ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אהרון ממש מצער לשמוע,אם אני זוכר נכון הייתה להם בעייה כבר כגוזלים (הבטן הנפוחה ) ולאחר מכן בהתפתות,האם אני צודק או שמדובר באחרים?תעדכן אותי.
אני רוצה להגיד לך שבמהלך גידול תוכים וחיות בכלל יש הרבה משברים וכאב, הכישלון לא תמיד קשור אלינו ישירות ויתכן מאוד שגם בתא ההטלה אצל ההורים הם לא היו שורדים,אני בטוח שמבחינתך נתת להם את כל שהיו זקוקים לו כדי להתפתח ולגדול .
אני חושב שיש לנסות וללמוד כמה שיותר ממקרים כאלה ולראות איפה אנחנו יכולים להשתפר,לנסות לאבחן את הבעיות כדי שנוכל להתגבר
במידה ויצוצו שוב בעתיד.
אני מאחל לך הצלחה בהמשך ואני בטוח שעוד תראה ימים יפים ומוצלחים והגידול שלך יפרח וישגשג.
אני מוכן לעזור ככל יכולתי בייעוץ והכוונה בכדי שתצליח בעתיד.
אני מציע שמהזוג הספציפי הזה לא תיקח להחתמה ותתן לאמא להאכיל שוב .אני מאמין שהבעייה הייתה בבריאות הגוזלים ולא קשורה ישירות להאכלה. כשאני אומר בריאות זה לא חיב להיות מחלה כזאת או אחרת וזה יכול בעייה זיהומית בתא או תזונה לקוייה.
אויי אהרון אני רק עניתי לך על השאלה סליחה אחי.
מקווה שתראה (המון) ימים יותר יפים מאלה ושלא תדע עוד צער (אני יודע מה זה לאבד חייה אהובה)
אבל תדע שחייבים להמשיך בחיים ודברים כאלה קורים.
אני משתתף בצערך ומחזק אותך מאוד.
בהצלחה בכל מה שתעשה
עידו