ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קירור כלוב בקיץ
מנהל: מפקחים
קירור כלוב בקיץ
שבת שלום
יש לי זוג ג'אקו בתוך חדר משלהם...עכשיו כאמור יש בחדר חלון עם רשת שיהיה פתוח בקיץ ...אני חושב שזה לא מספיק מכיוון שגם ג'אקויים אוהבים טמפ' קרירה..
איך אפשר לקרר קצת את החדר?
יש לי זוג ג'אקו בתוך חדר משלהם...עכשיו כאמור יש בחדר חלון עם רשת שיהיה פתוח בקיץ ...אני חושב שזה לא מספיק מכיוון שגם ג'אקויים אוהבים טמפ' קרירה..
איך אפשר לקרר קצת את החדר?
Re: קירור כלוב בקיץ
1. מזגן
2. לא לפתוח את החלון במשך היום עד שעות אחה"צ כשהטמפרטורה יורדת,כך החדר ישמור על הקרירות והחום לא יחדור .
2. לא לפתוח את החלון במשך היום עד שעות אחה"צ כשהטמפרטורה יורדת,כך החדר ישמור על הקרירות והחום לא יחדור .
ואז מה? לא יהיה להם אוויר בתוך החדר..
ראשית אם החדר גדול מספיק יהיה להם אויר ואוורור,אתה יכול להימנע מפתיחת החלונות אך ורק בשעות החמות של היום
אם לא יחדור חום מפתיחת החלונות החדר ישאר קריר.
בכל מקרה אני לא רואה בעייה מיוחדת עם הטמפרטורה ובמיוחד כשמדובר על חדר בתוך הבית ,התוכים רגילים לטמפרטורות כאלה
ולא יקרה להם כלום,אתה יכול בהחלט להנעים להם עם קערת מים שאם הם יחפצו לרחוץ יוכלו לעשות זאת.
אם לא יחדור חום מפתיחת החלונות החדר ישאר קריר.
בכל מקרה אני לא רואה בעייה מיוחדת עם הטמפרטורה ובמיוחד כשמדובר על חדר בתוך הבית ,התוכים רגילים לטמפרטורות כאלה
ולא יקרה להם כלום,אתה יכול בהחלט להנעים להם עם קערת מים שאם הם יחפצו לרחוץ יוכלו לעשות זאת.
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
כמו שאלי אמר אתה יכול לשים קערת מי םכדי שיתקלחו
עוד שיטה שאבא של חבר שלי עשה זה לשים שפריצרים שיררעננו את התוכים
הטמפ' בתוך הבית לא גבוהה בשביל גאקו
עוד שיטה שאבא של חבר שלי עשה זה לשים שפריצרים שיררעננו את התוכים
הטמפ' בתוך הבית לא גבוהה בשביל גאקו
באמת יש שפריצרים אוטמטים שמתי שיש טמפ' גבוהה הם נדלקים ישר.
כן לג'אקו האכלת יד שלי באמת אין בעיה היא בקומה למטה..הבעיה היא שהזוג עשיתי להם חדר בקומה למעלה והבידוד שם לא הכי טוב בעולם והחדר דיי גדול..
אז אתם אומרים שבימים חמים לסגור תחלון בצהריים ולאחר מכן לפתוח? קצת הטרדה של התוכים אני חושב
אז אתם אומרים שבימים חמים לסגור תחלון בצהריים ולאחר מכן לפתוח? קצת הטרדה של התוכים אני חושב
זה יפגע בהם שאני יכנס כל יום פעמיים ביום לא?
זה לא יפגע בהם, זה פשוט מפריע, תימנע מלהיות לידם.