ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי אוהב לכרסם ? או שהוא באמת אוכל את זה ?
מנהל: מפקחים
התוכי אוהב לכרסם ? או שהוא באמת אוכל את זה ?
אהלןן חברה..
יש לי קקדו אמברלה והתענוג העיקרי שלו זה לחרסם דברים, השאלה שלי היא.. האים ניתן להביא לו כול מיני דברים מי פלסטיק צעצעועים ,או כול מיני דברים מעץ כדי שיכרסם, ?
וליפעמים אני חושב שכשה הוא מחרסם משהוא, הוא גם בולא אותו האים זה אפשרי שהוא באמת אוכל את זה ?
יש לי קקדו אמברלה והתענוג העיקרי שלו זה לחרסם דברים, השאלה שלי היא.. האים ניתן להביא לו כול מיני דברים מי פלסטיק צעצעועים ,או כול מיני דברים מעץ כדי שיכרסם, ?
וליפעמים אני חושב שכשה הוא מחרסם משהוא, הוא גם בולא אותו האים זה אפשרי שהוא באמת אוכל את זה ?
Re: אוהב לחרסם ? אושהוא באמת אוכל אתזה ?
ציטוט:"ההתעסקות בעץ בריאה מאוד לתוכי,ראשית התעסוקה עצמה (ממש כמו משחק בצעצוע) ושנית שיוף המקור .
כדאי מאוד להחליף מידי פעם את הענף שהוא הורד בענף חדש,כדאי מאוד גם להשתמש בענפים טבעיים כגון ענף עץ אקליפטוס.
לשטוף את הענף עם מים וסבון ולאחר מכן לייבש בשמש ולהכניס לכלוב."
מקווה שעזרתי
כדאי מאוד להחליף מידי פעם את הענף שהוא הורד בענף חדש,כדאי מאוד גם להשתמש בענפים טבעיים כגון ענף עץ אקליפטוס.
לשטוף את הענף עם מים וסבון ולאחר מכן לייבש בשמש ולהכניס לכלוב."
מקווה שעזרתי
לתוכי כמו קאקדו צריך לספק עצים ומשחקים לכרסום.
כפי שעידו אמר אקליפטוס או דקל יכולים להתאים, להשרות אותם במים חמים במשך מספר דקות לסילוק חיידקים
כפי שעידו אמר אקליפטוס או דקל יכולים להתאים, להשרות אותם במים חמים במשך מספר דקות לסילוק חיידקים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בדיוק כאן דיברנו על זה :
אם זה מסוכן או מדובר על התנהגות נורמלית ?
אם זה מסוכן או מדובר על התנהגות נורמלית ?
חברה אני יודע שזה ישמע מצחיק אבל מישהוא יכול בבקשה להעלות לי תמונה איך ניראה עץ אקליפטוס ?? תודה
בבקשה
זה העלים
זה העלים
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: אוהב לחרסם ? אושהוא באמת אוכל אתזה ?
תודה רבהה 
גזע בלבד לא להכניס את הפרי שבעלים.
כן נכון אלי צודק
שכחתי להגיד.. בלי הפרי
שכחתי להגיד.. בלי הפרי
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: התוכי אוהב לכרסם ? או שהוא באמת אוכל את זה ?
היי אלי אני נימצה בקשר אם מגדל היום האיתי אצלו בידיוק כאשר הוא הכניס את ענפי האקליפטוס לכלובים כולל הפרי. היה ניראה
שהתוכים מאוד אהבו את זה
שהתוכים מאוד אהבו את זה

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.