ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בניית כלוב!
מנהל: מפקחים
בניית כלוב!
טוב חברים בימים הקרובים אזמין את הפלטות ואתחלים לבנות את הכלוב!
אני בונה כלוב במידות האלה:
2 מטר אורך.
1 מטר רוחב.
1. מטר גובה.
עכשיו כמה שאלות:
איך אני יכול לבנות מחיצה בצורה פשוטה יחסית?
איך אני יכול לבנות מגש, לכלוב קטן יותר?
אני בונה כלוב במידות האלה:
2 מטר אורך.
1 מטר רוחב.
1. מטר גובה.
עכשיו כמה שאלות:
איך אני יכול לבנות מחיצה בצורה פשוטה יחסית?
איך אני יכול לבנות מגש, לכלוב קטן יותר?
Re: בניית כלוב!
אתה מתכוון לחלק אותו ל-2 ולכן המחיצה?
לאיזה גודל כלוב אתה רוצה לבנות מגש?
לאיזה גודל כלוב אתה רוצה לבנות מגש?
לבנות מגש לכלוב האכלת יד...!
את הכלוב הגדול שאני בונה אני רוצה לשים כמה מחיצות לחכה זוגות, לכן ברצוני לדעת כיצד מכינים את המחיצות?
את הכלוב הגדול שאני בונה אני רוצה לשים כמה מחיצות לחכה זוגות, לכן ברצוני לדעת כיצד מכינים את המחיצות?
מאותה הרשת,אתה שם ריבועים של מטר על מטר ותופס אותם עם הקליפסים.
אתה יכול לעשות מגש בפשטות .תקנה פוליגל (זול מאוד) תחתוך פינות לפי גובה המגש הרצוי .
אפשר לחבר בדבק חם או להצמיד עם ניט מתפצל. זה מספיק חזק וניתן לשטיפה מתחת למים ולסיבון.
אתה יכול לעשות מגש בפשטות .תקנה פוליגל (זול מאוד) תחתוך פינות לפי גובה המגש הרצוי .
אפשר לחבר בדבק חם או להצמיד עם ניט מתפצל. זה מספיק חזק וניתן לשטיפה מתחת למים ולסיבון.
-
gil_zabari
- בקיעה

אלי יש זוגות שמסוגלים ליפצוע את עצמם דרך הרשת...
לכן בכלובים בגודל הזה מומלץ לעשות את המחיצות מפח.
בהצלחה!
לכן בכלובים בגודל הזה מומלץ לעשות את המחיצות מפח.
בהצלחה!
לא בסוג המדובר (ציפורי אהבה) ,מחיצה גם לא עוצרת אותם מאחר והם עפים לכל הכיוונים.
מדובר בפארקיטים ובדרך כלל בווליר גדול דואגים באמצעים שונים כגון רשתות ועוד למנוע פגיעה תוך כדי תעופה בשעת לחץ.
אבל אני מסכים שעדיף מחיצה אטומה,כך לא מציקים התוכים מכלוב לכלוב מבעד לרשת ולפעמים זה גם נגמר בהורדת אצבעות.
מדובר בפארקיטים ובדרך כלל בווליר גדול דואגים באמצעים שונים כגון רשתות ועוד למנוע פגיעה תוך כדי תעופה בשעת לחץ.
אבל אני מסכים שעדיף מחיצה אטומה,כך לא מציקים התוכים מכלוב לכלוב מבעד לרשת ולפעמים זה גם נגמר בהורדת אצבעות.
-
gil_zabari
- בקיעה

אהה אוקי פשוט לא ידעתי מה הסוג המדובר.
גם לתוכונים זה בסדר המחיצה?
אם אתה תשים תוכונים ובצמוד ציפורי אהבה אתה חייב מחיצה, ציפורי האהבה או פרסונטות קנאים מאוד ויורידו
לתוכונים רגליים ללא בעייה.
אם מדובר בתוכונים אז אין בעייה.
אפשר במקום פח לשים מחיצה כפולה של רשת כך שיהיה מרווח בין הכלובים והתוכים לא יוכלו להגיע אחד לשני ..אם
זה זול יותר?יוצא אותו מחיר בערך,כלומר 2 רשתות מטר על מטר =1 פח מטר על מטר (מבחינת מחיר)
לתוכונים רגליים ללא בעייה.
אם מדובר בתוכונים אז אין בעייה.
אפשר במקום פח לשים מחיצה כפולה של רשת כך שיהיה מרווח בין הכלובים והתוכים לא יוכלו להגיע אחד לשני ..אם
זה זול יותר?יוצא אותו מחיר בערך,כלומר 2 רשתות מטר על מטר =1 פח מטר על מטר (מבחינת מחיר)