ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
תודה . לקחנו אותו במחשבה שיהיה בן משפחה גם חשוב לנו לחנך את הילד לדואג לאחרים ולטפל כמו שצריך . כבר היום בני עוזר לנו בטיפו יום יומי בג'וני ובטח שהם משחקים יחד
אתם דוגמה לגידול נכון של תוכי ובעלי חיים בכלל, השרשת אהבת בעלי חיים לילד מקטנות נשארת עימו לכל החיים , יחד עם
זאת כשהילד לומד לקבל אחריות זהו שיעור נפלא .
המחיר הוא אותו מחיר , רק "למזלינו " לנו היתה "כלומדיה " בלבד . מרתיח אותי עניין המחלה אץ האמת . עזוב ששילמתי 400 ש"ח ממחיר מקובל אבל סיבה שקניתי שם זה שעמרו שהוא בריא ויש לו תעודת בריאות . רכשתי אותו לילד קטן שלי בן שנתיים אז ... מה היה קורה עם בני היה נדבק וחולה בדלקת ראות לדוגמא ? הרי גילינו מחלה במקרה למחרת הקניה כי ג'וני שבר ציפרן בכלוב חדש ודמם אז חיפשתי וטירניר שהמליץ על בדיקות . אני ממש עצבני מזה כל פעם מחדש .
קיבלנו אבל בדיקות הטיפול בכלומדיה לא היו מסומנות שם .
בני שלי דןןקא מאוד אהב את המקום רק אני לא יכול לגשת לשם שוב כדי לא להדביק את ג'וני שוב בחזרה הביתה .
טוב בני הלך במרץ ל"לורו פארק " בטנריפה . יש שם איזה 300 תוקים שונים
אני קיבלתי תעודה אבל לא כתוב שם בדיקות לכלמידיה וB&F האמת זה ממש ממש ממש מעצבן כי אני כן חליתי בגלל כלמידיה והייתה לי דלקת ראות (אני בריא עכשיו תודה לאל)
אני גם מאוד אהבתי את המקום אבל לא נשמע לי הגיוני שמקום בסדר גודל כזה לא יעשה בדיקות למחלות הכי נפוצות בתוכים!!