נדיר שהוא מחתים לפי מה שאני יודע. אם יש משהו באמת מיוחד הוא מחתים אותו.
אבל את יכולה להתקשר ולברר איתו, הכי בטוח.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פרסונטות נוספות ירוקות ואוליב
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: פרסונטות נוספות ירוקות ואוליב
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי עם אתה רוצה אני יכול גם לעזור לך חח לא בתשלום רק כדי שאני יהיה עם הרבה תוכים.החיים שלי)
וצדקת כל תחביבים יקרים : למשל טניס אני קונה עכשיו מחבט ב1500 ש"ח הכי חדיש של willson ואחריי שאני יחסוך קצת אני יביא את התוכי החדש. (אני מעדיף להשקיע קצת יותר בטניס אבל זה לאאומר שאני לא משקיע בתוכים (החיים שלי שוב חחח)
וצדקת כל תחביבים יקרים : למשל טניס אני קונה עכשיו מחבט ב1500 ש"ח הכי חדיש של willson ואחריי שאני יחסוך קצת אני יביא את התוכי החדש. (אני מעדיף להשקיע קצת יותר בטניס אבל זה לאאומר שאני לא משקיע בתוכים (החיים שלי שוב חחח)
עוזי? מ-ד-ה-י-מ-י-ם כולם!
למשה יש מחירים טיפה יקרים אבל הוגנים בהחלט יחסית לאיכות, ממליץ ביותר, נשמע בן אדם אמין...בקרוב אביא ממנו זוג...!
למשה יש מחירים טיפה יקרים אבל הוגנים בהחלט יחסית לאיכות, ממליץ ביותר, נשמע בן אדם אמין...בקרוב אביא ממנו זוג...!