ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג פרסונטות
מנהל: מפקחים
זוג פרסונטות
שלום
לאחרונה קיבלתי במתנה זוג פרסונטות, בכל יום אני שמה להם פעמיים ביום אוכל הם פשוט אוכלים הכל אוכלים כל הזמן
השאלה שלי אם זה בסדר שהם אוכלים כל היום או האם לא למלא להם את קערת האוכל כל יום פעמיים?
השאלה השנייה היא שמתי להם קערת דשא הם סיימו אותו תוך כמה שעות האם מותר להם לאכול כלכך הרבה דשא או שזה לא בריא?
תודה מראש
לאחרונה קיבלתי במתנה זוג פרסונטות, בכל יום אני שמה להם פעמיים ביום אוכל הם פשוט אוכלים הכל אוכלים כל הזמן
השאלה שלי אם זה בסדר שהם אוכלים כל היום או האם לא למלא להם את קערת האוכל כל יום פעמיים?
השאלה השנייה היא שמתי להם קערת דשא הם סיימו אותו תוך כמה שעות האם מותר להם לאכול כלכך הרבה דשא או שזה לא בריא?
תודה מראש
Re: זוג פרסונטות
היי רינה,
התוכים צריכים להיות נגישים לאוכל ומים בכל שעות היום,העיסוק שלהם באכילה טבעי ביותר וגוזל את רוב זמנם ,זה טבעי
לחלוטין,כדאי שתפרטי ממה בנוי התפריט היומי שלהם מלבד הדשא שהזכרת ,יתכן שהמזון המוגש פשוט לא מזין .
לגבי הדשא,מיותר לחלוטין במיוחד בכמויות המדוברות.
התוכים צריכים להיות נגישים לאוכל ומים בכל שעות היום,העיסוק שלהם באכילה טבעי ביותר וגוזל את רוב זמנם ,זה טבעי
לחלוטין,כדאי שתפרטי ממה בנוי התפריט היומי שלהם מלבד הדשא שהזכרת ,יתכן שהמזון המוגש פשוט לא מזין .
לגבי הדשא,מיותר לחלוטין במיוחד בכמויות המדוברות.
שלום רינה וברוך הבא,
כמו שאלי ציין, דשא ממש מיותר, אולי זה בבית גידול שיש להם כלובי ענק, והדשא הוא על הקרקע למטת נוי בלבד.
אשמח לדעת את מידות הכלוב, תזונה, ואם אפשר תמונה.
אם יש לך מושג בני כמה הם, יהיה מעולה.
כמו שאלי ציין, דשא ממש מיותר, אולי זה בבית גידול שיש להם כלובי ענק, והדשא הוא על הקרקע למטת נוי בלבד.
אשמח לדעת את מידות הכלוב, תזונה, ואם אפשר תמונה.
אם יש לך מושג בני כמה הם, יהיה מעולה.
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
אם יש להם תא הטלה והם מעל גיל 8 חודשים יש מצב שהם מטילים ובהטלות הם אוכלים הרבה
או שכלי האוכל קטן מידי
את צריכה לשים להם ירקות ופירות ולא דשא
את יכולה להעשיר עם מזון ביצים
או שכלי האוכל קטן מידי
את צריכה לשים להם ירקות ופירות ולא דשא
את יכולה להעשיר עם מזון ביצים
שלום ותודה על התשובות,
התפריט שלהם בנוי מתערובת שקניתי בחנות חיות של כל מיני זרעים וגרעינים.
ניסיתי לשים להם תפוחים ותפוזים ושלל ירקות וגם מזון ביצים והם פשוט לא אוכלים אותם אפילו לא מתקרבים.
הנקבה בת 4 חודשים והזכר בן 3 חודשים
אשמח לדעת איך מעלים תמונה לפורום.
תודה.
התפריט שלהם בנוי מתערובת שקניתי בחנות חיות של כל מיני זרעים וגרעינים.
ניסיתי לשים להם תפוחים ותפוזים ושלל ירקות וגם מזון ביצים והם פשוט לא אוכלים אותם אפילו לא מתקרבים.
הנקבה בת 4 חודשים והזכר בן 3 חודשים
אשמח לדעת איך מעלים תמונה לפורום.
תודה.
הם עדיין צעירים כדי להתרבות,המשיכי לשים מידי פעם מזון ביצים ירקות ופירות,אין צורך בכמויות גדולות מאחר ובמידה והם לא יאכלו
מן הסתם זה גורם לליכלוך ונזרק,בדרך כלל התוכים הינם בררנים ולא ששים לשינויים במזון ,לוקח להם זמן להתרגל ולבסוף את תמצאי
את המזון האהוב עליהם מתוך המבחר ולפי זה תגישי להם.
בבקשה מדריך להעלאת תמונות
מן הסתם זה גורם לליכלוך ונזרק,בדרך כלל התוכים הינם בררנים ולא ששים לשינויים במזון ,לוקח להם זמן להתרגל ולבסוף את תמצאי
את המזון האהוב עליהם מתוך המבחר ולפי זה תגישי להם.
בבקשה מדריך להעלאת תמונות
לאחר שראית את המדריך אשמח לראות את התמונות של התוכים שלך.
נ.ב-גם אני מגדל פרסונטות
נ.ב-גם אני מגדל פרסונטות
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
יפיופים !
יש לך אחד כחול רגיל והשני ירוד רגיל.
ממה שאני מזהה הכלוב עגול לא?
יש לך אחד כחול רגיל והשני ירוד רגיל.
ממה שאני מזהה הכלוב עגול לא?
תודה! הם באמת מקסימים
אתה מזהה נכון הכלוב עגול.
אתה מזהה נכון הכלוב עגול.