי,ובריאותי ..
מחזיק לכם אצבעות ומקווה לטוב !!!
מה הסידור שמצאתם לפטל ? אמרת שמצאתם סידור בחוץ, לא ?
ולתוכים שלך והלוואי שתיצאו מזה עם
כמה שפחות נזק כלכלי,נפשי,ובריאותי ..
מחזיק לכם אצבעות ומקווה לטוב !!!
מה הסידור שמצאתם לפטל ? אמרת שמצאתם סידור בחוץ, לא ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .