ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ציפורי אהבה...!
מנהל: מפקחים
ציפורי אהבה...!
שלום!
אני מעוניין לקנות זוג ציפורי אהבה- משפחה.
אם אני יעביר זוג ציפורי אהבה עם גוזלים בני שבועיים לכלוב ולתא אחר ההורים יטפלו בהם או שינטשו? הברירה היחידה זה לקחת להחתמה?
אני מעוניין לקנות זוג ציפורי אהבה- משפחה.
אם אני יעביר זוג ציפורי אהבה עם גוזלים בני שבועיים לכלוב ולתא אחר ההורים יטפלו בהם או שינטשו? הברירה היחידה זה לקחת להחתמה?
Re: ציפורי אהבה...!
כדאי מאוד לדחות את המעבר.אם בכל זאת אתה מעביר השתמש באותו תא הטלה שהגוזלים מצויים בו ואף השתדל להעביר את כלי האוכל
ואביזרים נוספים אם יש.נסה למקם את תא ההטלה באותו מיקום ובאותו צד בו הוא היה בכלוב הקודם.
לאחר ההעברה תצטרך לעקוב אחר האם ואחר מצב הגוזלים, במידה ולאורך כל היום האם לא מאכילה תצטרך לקחת את הגוזלים להחתמה.
טרם ההעברה כדאי להיות מוכן עם דייסה מקום וכל האביזרים הדרושים.
ואביזרים נוספים אם יש.נסה למקם את תא ההטלה באותו מיקום ובאותו צד בו הוא היה בכלוב הקודם.
לאחר ההעברה תצטרך לעקוב אחר האם ואחר מצב הגוזלים, במידה ולאורך כל היום האם לא מאכילה תצטרך לקחת את הגוזלים להחתמה.
טרם ההעברה כדאי להיות מוכן עם דייסה מקום וכל האביזרים הדרושים.
אלי עוד שאלה:
האם אני יכול לגדל זוג ציפורי אהבה בתוך מחסן מואר? כמובן שבמחסן לא יהיה שום חומרי הדברה וכו ואני יפתח את המחסן פעם ביום לשעתיים איוור זה יהיה כיף לציפורי אהבה לחיות שם?
האם אני יכול לגדל זוג ציפורי אהבה בתוך מחסן מואר? כמובן שבמחסן לא יהיה שום חומרי הדברה וכו ואני יפתח את המחסן פעם ביום לשעתיים איוור זה יהיה כיף לציפורי אהבה לחיות שם?
אני מכיר הרבה מגדלים שמגדלים כך, אתה צריך להקפיד על איוורור ושעות אור ,כדאי להתקין שעון שבת או משהוא בסגנון כך שהאור ידלוק על פי התכנון.
אני יאוורר שעתיים בים כל יום, פשוט יפתח את דלת המחסן לרוווחה, האם בקיץ המחסן לא יהפוך לחממה והתוכים ימותו? כלומר עד איזה מעלות התוכים יכולים לשרוד? 40? 30?
תחשוב על טמפרטורה נוחה לך או טמפרטורה שהיית יכול לשרוד לאורך זמן,40 מעלות בוודאי שלא מומלץ ,ישנם טמפרטורות כאלה
באילת למשל אך לא לאורך זמן וכמובן שבמקום פתוח ומאוורר,בימים כאלה משתמשים אף במתזים לקירור גגות הכלובים על מנת להוריד את הטמפרטורה.אני לא יודע להגיד לך מהם התנאים שישררו במחסן,אני אפילו לא יודע באיזה מחסן מדובר אך יכול ליעץ לך לא להצמיד את הכלובים לגג או לקיר חשוף לשמש.
אגב מחסן סגור בשטח קטן ללא איוורור בטוח שיהיה מחניק ויגרום למוות,אם מדובר במחסן ממש גדול עם גג גבוה אז צריך לבדוק את התנאים השוררים בו.לאיזה מחסן אתה מתכוון?
