ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המלצות על סרטים
מנהל: מפקחים
Re: המלצות על סרטים
[quote="1715";p="42443"]
אור
אני לא ממליץ לראות סרטי אימה !!!!!!!!!לא רק בערב[/quote]
חחחחח אבל על הסרט הזה באמת מומלץ! תראה תראה ותאמין לי שלא תרצה לראות יותר סרטי אימה חחח
אור
אני לא ממליץ לראות סרטי אימה !!!!!!!!!לא רק בערב[/quote]
חחחחח אבל על הסרט הזה באמת מומלץ! תראה תראה ותאמין לי שלא תרצה לראות יותר סרטי אימה חחח

[quote="2054";p="42476"][quote="894";p="42442"]חח אור הכי כיף זה מאוחר בלילה עם כמה חבר'ה אוכלים פופקורן וצורחיםXDD
חח לאה בכיף, קודם תשכנעי את אמא שלי
[/quote]
חחח תאמיני לי שאת תחשבי אחרת אחרי שתראי את הסרט חחח בכל מקרה תראו מומלץ מאוד![/quote]
חח תאמין לי שלא. ההפך אני ארצה לראות יותר יש לי מן דפקט כזה לסרטי אימה

חח לאה בכיף, קודם תשכנעי את אמא שלי
חחח תאמיני לי שאת תחשבי אחרת אחרי שתראי את הסרט חחח בכל מקרה תראו מומלץ מאוד![/quote]
חח תאמין לי שלא. ההפך אני ארצה לראות יותר יש לי מן דפקט כזה לסרטי אימה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני איתך עידו..
גם אני שונאת סרטי אימהה!!!
גם אני שונאת סרטי אימהה!!!
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: המלצות על סרטים
חחח נכון על טעם ועל ריח אין מה להתווכח (אור משפט של בובליל
חחחחחחח)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: המלצות על סרטים
[quote="1135";p="42500"]חחח נכון על טעם ועל ריח אין מה להתווכח (אור משפט של בובליל
חחחחחחח)[/quote]
חחחחחח העברנו את הבדיחה לנושא אחר חחחחח
אבל באמת תראו ואתם תהנו סרט ענק!
חחחחחח העברנו את הבדיחה לנושא אחר חחחחח
אבל באמת תראו ואתם תהנו סרט ענק!

- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
[quote="1715";p="42506"]מישהו מכיר סרטים טובים בסגנון של step up 1 ו2?
עם ברייקדאנס העיקר![/quote]
http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=34493
עם ברייקדאנס העיקר![/quote]
http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=34493
אני רוצה לתת גם המלצות לסרטי אימה. כיום בגלל שיש עירבוב בין ז'אנרים רבים, קשה להגדיר בדיוק מה הוא "סרט אימה" כי בהרבה סרטים יש מרכיבים של אימה אבל הם לא דובקים בחוקים של סרט אימה. דרך יותר טובה למיין אותם היא על האופן שבו הם מפחידים, אני עליתי על שני סוגי הפחדות:
סוג ראשון: סרט אימה שמתבסס בהפחדה שלו על הגעלה והבהלה. בסרט יש המון קטעים שמטרתם פשוט להבהיל את הצופה או פשוט להגעיל אותו. סרטים שנופלים בקטגוריה הזאת הם "הטינה", "המסור", "צעקה", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון", "הוסטל" וכאלה. השימוש שלהם בהפחדה הוא באופן בסיסי וברור.
סוג שני: סרטי אימה שפונים לפחדים ספציפיים ומתוכחמים יותר, כמו פחד ממפלצות, מחושך, פחד מה-"שונה" או מה-"לא נודע". סרטים שנופלים בקטגוריה הזו הם "הנוסע השמיני", "שחר המתים" (שהוא שילוב בין שני הסוגים), "האחרים", "החוש השישי", "signs" ועוד.
שימו לב שכעיקרון, במובן של מה "הפחיד" אתכם הכי הרבה (לא מה הכי אהבתם), אתם נמצאים או בקטגוריה הזו או בקטגוריה השנייה.
אני הולך יותר עם השנייה מבחינת מה מפחיד אותי.
אני אגדה - בעייני סרט מצוין, היו בו לא מעט קטעים שאותי הפחידו. בכלל גם מבחינה פסיכולוגית הסרט עובד על המון נקודות טובות של פחד מחושך, מלבד, ממפלצות.
שחר המתים - יש כמה סרטים כאלה אבל אני מתכוון לזה שיצא לפני כמה שנים שבמרכז העלילה חבורה של אנשים מתבודדים בתוך קניון כשבחוץ יש מלא זומבים. הסרט לא מפחידים ברמות אבל בהחלט עושה שימוש במצוין באמצעי הבהלה, בחושך וביחסים אלימים.
האחרים - שוב, גם לא ממש סרט מפחיד אבל הזכירו אותו פה והוא בהחלט סרט מצוין עם אווירה מצויינת. סרט נוסף שאפשר להוסיף שנופל קרוב אליו באומנות הויזואלית זה "סליפי הולו".
סוג ראשון: סרט אימה שמתבסס בהפחדה שלו על הגעלה והבהלה. בסרט יש המון קטעים שמטרתם פשוט להבהיל את הצופה או פשוט להגעיל אותו. סרטים שנופלים בקטגוריה הזאת הם "הטינה", "המסור", "צעקה", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון", "הוסטל" וכאלה. השימוש שלהם בהפחדה הוא באופן בסיסי וברור.
סוג שני: סרטי אימה שפונים לפחדים ספציפיים ומתוכחמים יותר, כמו פחד ממפלצות, מחושך, פחד מה-"שונה" או מה-"לא נודע". סרטים שנופלים בקטגוריה הזו הם "הנוסע השמיני", "שחר המתים" (שהוא שילוב בין שני הסוגים), "האחרים", "החוש השישי", "signs" ועוד.
שימו לב שכעיקרון, במובן של מה "הפחיד" אתכם הכי הרבה (לא מה הכי אהבתם), אתם נמצאים או בקטגוריה הזו או בקטגוריה השנייה.
אני הולך יותר עם השנייה מבחינת מה מפחיד אותי.
אני אגדה - בעייני סרט מצוין, היו בו לא מעט קטעים שאותי הפחידו. בכלל גם מבחינה פסיכולוגית הסרט עובד על המון נקודות טובות של פחד מחושך, מלבד, ממפלצות.
שחר המתים - יש כמה סרטים כאלה אבל אני מתכוון לזה שיצא לפני כמה שנים שבמרכז העלילה חבורה של אנשים מתבודדים בתוך קניון כשבחוץ יש מלא זומבים. הסרט לא מפחידים ברמות אבל בהחלט עושה שימוש במצוין באמצעי הבהלה, בחושך וביחסים אלימים.
האחרים - שוב, גם לא ממש סרט מפחיד אבל הזכירו אותו פה והוא בהחלט סרט מצוין עם אווירה מצויינת. סרט נוסף שאפשר להוסיף שנופל קרוב אליו באומנות הויזואלית זה "סליפי הולו".