ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עידכון לגבי הפצע של ניקה, וגם לגבי אייס
מנהל: מפקחים
Re: עידכון לגבי הפצע של ניקה, וגם לגבי אייס
לפי מה שהוטרינר אמר, במידה ומתגלה כלימדיה נותנים לתוכי אנטיביוטיקה במשך 45 יום באים לביקורת ואם זה לא עוזר נותנים שוב במשך 45 יום. ולא הבנתי מה אמרת, זה אמור לעלות כסף לא? הרי הוא בעצמו אמר לי שזה תלוי ושהעלויות עלולות רק לעלות עוד ועוד.. תוכל להסביר את עצמך בבקשה?
בדיקת הצואה אכן נשלחת למעבדה לא ידוע לי איזו אך כשאלך ביום שלישי לביקורת אשאל אותו. ואם אני לא טועה אני אוכל לראות תוצאות.
והאם תוכלו לענות לי השאלה- האם צריך לשים את האנטיביוטיקה במקרר או שאין צורך?
תודה רבה לכולם!!
בדיקת הצואה אכן נשלחת למעבדה לא ידוע לי איזו אך כשאלך ביום שלישי לביקורת אשאל אותו. ואם אני לא טועה אני אוכל לראות תוצאות.
והאם תוכלו לענות לי השאלה- האם צריך לשים את האנטיביוטיקה במקרר או שאין צורך?
תודה רבה לכולם!!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ברמה העקרונית את יכולה לשים את האנטיביוטיקה במקרר אין בעיה.
בדיקת צואה על פי מאמרים שקראתי אינה אמינה כבדיקת דם,אם זה היה כך והבדיקה הייתה אמינה זה היה פשוט יותר
ולא היה צורך להגיע עם התוכי להוצאת דם או לדקור אותו,אני יודע שההעדפה היא לבדיקת דם וזה חד משמעי.
אני חושב שהלכתם רחוק מידי ומהר מידי עם העניין של הכלמידיה,תוכי שעבר מכה וחתך מן הסתם לא ירגיש טוב וישהה בתחתית
הכלוב, לדעתי היה צורך לסיים עם הטיפול בחתך ולאחר התאוששות התוכי לראות את מצבו הכללי ולהחליט.
ייתכן והתוכים שברשותך נשאים וזה לא סוף העולם,רוב התוכים הקטנים נשאים .אבל אני לא רואה את בתי החולים מוצפים
במגדלים המאושפזים כתוצאה מהידבקות.צריך לקחת הכל בפרופורציה ולא להיכנס לפאניקה,מחלות שעוברות מבני אדם לבני אדם ומחיות אחרות לבני אדם לא פחות מסוכנות.
אני מציין שלא ראיתי את התוכי ואת מצבו ואני אומר את הדברים על סמך הבנתי את הנושא.
בדיקת צואה על פי מאמרים שקראתי אינה אמינה כבדיקת דם,אם זה היה כך והבדיקה הייתה אמינה זה היה פשוט יותר
ולא היה צורך להגיע עם התוכי להוצאת דם או לדקור אותו,אני יודע שההעדפה היא לבדיקת דם וזה חד משמעי.
אני חושב שהלכתם רחוק מידי ומהר מידי עם העניין של הכלמידיה,תוכי שעבר מכה וחתך מן הסתם לא ירגיש טוב וישהה בתחתית
הכלוב, לדעתי היה צורך לסיים עם הטיפול בחתך ולאחר התאוששות התוכי לראות את מצבו הכללי ולהחליט.
ייתכן והתוכים שברשותך נשאים וזה לא סוף העולם,רוב התוכים הקטנים נשאים .אבל אני לא רואה את בתי החולים מוצפים
במגדלים המאושפזים כתוצאה מהידבקות.צריך לקחת הכל בפרופורציה ולא להיכנס לפאניקה,מחלות שעוברות מבני אדם לבני אדם ומחיות אחרות לבני אדם לא פחות מסוכנות.
אני מציין שלא ראיתי את התוכי ואת מצבו ואני אומר את הדברים על סמך הבנתי את הנושא.
נטלי ערב טוב...
אני לא יודע מי הוטרינר שלך או כמה "ידע" בתוכים הוא מנסה להראות,ברור שעדיף וקל יותר בדיקת דם,
אבל אם את רוצה ,תגיעי לחיפה, יש לי פה אחלה וטרינר,שגם מבין בתוכים וגם "מבין" בכסף...הוא יחסית זול!!
אני מוכן לתווך ביניכם ואם זה יהיה יקר מדי בשבילך,אני מוכן לשאת בתשלומים.
אני מבין ומוקיר את אהבתך לתוכים שלך ורק על זה מגיע לך צל"ש!!
במידה ואת מגלה עניין אנא פני אליי בפרטי, שתהיה לך ולכולם פה שבת שלום!!

אני לא יודע מי הוטרינר שלך או כמה "ידע" בתוכים הוא מנסה להראות,ברור שעדיף וקל יותר בדיקת דם,
אבל אם את רוצה ,תגיעי לחיפה, יש לי פה אחלה וטרינר,שגם מבין בתוכים וגם "מבין" בכסף...הוא יחסית זול!!
אני מוכן לתווך ביניכם ואם זה יהיה יקר מדי בשבילך,אני מוכן לשאת בתשלומים.
אני מבין ומוקיר את אהבתך לתוכים שלך ורק על זה מגיע לך צל"ש!!

