ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הרחקות - השעיות | הסיבה
מנהל: מפקחים
Re: הרחקות - השעיות | הסיבה
אלי צודק..
בתוכי אינפו אני מרגישה בבית ושיש לי למי לפנות כשיש בעיה או שאלה בכל נושא כלשהו.
שוב יש אנשים שלא יודעים להעריך את זה :/
בתוכי אינפו אני מרגישה בבית ושיש לי למי לפנות כשיש בעיה או שאלה בכל נושא כלשהו.
שוב יש אנשים שלא יודעים להעריך את זה :/
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: הרחקות - השעיות | הסיבה
עוזי - כל הכבוד.
חוש האחריות שלך והטיפול האסרטיבי באלה שמפירים את הכללים מאפשרים לי לשבת עם הילדים ולקרוא באתר בלי חשש להיתקל בתוכן בעייתי.
תודה רבה

חוש האחריות שלך והטיפול האסרטיבי באלה שמפירים את הכללים מאפשרים לי לשבת עם הילדים ולקרוא באתר בלי חשש להיתקל בתוכן בעייתי.
תודה רבה

קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
אלי ועוזי , כל הכבוד לכם , שוב .
עודי - אני לא רואה גם שוב דבר פסול בלגדל ולהחזיק בית גידול למטרת רווח . כל עוד התוכים/כלבים/ חתולים מקבלים טיפול ראוי ולא פוגעים באם , לא נעשים דברים בניגוד לחוקי טבע ומהלך הטבעי של הדברים אין שום דבר רע בזה. הרי בטוח שיש מקרים שתוכי או כל חיה אחרת קיבל טיפול פי 100 יותר טוב בבית הגידול מה שהוא מקבל אצל בעלים חדשים שקנו את בעל חיים כי צעצוע ואחרי זמן מה "נשבר להם " ממנה .
כל דבר לגופו ולפי כללים זה הכל .
עודי - אני לא רואה גם שוב דבר פסול בלגדל ולהחזיק בית גידול למטרת רווח . כל עוד התוכים/כלבים/ חתולים מקבלים טיפול ראוי ולא פוגעים באם , לא נעשים דברים בניגוד לחוקי טבע ומהלך הטבעי של הדברים אין שום דבר רע בזה. הרי בטוח שיש מקרים שתוכי או כל חיה אחרת קיבל טיפול פי 100 יותר טוב בבית הגידול מה שהוא מקבל אצל בעלים חדשים שקנו את בעל חיים כי צעצוע ואחרי זמן מה "נשבר להם " ממנה .
כל דבר לגופו ולפי כללים זה הכל .
כול הכבוד לכם!
ככה צריך לתפקד אתר, חוקים זה חוקים ומי שיעבור עליהם יורחק.
שיורחקו כול השלילים וישארו רק האיכותיים.
כול הכבוד לכם!!
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
ככה צריך לתפקד אתר, חוקים זה חוקים ומי שיעבור עליהם יורחק.
שיורחקו כול השלילים וישארו רק האיכותיים.
כול הכבוד לכם!!
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

