ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מאוד חשוב!!! תיכנסו....
מנהל: מפקחים
Re: מאוד חשוב!!! תיכנסו....
נעים לשמוע אורן , בסך הכל כל חבר שמשתף,מגיב ומספר מעשיר את הידע שבפורום לרווחת שאר הגולשים, כולם
למדים מכולם לגבי המקרים השונים ויודעים כיצד למנוע בעתיד מקרים המסכנים את התוכים,גורמים לעונה פוריה ומוצלחת
ותזונה נכונה.
למדים מכולם לגבי המקרים השונים ויודעים כיצד למנוע בעתיד מקרים המסכנים את התוכים,גורמים לעונה פוריה ומוצלחת
ותזונה נכונה.
עדיין לא אחי, שוקי מתנהגכמו ששוקי מתנהג, (שובב הילד),
להפתעתי הוא לא מתייחס כלל לתפרים, וכשאני לא איתו בבית אז אני שם לו את הצווארון המיוחד שענתו'ש שלי עשתה לו כדי שלא יוכל לגעת התפרים מתוך שעמום.. למרות שיש לו טלוויזיה פועלת.
להפתעתי הוא לא מתייחס כלל לתפרים, וכשאני לא איתו בבית אז אני שם לו את הצווארון המיוחד שענתו'ש שלי עשתה לו כדי שלא יוכל לגעת התפרים מתוך שעמום.. למרות שיש לו טלוויזיה פועלת.
היי אורן קודם כל החלמה מהירה לשוקי החמוד.
גם לתוכונית שלי יש דם בבטן ולא הבנו ממה זה ואחרי שסיפרת את מה שסיפרת אני יכולה אולי להבין שזה גם בגלל שהיא עפה ונוחתת על הבטן.
אני אשתדל לקחת אותה עוד השבוע (ואיפלו עוד היום) לוטרינר ואם לא אז בתחילת שבוע הבא.
אז תודה רבה רבה לך!
גם לתוכונית שלי יש דם בבטן ולא הבנו ממה זה ואחרי שסיפרת את מה שסיפרת אני יכולה אולי להבין שזה גם בגלל שהיא עפה ונוחתת על הבטן.
אני אשתדל לקחת אותה עוד השבוע (ואיפלו עוד היום) לוטרינר ואם לא אז בתחילת שבוע הבא.
אז תודה רבה רבה לך!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני רואה שהוא מקבל טיפול של 17 כוכבים...יפה מאוד
מקווה שיחלים מהר ושלא יהיו עוד סיבוכים
מקווה שיחלים מהר ושלא יהיו עוד סיבוכים
היי אורן,
ראשית רציתי לאחל החלמה מהיר ושלמה לשוקי
,
שנית רציתי להודות לך על השיתוף למען נלמד ונחכים ונזהר
.
ראשית רציתי לאחל החלמה מהיר ושלמה לשוקי
,שנית רציתי להודות לך על השיתוף למען נלמד ונחכים ונזהר
.דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).