במידה ואת מגלה עניין אנא פני אליי בפרטי, שתהיה לך ולכולם פה שבת שלום!!

נטליקי ,
אני משש מקווה ומפללת שיקירך ישארו איתך,
אין לי כ"כ מה להוסיף לקודמי, אז רק אגיד
שמחזיקה לך אצבעות ואיתך
אני משש מקווה ומפללת שיקירך ישארו איתך,
אין לי כ"כ מה להוסיף לקודמי, אז רק אגיד
שמחזיקה לך אצבעות ואיתך

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אלי, אני יודעת ומבינה את מה שאמרת, אמא שלי לא מבינה. היא פוחדת בגלל שהיא ואבא שלי כבר אנשים מבוגרים וחוששת שמא ידבקו.
שי, אתה בן אדם מקסים תודה רבה לך. התוכים שלי מטופלים אצל ד"ר עמיר מאורר ושמעתי לא פעם חוות דעת עליו שהוא מצוין, ולפי איך שהוא טיפל בתוכים גם לדעתי הוא מצויין. הוא מתמחה בתוכים, והסיבה שהוא העדיף בדיקת צואה ולא דם היא בגלל שניקה קטנה, קטנה מידי ואם הוא היה לוקח לה דם הוא פשוט היה גומר לה את כל הדם והורג אותה. כי בקושי יש לה דם. לכן הוא העדיף בדיקת צואה.
קודם נראה את תוצאות הבדיקה ואח"כ נראה אם אבא שלי יוכל לשאת בתשלומים. ובאמת תודה לך
לאה תודה רבה גם לך גם אני מחזיקה אצבעות שהכל בסדר ושלא אצטרך לוותר על הקטנים שלי
שי, אתה בן אדם מקסים תודה רבה לך. התוכים שלי מטופלים אצל ד"ר עמיר מאורר ושמעתי לא פעם חוות דעת עליו שהוא מצוין, ולפי איך שהוא טיפל בתוכים גם לדעתי הוא מצויין. הוא מתמחה בתוכים, והסיבה שהוא העדיף בדיקת צואה ולא דם היא בגלל שניקה קטנה, קטנה מידי ואם הוא היה לוקח לה דם הוא פשוט היה גומר לה את כל הדם והורג אותה. כי בקושי יש לה דם. לכן הוא העדיף בדיקת צואה.
קודם נראה את תוצאות הבדיקה ואח"כ נראה אם אבא שלי יוכל לשאת בתשלומים. ובאמת תודה לך
לאה תודה רבה גם לך גם אני מחזיקה אצבעות שהכל בסדר ושלא אצטרך לוותר על הקטנים שלי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני מחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר . בעקרון תרופה שנותנים עולה בסביבות 50 ש"ח למיטב זיכרוני וזה מספיק לסבב אחד בשקט עובר קוניור שמש שהוא גדול יותר . מה שיקר זה בדיקות חוזרות .
לגבי ידבקות מי מה שהבנתי זה מסוכן לאנשים עם בעיות במעי החיסונית . גם אם יש ציפור נושאת אחרי שנותנים כמה ימים אנטיביוטיקה היא כבר לא מסוכנת .
לי היתה ציפור נושאת כלומדיה - ג'וני שלי ויש לי ילד קטן בבית שכל יום משחק איתו וברוך השם הכל בסדר .
לגבי ידבקות מי מה שהבנתי זה מסוכן לאנשים עם בעיות במעי החיסונית . גם אם יש ציפור נושאת אחרי שנותנים כמה ימים אנטיביוטיקה היא כבר לא מסוכנת .
לי היתה ציפור נושאת כלומדיה - ג'וני שלי ויש לי ילד קטן בבית שכל יום משחק איתו וברוך השם הכל בסדר .
תודה רבה בן, אולי אראה לאמא שלי את ההודעה שלך.. אולי היא תשתכנע ..
אבל אני מקווה מאוד שהן לא נשאיות/חולות
אבל אני מקווה מאוד שהן לא נשאיות/חולות

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטלי בוקר טוב..
אני מאחל לך שהתוכים יהיו בריאים והתוצאות יהיו שליליות לגבי נשיאת המחלה,
אני מאמין שכל וטרינר, על אחת כמה וכמה,כזה שממליצים עליו,יעשה את עבודתו נאמנה...
אני גם מקווה בשבילך שלא יווצרו שום בעיות עם הורייך (לגבי החזקת התוכים או מחיר הטיפול),
מחזיק לך אצבעות וההצעה בעינה עומדת..
שבת שלום!!
אני מאחל לך שהתוכים יהיו בריאים והתוצאות יהיו שליליות לגבי נשיאת המחלה,
אני מאמין שכל וטרינר, על אחת כמה וכמה,כזה שממליצים עליו,יעשה את עבודתו נאמנה...
אני גם מקווה בשבילך שלא יווצרו שום בעיות עם הורייך (לגבי החזקת התוכים או מחיר הטיפול),
מחזיק לך אצבעות וההצעה בעינה עומדת..
שבת שלום!!

הילד שלי רק בן שנתיים וחצי עכשיו . שקנינו את ג'וני הוא היה בן שנתיים וקצת.