ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טמ'
מנהל: מפקחים
טמ'
כמה שאלות בנוגע לטמ':
מה הטמפרטורה המקסימלית לגוזלים בני שבועיים?
" " המינמלית " " " ?
אני שואל זאת כדי לדעת במה יכולים הגוזלים שבתאים לעמוד, כמובן שמדובר בזנים הקטנים....
ועוד שתי שאלות:
מה הטמפרטורה המקסימלית לסוגים הקטנים, כלומר לציפורי אהבה, תוכונים וקוקוטיילים בוגרים?
" " המינמלית " " " " " " " "
" " המינמלית " " " ?
אני שואל זאת כדי לדעת במה יכולים הגוזלים שבתאים לעמוד, כמובן שמדובר בזנים הקטנים....
ועוד שתי שאלות:
מה הטמפרטורה המקסימלית לסוגים הקטנים, כלומר לציפורי אהבה, תוכונים וקוקוטיילים בוגרים?
" " המינמלית " " " " " " " "
Re: טמ'
תודה רבה, אבל אני מחפש לידע כללי לא להחתמה, מהי הטמפרטורה המומלצתהמינמלית והמקסימלית. דרך אגב איך כתוב שמעל גיל שבועיים צריך 35 מעלות ויש אנשים שמחתימים מגילשבועיים בטמ' החדר?
[quote="994";p="38917"]כמה שאלות בנוגע לטמ':
" " המינמלית " " " ?
ועוד שתי שאלות:
" " המינמלית " " " " " " " "[/quote]
תודה לכולם על התשובות!
אלי אשמח לקבל את דעתך...!
" " המינמלית " " " ?
ועוד שתי שאלות:
" " המינמלית " " " " " " " "[/quote]
תודה לכולם על התשובות!
אלי אשמח לקבל את דעתך...!
היי ניר,
אם אתה מדבר על טמפרטורה מקסימלית ומינימלית בתאים כשהאם מטפלת בגוזלים:
הגוזלים מסוגלים לשרוד את טמפרטורת הקיץ של ארצנו כמובן כאשר בית הגידול מוצל ותאי ההטלה אינם חשופים לשמש.
לגבי טמפרטורת מינימום,כאן האם נכנסת לעבודה ושומרת על חום גופם של הגוזלים והיא יודעת לעשות זאת היטב.
אני לא הייתי מודאג מהתנאים השוררים בארץ לשרידותם של הגוזלים בתאים ובלבד שבקיץ הכלוב מוצל ובחורף מוגן מפני קפיאה.
לגבי הטבלה:
בעיקרון כל שבוע מפחיתים מעלה אחת,כלומר אם הגוזל בוקע במדגרה הוא יבקע בטמפרטורה של 37.3 (טמפרטורת הדגרה)
ולאחר שבוע הטמפרטורה תרד ל-36.3 וכך הלאה.
כמובן שישנם הבדלים בין המינים,לדוגמה תוכון לאחר שבועיים בערך יחל ניצוי ולעומת זאת גוזל ג'אקו בגיל חודש יחל ניצוי,לכן
הטמפרטורה והירידה במעלות לאחר שלושה שבועות משתנה מסוג לסוג.
טמפרטורת גוף נמוכה עלולה לגרום לבעיות עיכול וזפק,עיכוב בהתפתחות ולעיתים מוות.
אם אתה מדבר על טמפרטורה מקסימלית ומינימלית בתאים כשהאם מטפלת בגוזלים:
הגוזלים מסוגלים לשרוד את טמפרטורת הקיץ של ארצנו כמובן כאשר בית הגידול מוצל ותאי ההטלה אינם חשופים לשמש.
לגבי טמפרטורת מינימום,כאן האם נכנסת לעבודה ושומרת על חום גופם של הגוזלים והיא יודעת לעשות זאת היטב.
אני לא הייתי מודאג מהתנאים השוררים בארץ לשרידותם של הגוזלים בתאים ובלבד שבקיץ הכלוב מוצל ובחורף מוגן מפני קפיאה.
לגבי הטבלה:
בעיקרון כל שבוע מפחיתים מעלה אחת,כלומר אם הגוזל בוקע במדגרה הוא יבקע בטמפרטורה של 37.3 (טמפרטורת הדגרה)
ולאחר שבוע הטמפרטורה תרד ל-36.3 וכך הלאה.
כמובן שישנם הבדלים בין המינים,לדוגמה תוכון לאחר שבועיים בערך יחל ניצוי ולעומת זאת גוזל ג'אקו בגיל חודש יחל ניצוי,לכן
הטמפרטורה והירידה במעלות לאחר שלושה שבועות משתנה מסוג לסוג.
טמפרטורת גוף נמוכה עלולה לגרום לבעיות עיכול וזפק,עיכוב בהתפתחות ולעיתים מוות.
אם אני רוצה לשים זוגות תוכים, לקחת בחשבון שיהיו גוזלים.
מה הטמפרטורה המינמלית לזוג? למשל זוג יכול לסבול יום קיצי של 40 מעלות במקום מוצל? מה הטמפרטורה המקסימלית שהתוכים יכולים לסבול?
מה הטמפרטורה המינמלית לזוג? למשל זוג יכול לסבול יום קיצי של 40 מעלות במקום מוצל? מה הטמפרטורה המקסימלית שהתוכים יכולים לסבול?
אין הרבה ימים כאלה בארצנו,40 מעלות בצל זה נדיר בהחלט ,אם התוכונים במקום מוצל ומאוורר ונגישים למים אין בעיה.