ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים של הקוקוטילים
מנהל: מפקחים
Re: גוזלים של הקוקוטילים
חזי יש עידכונים?
היי אלי בדקתי לפניי יומים את הגוזלים ,והצטרף עוד גוזל אחד סך הכל יש שלושה גוזלים ההורים מאכילים ומטפלים יפה ,הם מקבלים אוכל טוב תערובת השרייה כל יום ביצה , ירקות רציתי לשאול אותך מתי הם יפתחו את העיניים?
ויש עוד 2 ביצים שלא בקעו האם להשאיר אותם ? אני לא רוצה להפריע ,התאים הם פנימיים וזה בעיה לגעת בהם מחכה לתשובה .
תודה חזי .
ויש עוד 2 ביצים שלא בקעו האם להשאיר אותם ? אני לא רוצה להפריע ,התאים הם פנימיים וזה בעיה לגעת בהם מחכה לתשובה .
תודה חזי .

יהיה הכי טוב אם לא תפריע להם.
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
מזל טוב על הגוזל הנוסף,כרגע אל תיגע בביצים אי אפשר לדעת אולי ויבקעו,הגוזלים יפקחו עיניים בגיל שבועיים או קודם לכן.
אתה מתכוון להוציא להחתמה?
כתבת "אני לא רוצה להפריע ,התאים הם פנימיים וזה בעיה לגעת בהם מחכה לתשובה " ואופק ענה לך "יהיה הכי טוב אם לא תפריע להם".
לא בכוונה שאתה מפריע אלה ענה לשאלתך.
אתה מתכוון להוציא להחתמה?
כתבת "אני לא רוצה להפריע ,התאים הם פנימיים וזה בעיה לגעת בהם מחכה לתשובה " ואופק ענה לך "יהיה הכי טוב אם לא תפריע להם".
לא בכוונה שאתה מפריע אלה ענה לשאלתך.
אלי היתי רוצה להחתים .אין לי אומנת ונראה לי שאני אוותר על התענוג הזה
הפעם הזאת בכל מקרה ליידע כללי באיזה גיל מוציאם להחתמה?
הפעם הזאת בכל מקרה ליידע כללי באיזה גיל מוציאם להחתמה?

בעיקרון אתה יכול בהחלט להוציא בגיל שבועיים שבועיים וחצי.
אפשר להחתים ללא אומנת ?
עכשין שמתי לב ההורים אוהבים ביצה קשה אני מרסק אותה עם הקליפה ,איך שאני שם את הביצה הם עטים עליה וישר מאכילים את הגוזלים מותר לתת כל יום ביצה קשה עם הקליפה או שאני מגזים ?
עכשין שמתי לב ההורים אוהבים ביצה קשה אני מרסק אותה עם הקליפה ,איך שאני שם את הביצה הם עטים עליה וישר מאכילים את הגוזלים מותר לתת כל יום ביצה קשה עם הקליפה או שאני מגזים ?