ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפשת ארה נובליס ושאלת מחיר
מנהל: מפקחים
מחפשת ארה נובליס ושאלת מחיר
אשמח אם תוכלו להפנות אותי למגדלים.
הציעו לי זכר בן 5 חודשים עם כלוב לא גדול ו-2 ק"ג אוכל ב-2600 ש"ח. זה נראה לי מאוד יקר... מה דעתכם?
תודה.
הציעו לי זכר בן 5 חודשים עם כלוב לא גדול ו-2 ק"ג אוכל ב-2600 ש"ח. זה נראה לי מאוד יקר... מה דעתכם?
תודה.
Re: מחפשת ארה נובליס ושאלת מחיר
הכוונה הייתה לארה נובליס.
המחיר סביר ,יש לוודא שההחתמה אכן ברמה גבוהה,התוכי חברותי (לפחות לבעלים) ונראה בריא.
המחיר סביר ,יש לוודא שההחתמה אכן ברמה גבוהה,התוכי חברותי (לפחות לבעלים) ונראה בריא.
רק לדעת,
הוכי נחשב לרועש, אם יש לך ביות עם השכנים, לא מומלץ.
הוכי נחשב לרועש, אם יש לך ביות עם השכנים, לא מומלץ.
תודה לעונים. בסוף הסתדרתי ואני אחכה קצת לגוזל. שמעתי הרבה דעות לגבי הרעש - חלק אומרים שהם שקטים וחלק אומרים שהם רועשים. כולם מסכימים שאי אפשר להשוות אותם לקוניורים וזה מספיק טוב בשבילי.
בהצלחה שרית,נשמח לעידכונים 

אני מעדיפה לקנות במקום יותר אמין. המחיר שם גם יהיה יותר סביר ונוכל לקחת את הגוזל מיד אחרי הגמילה.
המחירים ביד 2 גבוהים ואני חושבת שהכלוב שהם נותנים איתו לא גדול מספיק, מה שיצריך רכישה נוספת של כלוב נורמלי.
המחירים ביד 2 גבוהים ואני חושבת שהכלוב שהם נותנים איתו לא גדול מספיק, מה שיצריך רכישה נוספת של כלוב נורמלי.
צודקת בהחלט,עדיף לחכות ולקנות ממקור אמין וכמובן עדיף גוזל לאחר/בשלבי גמילה מתוכי בוגר יותר.
בהצלחה.
בהצלחה.