אתה יכול למלא את האצטרובל בגרעינים ,בוטנים ....
רוב התוכים מאוד נהנים מעצם הוצאת הצ'ופרים .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צעצועים
מנהל: מפקחים
Re: צעצועים
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

זה רעון מצויין .תודה רבה רבה . ככה אני לא נותם לג'וני כמעט גרינים , רק יש לו טיפה בתערובת של תוקים גדולים שהוא אוהב . אבל תערובת היא בקושי 20 אחוז ממנה שלו . כל שער זה כופתיות ותערובת השרייה .
כל הכבוד, כמו שצריך.
בהצלחה.
בהצלחה.
דברי חכמים

אצטרובלים עברו חיטוי יסודי - אחרי לילה שלם במים - יצא כל החו"ל . אשתי הרתיחה אותם פעממים עם החלפת מים 15 דק' כל פעם וכרגע שמה אותן בתמור ליבוש יסודי . נרא לי שמספיק נקי , לא ?
אני אשים לו את ה עם גרינים ואז גם יצלם לכם אותו משחק .
אני אשים לו את ה עם גרינים ואז גם יצלם לכם אותו משחק .
דוגמה לאיצטרובל מבית היוצר של אביבה
תכולה:
[quote="141";p="6405"]דניאל, יש שם רק פירות יבשים כגון, פפאיה (הפיסות הכתומות), קוקוס (הלבנות), בננה (פרוסות לבנות, שטוחות)
וסוגים שונים של אגוזים כגון, אגוזי מלך, בונדוק (הניקראים גם אגוזי אילסר), שקדים וכד'.
אני מעדיפה לשים פירות יבשים, ע"מ לא להרטיב את האיצטרובל עם פירות טריים וכך גם לא אצטרך להשליך את האיצטרובל, בגלל עובש או ריקבון של הפרי הטרי.
אם תבקש רעיונות נוספים, אשמח תמיד לעזור לך.
[/quote]
תכולה:
[quote="141";p="6405"]דניאל, יש שם רק פירות יבשים כגון, פפאיה (הפיסות הכתומות), קוקוס (הלבנות), בננה (פרוסות לבנות, שטוחות)
וסוגים שונים של אגוזים כגון, אגוזי מלך, בונדוק (הניקראים גם אגוזי אילסר), שקדים וכד'.
אני מעדיפה לשים פירות יבשים, ע"מ לא להרטיב את האיצטרובל עם פירות טריים וכך גם לא אצטרך להשליך את האיצטרובל, בגלל עובש או ריקבון של הפרי הטרי.
אם תבקש רעיונות נוספים, אשמח תמיד לעזור לך.
[/quote]