ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שינוי חד בצבע הלשלשת

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

ניר בב
גוזל
גוזל

Re: שינוי חד בצבע הלשלשת

שליחה על ידי ניר בב »

לא אמרתי שאתה לא אחראי אמרתי שזה חוסר אחריות...יש הבדל...!
תעשה מה שבראש שלך אני לא יכול להיות אחראי על זה שהתוכית שלך הייתה יומיים בלי אוכל... אני בטוח שהיא לא נהנתה מזה...ושזה לא בריא לה...!
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

עידו, רוב הסיכוים שמה שגרם לשינוי בצבע הלשלשת זה זה שהיא אכלה יומיים ירקות ופירות.
נסה לעשות מה שאלי המליץ ואח"כ תודיע לנו אם יש שינוי.
חשוב מאוד שתשמור לה על תזונה נכונה, במיוחד בגלל שהיא נשאית כלימדיה.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה
שם פרטי:: עידו

שליחה על ידי עידו »

נטלי וניר
אני שומר על על התזונה ואני יודע שלא הייתי אחרי בפעם הזאת.
אני עשיתי לפי המלצה קודמת של אנשים מהאתר ועם נגמר האוכל ואין לך דרך לקנות אז נתתי אוכל "חלופי" עד שיהיה חדש!!!
ההורים שלי היו בחו"ל ולא הייתה לי שום דרך אפשרית לקנות אוכל!!!!!
תמונה
benuk
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי benuk »

עידה בגלל שאני פוחד ממציבי קיצון שנגמר אני עושה עם אוכל של ג'וני מה שעשיתי עם אוכל של ילד שלי - הרגלתי אותו לכמה סוגים. לג'וני לדוגמא אני נותן תערובת יבשה של 50 אחוז כופטיות קייטי 25 אחוז כופטיות של נוטריברד ו25 אחוז תערובת פרימיאום פריסטיג' כדי שיהיה לו גם מה לפצח . בנוסף ל4-6 שעות ביום אני מכניס כלי נוסף עם תערובת השריה שג'וני גם אוהב . סיכוי שכל הסוגים יגמרו בו זמנית ממש זניח . כמו כן שעברתי את ג'וני יד עם ילד לחמתי בגלל הגרדים לאשדוד אז לא היה שם תערובת השריה אבל לא קרה כלום ב10 ימים אלו . פירות אני נותן פעםנ ביום וממש לא הרבה - גג רבע תפוח אץ או בננה , איזה 4 סמ' מגזר או פלח פילפל . מה שכם אני מוציא את זה אחרי 4 שעות אם נשאר בגג ההחמצה . יש מגדלים שמוכרים את קייטי לפי משקל אם תרצה אוכל לתת טל' באישי .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”