ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ציפור אהבה לא נגמל
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
ציפור אהבה לא נגמל
יש לי ציפור אהבה בן חודשים וכמה ועדין לו נגמל מה אני צריך לעשות 

תוכים מגדלים רק מאהבה

Re: ציפור אהבה לא נגמל
תן לנו פרטים נוספים.
1.כמה אוכל
2. כמה ארוחות
3.האם נגיש למזון
1.כמה אוכל
2. כמה ארוחות
3.האם נגיש למזון
לזרום איתו, ולתת לו להחליט מתי להתחיל להגמל.אין כופים גמילה על גוזל,
זה מתנקם , ומשפיע על התנהגות.מקבלים גוזל עצבני, ונשכן.
אז קצת סבלנות עוד כמה ימים, והוא יהיה מוכן שתוריד לו ארוחה של דייסה.
יש מגדלים שמורידים מכמות הדייסה בארוחה, אני אף פעם לא נוהגת ככה, לא אוהבת את השיטה הזאת.גם תינוק לא גומלים בכוח, למה מגיע לגוזל
מילת הקסם סבלנות
זה מתנקם , ומשפיע על התנהגות.מקבלים גוזל עצבני, ונשכן. אז קצת סבלנות עוד כמה ימים, והוא יהיה מוכן שתוריד לו ארוחה של דייסה.
יש מגדלים שמורידים מכמות הדייסה בארוחה, אני אף פעם לא נוהגת ככה, לא אוהבת את השיטה הזאת.גם תינוק לא גומלים בכוח, למה מגיע לגוזל
מילת הקסם סבלנות

אווה צודקת לגמרי
אהרון תן לטבע ולגוזל לעשות את שלהם!!
הגוזל יגמל כשהוא יחשוב שבה לו.
בהצלחה
אווה תתחדשי על החתימה
מאוד מאוד יפה
אהרון תן לטבע ולגוזל לעשות את שלהם!!
הגוזל יגמל כשהוא יחשוב שבה לו.
בהצלחה
אווה תתחדשי על החתימה
מאוד מאוד יפה
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בטבע אתה חושב שהאמא מאכילה אותו לנצח? או נותנת לו להיות חשוף לתזונה וללמוד להסתדר?
נכון. לא גומלים בכוח אבל בהחלט יש להיות עזר לגמילה, אם אנחנו לא נעזור ונחשוף אותו לתזונה
איך הגוזל יגמל? לכן חשוב לשמוע פרטים נוספים אותם ביקש אלי..
גם תינוק אווה ברגע שניתן מעבירים מדייסה, למזון טחון ולאט לאט מוסיפים מזון עם הגיל ע"י מעקב
של הגורמים המתאימים. אז יש לגמול בכוח ויש לגמול בדרך הנוכנה בה הגוזל יעשה זאת בתהליך
נורמלי ללא פגיעה.
נכון. לא גומלים בכוח אבל בהחלט יש להיות עזר לגמילה, אם אנחנו לא נעזור ונחשוף אותו לתזונה
איך הגוזל יגמל? לכן חשוב לשמוע פרטים נוספים אותם ביקש אלי..
גם תינוק אווה ברגע שניתן מעבירים מדייסה, למזון טחון ולאט לאט מוסיפים מזון עם הגיל ע"י מעקב
של הגורמים המתאימים. אז יש לגמול בכוח ויש לגמול בדרך הנוכנה בה הגוזל יעשה זאת בתהליך
נורמלי ללא פגיעה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
- אהרון
- גוזל

[quote="55";p="35434"]תן לנו פרטים נוספים.
1.כמה אוכל
2. כמה ארוחות
3.האם נגיש למזון[/quote]
כפית בכל ארוחה
3 פעמים ביום
נגיש למזון כל הזמן
ודרך אגב הוא כבר אוכל אוכל רגיל אך לא מסכים לוותר על הדיסה אם אני לא נותן לו ארוחה אז הוא פורץ את הכלוב שלו ומישתולל בחדר הופך את הכוסות שבהם אני מכין את הדיסה ואוכל את השאריות
1.כמה אוכל
2. כמה ארוחות
3.האם נגיש למזון[/quote]
כפית בכל ארוחה
3 פעמים ביום
נגיש למזון כל הזמן
ודרך אגב הוא כבר אוכל אוכל רגיל אך לא מסכים לוותר על הדיסה אם אני לא נותן לו ארוחה אז הוא פורץ את הכלוב שלו ומישתולל בחדר הופך את הכוסות שבהם אני מכין את הדיסה ואוכל את השאריות