באילת למשל אך לא לאורך זמן וכמובן שבמקום פתוח ומאוורר,בימים כאלה משתמשים אף במתזים לקירור גגות הכלובים על מנת להוריד את הטמפרטורה.אני לא יודע להגיד לך מהם התנאים שישררו במחסן,אני אפילו לא יודע באיזה מחסן מדובר אך יכול ליעץ לך לא להצמיד את הכלובים לגג או לקיר חשוף לשמש.
אגב מחסן סגור בשטח קטן ללא איוורור בטוח שיהיה מחניק ויגרום למוות,אם מדובר במחסן ממש גדול עם גג גבוה אז צריך לבדוק את התנאים השוררים בו.לאיזה מחסן אתה מתכוון?
מחסן מפלסטיק, אצלנו אנחנו באזור השרון, נראה לך שהתוכים ישרדו במחסן מאורר לשעתיי- 4 שעות ביום בימי קיץ? חשוב לציין כי כלוביהם יהיו גדולים עם
"בריכות"?
"בריכות"?
לא.וגם אם יצליחו לשרוד במחסן פלסטיק הם פשוט יהיו מסכנים.
אני יודע על איזה מחסן מדובר,יש לי בחצר מחסן כזה כפול וכשאני פותח את הדלת אני בעצמי נחנק.
אם אתה יכול להחליף את דלתות המחסן בדלתות מרושתות וליצור חלון נוסף לזרימת אויר זה עשוי להתאים כשהמחסן ממוקם בצל.
לדעתי חבל ואם אני לא טועה דיברנו על כך בעבר,הרשתות שתקנה לבניית כלוב יהיו הרבה יותר זולות ולתוכים יהיה בית נחמד
עם אויר אור טבעי ושמחת חיים.בניית כלוב מרשתות לא בעייתי בכלל ולא צריך להיות אומן כדי לבנותו.אנחנו יכולים ללוות אותך
בכל השלבים עד לסיום בנייתו.
אני יודע על איזה מחסן מדובר,יש לי בחצר מחסן כזה כפול וכשאני פותח את הדלת אני בעצמי נחנק.
אם אתה יכול להחליף את דלתות המחסן בדלתות מרושתות וליצור חלון נוסף לזרימת אויר זה עשוי להתאים כשהמחסן ממוקם בצל.
לדעתי חבל ואם אני לא טועה דיברנו על כך בעבר,הרשתות שתקנה לבניית כלוב יהיו הרבה יותר זולות ולתוכים יהיה בית נחמד
עם אויר אור טבעי ושמחת חיים.בניית כלוב מרשתות לא בעייתי בכלל ולא צריך להיות אומן כדי לבנותו.אנחנו יכולים ללוות אותך
בכל השלבים עד לסיום בנייתו.
אבל להתחיל לבנות משהו בעלות של אלף שקל ומעלה עוד לפני קניית הזוגות זה נראה לי קצת מוגזם, עוד חצי שנה יש בר מצווה אז אני יבנה משהו גדול, עכשיו בתקופת החורף לא יהיה להם טוב במחסן? ובקיץ אני יעביר אותם לווליר....? בחורף לא יותר כיף להם במחסן?
ניר החורף אצלנו מאוד לא משמעותי,ברוב ימי החורף יש שמש ולעיתים ימים חמים במיוחד,החום במחסן סגור של 2*2*1.5 יכול בהחלט
לעלות במספר מעלות שעלולות לחסל את התוכים.
אני לא משתכנע שהטמפרטורה תהיה טמפרטורה "נוחה" לגידול תוכים במידה והמחסן סגור וללא פתחי איורור.
לעלות במספר מעלות שעלולות לחסל את התוכים.
אני לא משתכנע שהטמפרטורה תהיה טמפרטורה "נוחה" לגידול תוכים במידה והמחסן סגור וללא פתחי איורור.