ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סבידות
מנהל: מפקחים
סבידות
שבוע טוב, מצאתי סבידות בחוף הים, איך צריך לטפל בהם כדי שיהיו ראויים לשימוש התוכים (ניקוי המלח וכו')?

Re: סבידות
פעם שאלתי את השאלה הזאת ונאמר לי לשטוף טוב טוב עים מים חמים
וליבש אותם בשמש ורק כשזה נקי ויבש אז להגיש ,
וליבש אותם בשמש ורק כשזה נקי ויבש אז להגיש ,
אולי אני אשמע אנטי אבל זה נכון
למה צריך את זה?לשטוף להרתיח לייבש..אני חושב שבאיזה מקום זה סיכון מיותר.
אני חושב ומנסה להאמין שתהליך הכנת הסבידות למכירה עבר איזה שהוא תהליך שטיפה וניקוי המשמש אותו לאכילה ע"י בעלי חיים.
אולי אני טועה ואכן שטיפה ויבוש מספיקים אך אני די חששן במתן מזון לתוכים שלי.
סבידה גדולה ארוזה עולה 5 שקלים ,אז השאלה הנשאלת היא אם כדאי.
למה צריך את זה?לשטוף להרתיח לייבש..אני חושב שבאיזה מקום זה סיכון מיותר.אני חושב ומנסה להאמין שתהליך הכנת הסבידות למכירה עבר איזה שהוא תהליך שטיפה וניקוי המשמש אותו לאכילה ע"י בעלי חיים.
אולי אני טועה ואכן שטיפה ויבוש מספיקים אך אני די חששן במתן מזון לתוכים שלי.
סבידה גדולה ארוזה עולה 5 שקלים ,אז השאלה הנשאלת היא אם כדאי.
נועם ידידי ,אני אומר את דעתי האישית ,יתכן שחברים נוספים חושבים אחרת וזה מקובל עלי לחלוטין .
כל חבר לוקח את ההחלטות וזה לגיטימי לגמרי ,אני סומך על אליאב בעיניים עצומות אך אני מעדיף לקנות סבידה
מוכנה .
כל חבר לוקח את ההחלטות וזה לגיטימי לגמרי ,אני סומך על אליאב בעיניים עצומות אך אני מעדיף לקנות סבידה
מוכנה .
אלי אני רוצה רק את טובת הציפורים שלי ואני מעדיף לקבל את הדעה לחומרא, בייחוד אם היא באה ממבין בעניין. אני לתומי, כמו אליאב חשבתי שאין בעניין בעיה ואף התכוונתי לעשות שימוש במה שמצאתי, אבל כאמור טובת התוכים היא מעל הכל. תודה אליאב ואלי על התשובות ועל הקדשת הזמן לשאלה שלי.

אל תמהר לזרוק את הסבידה , תמתין בסבלנות אולי תקבל תשובה מוסמכת איך לטפל בסבידה
שנילקה משפת-הים,
יש אנשים שאוספים סבידה ומעבדים אותה ומגישים לציפורים שלהם כבר זמן רב ,זה לא חדש,
שנילקה משפת-הים,
יש אנשים שאוספים סבידה ומעבדים אותה ומגישים לציפורים שלהם כבר זמן רב ,זה לא חדש,
אני דווקא בעד שתי השיטות,
אני משתמש בכל אופן בסבידות שנקנו ( לא מצאתי בים)
בחברת המקור 10ב- 30, של הגדולות
אני משתמש בכל אופן בסבידות שנקנו ( לא מצאתי בים)
בחברת המקור 10ב- 30, של הגדולות