ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גאקו על הכתף
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
גאקו על הכתף
האם מותר לתת לגאקו להיות על הכתף ?
ואם לא זה גם לכמה דקות ?(אני רוצה לצאת איתו כל יום לטיול בחוץ ואין איפה לשים אותו אלא על הכתף)
תודה
ואם לא זה גם לכמה דקות ?(אני רוצה לצאת איתו כל יום לטיול בחוץ ואין איפה לשים אותו אלא על הכתף)
תודה

תוכים מגדלים רק מאהבה

Re: גאקו על הכתף
היי אהרון,
אפשרי לקחת את הג'אקו על הכתף אך כדאי להבטיח מספר דברים כגון:
התוכי בביטחון אינו נושך (על הכתף אין לנו שליטה על התוכי שיכול לגרום לנזק לפנים).
התוכי גזור היטב ובביטחון אינו יכול להתרומם .
לדאוג ולשמור מסכנות שונות,לדוגמה:כלב שעובר לידך ברחוב ונובח יכול לגרום לתוכי לעוף כמה
מטרים לריצפה ולמצוא את עצמו בפה של חתול של הכלב או להידרס.
אני העליתי מספר אפשרויות וכמובן ישנם עוד רבים ,פשוט לחשוב על כל צעד ממש כמו עם ילד קטן שיוצאים איתו מהבית
שהוא יחסית מקום מוכר מבחינת הסכנות.
אפשרי לקחת את הג'אקו על הכתף אך כדאי להבטיח מספר דברים כגון:
התוכי בביטחון אינו נושך (על הכתף אין לנו שליטה על התוכי שיכול לגרום לנזק לפנים).
התוכי גזור היטב ובביטחון אינו יכול להתרומם .
לדאוג ולשמור מסכנות שונות,לדוגמה:כלב שעובר לידך ברחוב ונובח יכול לגרום לתוכי לעוף כמה
מטרים לריצפה ולמצוא את עצמו בפה של חתול של הכלב או להידרס.
אני העליתי מספר אפשרויות וכמובן ישנם עוד רבים ,פשוט לחשוב על כל צעד ממש כמו עם ילד קטן שיוצאים איתו מהבית
שהוא יחסית מקום מוכר מבחינת הסכנות.
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
תודה אלי ואין שום בעיה שהוא יחשוב שהוא שולט עליך בגלל שהענים שלו יותר גבוהים משלך

תוכים מגדלים רק מאהבה

תראה אהרון הנושא הזה של היררכיה ושל הבדלי גובה ושליטה נכתבו ונכתבים בכל מקום , כל מגדל בסופו של יום פועל על פי שיקוליו,קשה
מאוד לשנות דיעה של מגדל שבמשך שנים קרא בכל מקום אפשרי שקיימת היררכיה,אבל.. דווקה בתקופה האחרונה קראתי על מחקר שנעשה
ומבטל את הדיעה הרווחת בנושא,אתה מוזמן לקרוא את המאמר שלדעתי מאוד מעניין:
התנהגות תוכים ואילוף
מאוד לשנות דיעה של מגדל שבמשך שנים קרא בכל מקום אפשרי שקיימת היררכיה,אבל.. דווקה בתקופה האחרונה קראתי על מחקר שנעשה
ומבטל את הדיעה הרווחת בנושא,אתה מוזמן לקרוא את המאמר שלדעתי מאוד מעניין:
התנהגות תוכים ואילוף
אני מסכימה עם אלי ב- 100% רק שדעתי היא שג'אקו לא טוב לשים על הכתף כי הוא מרגיש שהוא השולט ואז עלולות להתחיל בעיות כמו נשיכות באוזן וכו'.. אבל עדיין כל ג'אקו והאופי שלו אתה יכול לנסות ותעשה מה שנראה לך לנכון.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אהרון
מה שאני ממליץ זה לך עם האופי של פטל
עם אתה רואה שהוא מרגיש בנוח ולא נושך ולא חושב שהוא שולט אז תן לו להנות בגובה.
עם אתה רואה הכל להפך אל תתן לא בשום אופן להיות יותר גבוה ממך.
עם המוחחתמים שלי אני הולך על הכתף כי אני מכיר את האופי שלהם והם אוהבים להיות שם והם לא נושכים ולא כלום (זה לא אומר ששלך או של אחרים יהיו ככה כן?...)
מקווה שעזרתי
עידו
מה שאני ממליץ זה לך עם האופי של פטל
עם אתה רואה שהוא מרגיש בנוח ולא נושך ולא חושב שהוא שולט אז תן לו להנות בגובה.
עם אתה רואה הכל להפך אל תתן לא בשום אופן להיות יותר גבוה ממך.
עם המוחחתמים שלי אני הולך על הכתף כי אני מכיר את האופי שלהם והם אוהבים להיות שם והם לא נושכים ולא כלום (זה לא אומר ששלך או של אחרים יהיו ככה כן?...)
מקווה שעזרתי
עידו
היי אהרון, לדעתי תתחיל את הטיול כאשר הוא על היד שלך ובהמשך תראה מה קורה.
לי קרה דבר קצת לא נעים עם הדררה שלי אתמול. יצאתי לסידורים פה בחולון והיא טיילה בין היד שלי לכיס של הקפוצ'ון והכל היה בסדר ואז היא עלתה על הכתף והרגשתי שאני סומכת עליה אז לא הייתה לי בעיה, והיא גם התנהגה יפה... אבל פתאום, לא יודעת מאיפה זה בא לה, היא פשוט קפצה (כי לעוף היא לא יכולה) למטה באלכסון וישר לתוך גינה מגודרת של איזה בניין... היה לי מזל גדול שהייתה מישהי ברחוב שהייתה מוכנה לשים עליה עין רגע עד שאכנס ואחזיר אותה.
צריך ממש ממש להיזהר עם זה!!!!
שיהיה בהצלחה..!!
לי קרה דבר קצת לא נעים עם הדררה שלי אתמול. יצאתי לסידורים פה בחולון והיא טיילה בין היד שלי לכיס של הקפוצ'ון והכל היה בסדר ואז היא עלתה על הכתף והרגשתי שאני סומכת עליה אז לא הייתה לי בעיה, והיא גם התנהגה יפה... אבל פתאום, לא יודעת מאיפה זה בא לה, היא פשוט קפצה (כי לעוף היא לא יכולה) למטה באלכסון וישר לתוך גינה מגודרת של איזה בניין... היה לי מזל גדול שהייתה מישהי ברחוב שהייתה מוכנה לשים עליה עין רגע עד שאכנס ואחזיר אותה.
צריך ממש ממש להיזהר עם זה!!!!
שיהיה בהצלחה..!!