תוכים מגדלים רק מאהבה

אהרון זה בכלל לא מצחיק.
להגיד את האמת לא רציתי לענות לך, ולפתוח ויכוח עם עוזי, אבל הנה הוכחה שבגמילה בכוח קיבלת גוזל תוקפן, עצבני ושטלתן. דרך אגב אני לא אמרתי שצריך להאכיל לנצח בדייסה, או שבטבע האמא מאכילה בלי סוף.
תקופת הגמילה הכי חשובה לעיצוב האופי של הגוזל, ולכל המתחילים וכדאי לקרוא קצת חומר מקצועי על כך.
נראה לי שכמות של כפית דייסה עבורו, זה כמו בשבילך אוכל על קצה המזלג, ומיד לוקחים ממך את הצלחת
שאלתי היא מה מפריעה לך להאכיל בכפית וחצי או שתי כפיות דייסה שלוש פעמים ביום עוד שבוע עשרה ימים, ואז לאט להוריד את הכמות?
לפי התיאור שלך הגוזל רעב, ולא סתם מפונק.האם אתה לחוץ בזמן?
מה המזון שאתה נותן לו בכלים?
להגיד את האמת לא רציתי לענות לך, ולפתוח ויכוח עם עוזי, אבל הנה הוכחה שבגמילה בכוח קיבלת גוזל תוקפן, עצבני ושטלתן. דרך אגב אני לא אמרתי שצריך להאכיל לנצח בדייסה, או שבטבע האמא מאכילה בלי סוף.
תקופת הגמילה הכי חשובה לעיצוב האופי של הגוזל, ולכל המתחילים וכדאי לקרוא קצת חומר מקצועי על כך.
נראה לי שכמות של כפית דייסה עבורו, זה כמו בשבילך אוכל על קצה המזלג, ומיד לוקחים ממך את הצלחת

שאלתי היא מה מפריעה לך להאכיל בכפית וחצי או שתי כפיות דייסה שלוש פעמים ביום עוד שבוע עשרה ימים, ואז לאט להוריד את הכמות?
מה המזון שאתה נותן לו בכלים?

- אהרון
- גוזל

[quote="148";p="35526"]אהרון זה בכלל לא מצחיק.
מה המזון שאתה נותן לו בכלים?[/quote]
אווה הוא לא תוקפן הוא הגוזל הכי חמוד שראיתי
ודרך אגב זה לא כפית זה כף ואני מעולם לא ניסיתי בכוח
מה המזון שאתה נותן לו בכלים?[/quote]
אווה הוא לא תוקפן הוא הגוזל הכי חמוד שראיתי
ודרך אגב זה לא כפית זה כף ואני מעולם לא ניסיתי בכוח

תוכים מגדלים רק מאהבה

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אווה אני לא מבין מה קשור לויכוח. זה פורום ובו דנים. זה בעצם גם כל המטרה.
בתגובתך הראשונה התרשמתי כי יש לתת לגוזל להגמל לבד.
מתגובתך האחרונה ניתן להבין כי יש לגמול את הגוזל אך לא למהר ולעשות זאת בדרך הנכונה וזה
בעצם מה שאני טענתי ואמשיך לטעון. בכל מקרה בכדי להבין אם הגוזל בדרך הגמילה הנכונה יש לקבל
פרטים ולא לקבוע בכל מקרה כי יש לתת לגוזל את הזמן לבחירה.
בתגובתך הראשונה התרשמתי כי יש לתת לגוזל להגמל לבד.
מתגובתך האחרונה ניתן להבין כי יש לגמול את הגוזל אך לא למהר ולעשות זאת בדרך הנכונה וזה
בעצם מה שאני טענתי ואמשיך לטעון. בכל מקרה בכדי להבין אם הגוזל בדרך הגמילה הנכונה יש לקבל
פרטים ולא לקבוע בכל מקרה כי יש לתת לגוזל את הזמן לבחירה.
UziDesign
UziDesign
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אהרון, לשאלתך אתה צריך לתת לו לפי הזפק. לא לפי כפית ולא לפי כף.
הכמות שאתה נותן לו צריכה למלא את הזפק בצורה כזו שלא תהיה מפוצצת ויש בה מעט רכות.
ברגע שאתה רואה שהזפק מתרוקן לחלוטין זה השלב שבו אתה צריך לתת לו ארוחה נוספת.
אם הוא נגיש לאוכל אתה תראה שלאט לאט הוא יאכל פחות..
את הרצון לדייסה תמיד יהיה לו וברגע שהוא אוכל תערובת וכו' זה השלב שבו אתה צריך להוריד לו
לאט לאט עד למצב שבו הוא אוכל לבד לכל אורך שעות היום.
הכמות שאתה נותן לו צריכה למלא את הזפק בצורה כזו שלא תהיה מפוצצת ויש בה מעט רכות.
ברגע שאתה רואה שהזפק מתרוקן לחלוטין זה השלב שבו אתה צריך לתת לו ארוחה נוספת.
אם הוא נגיש לאוכל אתה תראה שלאט לאט הוא יאכל פחות..
את הרצון לדייסה תמיד יהיה לו וברגע שהוא אוכל תערובת וכו' זה השלב שבו אתה צריך להוריד לו
לאט לאט עד למצב שבו הוא אוכל לבד לכל אורך שעות היום.
UziDesign
UziDesign