לא מזמן שאלתי על הנקבה הקוקטיילית שלי מה לעשות בישביל שהיא תידגור.... אז רציתי לעדכן שהיא באמת דוגרת ...אבל היא עושה הפסקות כאלה...אז רציתי לדעת כמה זמן צריך להיות ההפסקות האלה שהיא אמורה לעשות ??..
ובקשר לגוזלים ....בבוא השעה בעזרת השם כשיבקעו הגוזלים של הקוקטיילים והתוכונים ...איך אני אמור לטפל בהם או שאם אני רוצה שלא יהיו האכלת יד אז אם אני צריך לעזור בדרך כל שהיא ל"אמא והאבא" ??
האם להאכיל אותם במשהו מיוחד בזמן הדגירה??
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לזוג קוקטיילים שלי...
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בקשר לזוג קוקטיילים שלי...
היי תום,ההפסקות שנעשות מקובלות,אי אפשר לקבוע כמה זמן היא הפסקה סבירה אלה אם ההפסקה נמשכת שעות,הזוג יודע לווסת את חום הביצה כדי שהדגירה תצליח,החשוב הוא לא לגרום להפרעות מיותרות שכתוצאה מהם הדגירה נפסקת.
כשההורים מאכילים את הגוזלים ומגדלים אותם הגוזלים הופכים "פרא " ,אינך צריך לתרום במאומה,אם התזונה טובה ומגוונת זה מספיק בהחלט.
ישנם המוסיפים "מזון ביצים" בעת הזאת כדי להעשיר את התזונה בחלבונים,אתה בהחלט יכול לתת חצי ביצה קשה פעם ביומיים שלושה.
כשההורים מאכילים את הגוזלים ומגדלים אותם הגוזלים הופכים "פרא " ,אינך צריך לתרום במאומה,אם התזונה טובה ומגוונת זה מספיק בהחלט.
ישנם המוסיפים "מזון ביצים" בעת הזאת כדי להעשיר את התזונה בחלבונים,אתה בהחלט יכול לתת חצי ביצה קשה פעם ביומיים שלושה.