ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצי קוקוטל
מנהל: מפקחים
ביצי קוקוטל
היום בצהריים ניכנס כלב לחצר והיפחיד את התוכים במשך כשעה [לא היתי בבית והילדים לא הצליחו להבריח אותו]כשהיגעתי הויטפיס היו מאד נירעשים הם לא חזרו לידגור על הביצים למרות שהחשיך .לקחתי שני ביצים שהיו פוריות ושמתי בתא של המזמרים לנקבה אין ביצים אבל שם הי יושנת כבר ארבע שבועות .שני ביצים נוספות שמתי כל אחת בתא של תוכונים שדוגרים .ביצה נוספת שלא פוריה השארתי בתא של הויטפיס.מה לדעתכם יקרה האים זה יצליח?
Re: ביצי קוקוטל
אני לא בטוח
לא היית צריך להוציא אותם אלא לחכות ולראות עם היא חוזרת לדגור!!
אבל עם כבר הוצאת אז תוצאי להחתמה או שתימכור כי זאת האפשרות היחידה שלך!!1
זה קרה לי פעם והעברתי כמוף לתוכונים אבל התוכונים שברו את הביצים אז אני מניח שגם אצלך הם לא ידגרו!!
אבל תחכה לתשובות אחרות כי אני לא הכי מבין בעניין הזה!!
בהצלחה
לא היית צריך להוציא אותם אלא לחכות ולראות עם היא חוזרת לדגור!!
אבל עם כבר הוצאת אז תוצאי להחתמה או שתימכור כי זאת האפשרות היחידה שלך!!1
זה קרה לי פעם והעברתי כמוף לתוכונים אבל התוכונים שברו את הביצים אז אני מניח שגם אצלך הם לא ידגרו!!
אבל תחכה לתשובות אחרות כי אני לא הכי מבין בעניין הזה!!
בהצלחה
העברתי את הביצים בלילה כי הם לא דגרו .המזמרים אכלו את הביצים אבל התוכונים עדיין דוגרים אז עוד יש תיקווה . אני יעדכן מה קורה בהמשך .
בעיקרון לא נוגעים בביצים ,הם חוזרים לדגור והסיכוי שהביצים לא ינזקו גדול יותר מהעברתם , העברת הביצים מיותרת ולא מניבה תוצאות ברוב רובם של המקרים אלה אם מדובר בקוקטיל שדוגרת.
נקווה שבסבב הבא יהיה מוצלח יותר.
נקווה שבסבב הבא יהיה מוצלח יותר.