ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לשילוב של תוכים ביחד..
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לשילוב של תוכים ביחד..
יש לי כלוב (נוסף..חוץ מהקוקטלים) שיש לי בו תוכונית יחסית מבוגרת עכשיו רציתי לדעת עם אפשר להביא אל הכלוב הזה עוד 2 זוגות תוכונים ו2 זוגות פינקים ? הכלוב הוא גדול ...בערך 50 ס"מ רוחב 80 ס"מ גובה 30-35 ס"מ עומק
תודה רבהה לעוזרים...
תודה רבהה לעוזרים...
Re: שאלה בקשר לשילוב של תוכים ביחד..
שני זוגות תוכונים לדעתי אפשר הפינקים לא בטוח וגם צפוף

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

אני לא בטוחה שהכלוב מספיק בשביל עוד 2 זוגות.
אבל בכל אופן, אל תשלב פינקים עם תוכונים.
אבל בכל אופן, אל תשלב פינקים עם תוכונים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מה אפשר לשלב עם תוכונים אז?
צודק בהחלט סמו, 2 זוגות תוכונים אפשי אך על הפינקים תוותר בכלוב הזה,פשוט צפוף.
אגב הגובה מיותר והשטח הולך לאיבוד,מאחר והתוכונים ישתמשו רק בחלק העליון של הכלוב.הייתי מציע לך לנסות ולשנות את הכלוב
כך שהרוחב יהיה 80 העומק 50 והגובה יהיה 35 ס"מ.הגובה לא מי יודע מה אבל תוכונים ישסתדרו יפה עם הגובה והכלוב יהיה מרווח יותר.
אגב הגובה מיותר והשטח הולך לאיבוד,מאחר והתוכונים ישתמשו רק בחלק העליון של הכלוב.הייתי מציע לך לנסות ולשנות את הכלוב
כך שהרוחב יהיה 80 העומק 50 והגובה יהיה 35 ס"מ.הגובה לא מי יודע מה אבל תוכונים ישסתדרו יפה עם הגובה והכלוב יהיה מרווח יותר.
בכלוב הזה כנראה כלום ,בכלוב גדול יותר משמעותית אתה יכול להוסיף קוקטילים.
לאה..אין לי אפשרות לשנות את הגודל ...זה כלוב נוי כזה...
ופרסונטות ותוכי אהבה אי אפשר??...או להביא במקום תוכונים פינקים?
ופרסונטות ותוכי אהבה אי אפשר??...או להביא במקום תוכונים פינקים?
זה אלי לא לאה;)
לא משנה איזה תוכי תרצה להביא.. אם תביא 2 זוגות תוכונים ובנוסף עוד פינקים/קוקטיילים/צ.אהבה יהיה צפוף מאוד וזה סתם התעללות בתוכים.
אם אתה רוצה להביא פינקים במקום תוכונים תוציא את התוכונית שיש לך מהכלוב ותעביר אותה לכלוב אחר או לחילופין תקנה לפינקים כלוב חדש.
לא משנה איזה תוכי תרצה להביא.. אם תביא 2 זוגות תוכונים ובנוסף עוד פינקים/קוקטיילים/צ.אהבה יהיה צפוף מאוד וזה סתם התעללות בתוכים.
אם אתה רוצה להביא פינקים במקום תוכונים תוציא את התוכונית שיש לך מהכלוב ותעביר אותה לכלוב אחר או לחילופין תקנה לפינקים כלוב חדש.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אז אני יביא תוכוניםם