ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלים של הקוקוטילים
מנהל: מפקחים
Re: גוזלים של הקוקוטילים
חזי איך אתה בטוח שהם לא דגרו כל הלילה?אולי בבוקר הם יצאו?אי אפשר לקבוע את מצב הביצים,לעיתים נראה כאילו הדגירה הופסקה
אך בדיעבד מתברר שהדגירה בסדר על אף שהם לא דוגרים קבוע.
זמן דגירה של קוקטיל 18-19 יום ,הדגירה מתחילה מהביצה השנייה שלישית אז קח בחשבון עוד 6 ימים ,זאת אומרת בסה"כ כ-25 יום
מיום ההטלה ,תמתין עד 12/03 ונקווה שבינתיים יבקעו,לאחר התאריך שציינתי אפשר להמתין עוד מספר ימים ולהוציא את הביצים במידה ואין בקיעות ואז מומלץ לבדוק פוריות.
בעיקרון אפשר לבדוק פוריות של הביצים לאחר מספר ימי דגירה אבל לדעתי תן להם את הזמן.
אך בדיעבד מתברר שהדגירה בסדר על אף שהם לא דוגרים קבוע.
זמן דגירה של קוקטיל 18-19 יום ,הדגירה מתחילה מהביצה השנייה שלישית אז קח בחשבון עוד 6 ימים ,זאת אומרת בסה"כ כ-25 יום
מיום ההטלה ,תמתין עד 12/03 ונקווה שבינתיים יבקעו,לאחר התאריך שציינתי אפשר להמתין עוד מספר ימים ולהוציא את הביצים במידה ואין בקיעות ואז מומלץ לבדוק פוריות.
בעיקרון אפשר לבדוק פוריות של הביצים לאחר מספר ימי דגירה אבל לדעתי תן להם את הזמן.
אלי אגיד לך איך אני יודע כי כשהגעתי לווליר ראיתי את שניהם מתעוררים
משינת לילה .
משינת לילה .

תמשיך לעקוב אך בשום אופן אל תפריע בלילה,כתוצאה מהפרעה בלילה עלולה להיווצר נטישה של הביצים.
אלי לא הפרעתי חשבתי שאתה יודע שהווליר שלי
נמצא בתוך חדר ,כל בוקר אני מדליק להם את האור
ובלילה אני מכבה בגלל זה אני מוטרד שהם לא דגרו .
נמצא בתוך חדר ,כל בוקר אני מדליק להם את האור
ובלילה אני מכבה בגלל זה אני מוטרד שהם לא דגרו .

אני מבין, האם במשך היום הזכר דוגר?
תמתין מספר ימים,אם הדגירה תופסק נבדוק את הביצים ונחליט.
בינתיים אני מציע כך:
1.אם אתה לא מצליח לעמוד בשעות קבועות של אור כדאי לשים טיימר (כמו שעון שבת ) ולכוון אותו ,כך תוכל לשמור על שעות אור בצורה מסודרת.
2.שתקנה מנורת לילה קטנה (יש כאלה נרות עם תקע ששמים בחשמל ,או לילדים ) זה עולה גרושים וכך תמיד יש
להם אור חלש ,בדרך כלל זה נותן ביטחון רב לתוכים.
נמתין ונראה,צריך סבלנות
תמתין מספר ימים,אם הדגירה תופסק נבדוק את הביצים ונחליט.
בינתיים אני מציע כך:
1.אם אתה לא מצליח לעמוד בשעות קבועות של אור כדאי לשים טיימר (כמו שעון שבת ) ולכוון אותו ,כך תוכל לשמור על שעות אור בצורה מסודרת.
2.שתקנה מנורת לילה קטנה (יש כאלה נרות עם תקע ששמים בחשמל ,או לילדים ) זה עולה גרושים וכך תמיד יש
להם אור חלש ,בדרך כלל זה נותן ביטחון רב לתוכים.
נמתין ונראה,צריך סבלנות

אלי הזכר דוגר במשך היום והאור נדלק בזמן בבוקר
יש מנורת לילה, שדלוקה כל לילה חלש בכדי לתת ביטחון בלילה
לתוכים .
יש מנורת לילה, שדלוקה כל לילה חלש בכדי לתת ביטחון בלילה
לתוכים .

מצויין,נתאזר בסבלנות ונראה מה מתפתח.
שלום חזי אלי וכול שאר החברים,
אני חדש בפורום ובכלל באתר הנ"ל אך אני ממש מתרשם מהאיכות,
המון הצלחה לחזי בגידול שתדע רק גוזלים בריאים ויפים, ואני ממתין לשמוע עדכונים ברגע שיש,
אז בהצלחה
שי
אני חדש בפורום ובכלל באתר הנ"ל אך אני ממש מתרשם מהאיכות,
המון הצלחה לחזי בגידול שתדע רק גוזלים בריאים ויפים, ואני ממתין לשמוע עדכונים ברגע שיש,
אז בהצלחה
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,