ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נסורת לתוכונים...
מנהל: מפקחים
נסורת לתוכונים...
מותר לשים לתוכונים נסורת בתאי הטלה ??....הבאתי פשוט לקוקטיילים ונישאר לי מלאאא....
Re: נסורת לתוכונים...
תום,
מיותר לחלוטין לשים נסורת לתוכונים,
שמור את הנסרות בצד,
באחסנה נכונה הנסורת לא מתקלקלת.
מיותר לחלוטין לשים נסורת לתוכונים,
שמור את הנסרות בצד,
באחסנה נכונה הנסורת לא מתקלקלת.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אם לאה אומרת שמיותר אז כנראה שהיא צודקת. 
אבל לשאלתך האם מותר? אני לא חושבת שאסור, לפני מס' שנים כשהיו לי תוכונים הייתי שמה להם בתא ההטלה נסורת ואת המיותרת התוכונים היו מוציאים החוצה כך שהייתה נשארת להם הכמות שנדרשה להם.
אבל לשאלתך האם מותר? אני לא חושבת שאסור, לפני מס' שנים כשהיו לי תוכונים הייתי שמה להם בתא ההטלה נסורת ואת המיותרת התוכונים היו מוציאים החוצה כך שהייתה נשארת להם הכמות שנדרשה להם.

תודה ...אני יוותר וישמור לסיבוב הבא של הקוקטיילים
גם אתה צריך מידי פעם לעקוב אחר הלשלשת של התוכים אם ישנם בעיות ריח או צבע.
לכן מומלץ להשתמש בעיתונים.
לכן מומלץ להשתמש בעיתונים.

אור לא מדובר על נסורת בכלוב אלה בתא ההטלה.
הנסורת מיותרת כפי שלאה ציינה.דבר חשוב נוסף זה שיש לבדוק שבתאי ההטלה ישנו שקע על מנת שהביצים לא יתפזרו.
מאחר ואין נסורת השקע חשוב ביותר.ברוב תאי ההטלה יש שקע אך ישנם פה ושם יצרנים שמייצרים תאים בצורה שאינה מקצועית.
הנסורת מיותרת כפי שלאה ציינה.דבר חשוב נוסף זה שיש לבדוק שבתאי ההטלה ישנו שקע על מנת שהביצים לא יתפזרו.
מאחר ואין נסורת השקע חשוב ביותר.ברוב תאי ההטלה יש שקע אך ישנם פה ושם יצרנים שמייצרים תאים בצורה שאינה מקצועית.