תמיד לוקחים אותי בתור דוגמא.ו כאיל ושזה לא מעליב טוב
זה באמת ,לא מה איכפת לי .
אבל דבר אחר עם היית שם תג עם הגיל שלהם ברור שהייתי חושב על זה.
מי תמונות מיפגשים היה ניראה לי שהאתר הוא של אנשים מבוגרים.
חוץ מי זה אני רגיל שכולם שונאים אותי ואני אוהב את זה.
בוודאי שקללות ותוכן פוגע או מיותר לא קשור עם זה אני מסכים.
אני יגיד שכן יפה שאתה מיחס לזה הרבה מאוד חשיבות אני באתי מי קהילות
שלא איכפת להם .
אבל דבר אחר עם היית שם תג עם הגיל שלהם ברור שהייתי חושב על זה.
מי תמונות מיפגשים היה ניראה לי שהאתר הוא של אנשים מבוגרים.
חוץ מי זה אני רגיל שכולם שונאים אותי ואני אוהב את זה.
בוודאי שקללות ותוכן פוגע או מיותר לא קשור עם זה אני מסכים.
אני יגיד שכן יפה שאתה מיחס לזה הרבה מאוד חשיבות אני באתי מי קהילות
שלא איכפת להם .
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
ואיך הגעת למסקנה ששונאים אותך?
תקשיב אור, לא מדובר במעידה כפי שאתה מציג זאת, ההשעייה הגיעה בגין תגובתך הלא ראוייה והחוצפנית, אתה יכול לקרוא שוב את תשובותיך ולהחליט האם הם ראויות, אני לא מתכוון להתנצח עימך ובמיוחד לא על גבי הפורום אבל אם היית טורח מעט וקורא את חוקי הפורום
היית יודע כיצד לנהוג ולהתנהג בקהילה. אז בבקשה אור המניפולציות שאתה מפעיל "אני רגיל ששונאים אותי " וכו' לא מזיזים לי כהוא זה, כי שנינו יודעים שלא מדובר כאן בשינאה ולאף אחד אין כלום באופן אישי כלפיך, קיבלת והינך ממשיך לקבל יחס וכבוד באותה מידה שחברים אחרים מקבלים. אנחנו כצוות עוסקים בהעברת הודעות, פיצול הודעות, הערות, שינוי כותרות, הסברים באישי למה כן ולמה לא, משתדלים לתת לכולם מענה ע"ג הפורום ועושים הכל מהלב, זה נסבל, אנו מעירים ומבינים שיש חוסר הבנה או טעויות, אבל חוסר כבוד לחברי הקהילה או תכנים בוטים בעלי אופי מיני לא יהיו כאן ובוודאי לא דיבור מזלזל אל מנהלי האתר.
אני אישית בכל אתר בו אני רוצה לקחת חלק ולהיות שותף לא רק ע"י קריאה אלא ע"י שליחת הודעות נוהג לקרוא את חוקי הפורום, כך אני
יודע כיצד לנהוג ולהתנהל וחש בנוח. תנסה ותהנה.
תקשיב אור, לא מדובר במעידה כפי שאתה מציג זאת, ההשעייה הגיעה בגין תגובתך הלא ראוייה והחוצפנית, אתה יכול לקרוא שוב את תשובותיך ולהחליט האם הם ראויות, אני לא מתכוון להתנצח עימך ובמיוחד לא על גבי הפורום אבל אם היית טורח מעט וקורא את חוקי הפורום
היית יודע כיצד לנהוג ולהתנהג בקהילה. אז בבקשה אור המניפולציות שאתה מפעיל "אני רגיל ששונאים אותי " וכו' לא מזיזים לי כהוא זה, כי שנינו יודעים שלא מדובר כאן בשינאה ולאף אחד אין כלום באופן אישי כלפיך, קיבלת והינך ממשיך לקבל יחס וכבוד באותה מידה שחברים אחרים מקבלים. אנחנו כצוות עוסקים בהעברת הודעות, פיצול הודעות, הערות, שינוי כותרות, הסברים באישי למה כן ולמה לא, משתדלים לתת לכולם מענה ע"ג הפורום ועושים הכל מהלב, זה נסבל, אנו מעירים ומבינים שיש חוסר הבנה או טעויות, אבל חוסר כבוד לחברי הקהילה או תכנים בוטים בעלי אופי מיני לא יהיו כאן ובוודאי לא דיבור מזלזל אל מנהלי האתר.
אני אישית בכל אתר בו אני רוצה לקחת חלק ולהיות שותף לא רק ע"י קריאה אלא ע"י שליחת הודעות נוהג לקרוא את חוקי הפורום, כך אני
יודע כיצד לנהוג ולהתנהל וחש בנוח. תנסה ותהנה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
למרות שאלי סיכם יפה את הנושא אני מרגיש צורך להוסיף...
ההתנהלות שלנו עימך נלקחו כדוגמא כי לדעתי הן היו חמורות.
ציינת שם שזה מעליב ואני יכול להבין, אך אתה צריך להבין שגם צורת ההתנהלות שלך ע"ג הפורום העליבה
לא פחות. ראשית חוסר ההתייחסות לחוקי הפורום. שנית גם לאחר שהערתי בצורה מכובדת קיבלתי בחזרה
תגובות ממש לא לעניין.
גם אם הסתכלת בתמונות וחשבת שזה פורום של מבוגרים לא עושה את הפרסום והמענה שלך לבסדר.
כי גם אם אתר הוא אתר למבוגרים בלבד לא בהכרח אומר שפרסום זה הוא תקין ולכן ראוי לקרא חוקים.
כל הנעשה, נעשה על מנת שאתרינו יהיה מקום נעים לגלישה לכולם ואנו מצפים ומקווים שיבינו זאת.
ההתנהלות שלנו עימך נלקחו כדוגמא כי לדעתי הן היו חמורות.
ציינת שם שזה מעליב ואני יכול להבין, אך אתה צריך להבין שגם צורת ההתנהלות שלך ע"ג הפורום העליבה
לא פחות. ראשית חוסר ההתייחסות לחוקי הפורום. שנית גם לאחר שהערתי בצורה מכובדת קיבלתי בחזרה
תגובות ממש לא לעניין.
גם אם הסתכלת בתמונות וחשבת שזה פורום של מבוגרים לא עושה את הפרסום והמענה שלך לבסדר.
כי גם אם אתר הוא אתר למבוגרים בלבד לא בהכרח אומר שפרסום זה הוא תקין ולכן ראוי לקרא חוקים.
כל הנעשה, נעשה על מנת שאתרינו יהיה מקום נעים לגלישה לכולם ואנו מצפים ומקווים שיבינו זאת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **