ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
חוץ ממשחקים שקונים או מכינים אתה תראה שהם עלייך הם נורא אוהבים לשחק בשרשראות,שעונים,צמידים,עגילים וכו'
הם אוהבים לנשוך ולבדוק כל דבר ..
אם אתה גר בבניין ששומעים כל רחש כדאי לתיהיה לך אופציה לחדר פנימי שפחות ישמעו אותו כשאתה לא בבית
יש לי קוקטייל לטינו והוא יודע "לתת יד" ואומר את שמו "מיקי" מידי פעם ללא קשר לפקודה .
קל ללמד אותם תרגילים פשוטים כאלה תוך מספר דקות אבל צריך להתמיד ולהתאמן כדי שיזכור =]
לא הייתי ממליצה להוציא אותו מחוץ לבית הוא יכול בטעות ליפול או לקפוץ מהכתף ולהפצע (שלא לדבר על חתולים וכבישים וכו')
אני מסתובבת איתו על הכתף בבית חופשי כשהחלונות סגורים בלבד אם יש חלון או דלת פתוחה תסגור !
כבר קרה שאח שלי הוציא את הקוקטיל הקודם והוא עף מהדלת לתוך הוואדי למרות שהכנפיים היו קצוצות ,אח שלי טוען שהוא ניסה להסתובב אבל נסחף ונפל..!! וזה מקרה מאוד לא נעים ..
עדיין יש להם יכולת תעופה בסיסית גם שהכנפיים קצרות אבל אין סכנה בלהסתובב איתם בבית כשהחלונות סגורים .