ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שובב קטן
מנהל: מפקחים
שובב קטן
הפולי שלנו שובב קטן.
אתמול אני שתיתי תה קר אפרסקים והוא ישב עלי . וממש היה לו מעניין מה אני עושה, מה יש לי בידיים ומה יש לי בכוס. הוא ניסה לחתת לי בפה עם המקור. וכשנתתי לו לראות מה יש לי הכוס הוא הכניס לשם את הראשו ושתה . וממש נהנה. הבנו את זה לפי צלילים שהוא מוצאי. אותם צלילים הוא עושה כשמאכילים אותו במשהו טעים.
אתמול אני שתיתי תה קר אפרסקים והוא ישב עלי . וממש היה לו מעניין מה אני עושה, מה יש לי בידיים ומה יש לי בכוס. הוא ניסה לחתת לי בפה עם המקור. וכשנתתי לו לראות מה יש לי הכוס הוא הכניס לשם את הראשו ושתה . וממש נהנה. הבנו את זה לפי צלילים שהוא מוצאי. אותם צלילים הוא עושה כשמאכילים אותו במשהו טעים.
Re: שובב קטן
נהנה נהנה אבל זה לא בריא לא לשתות מיץ ממותק(סוכרים וחומרים כימיקלים... )
גם לבני אדם זה לא הכי בריא אז אחת כמה וכמה לתוכי חח
בטבע הם חיים ממים בלבד.. =]
גם לבני אדם זה לא הכי בריא אז אחת כמה וכמה לתוכי חח
בטבע הם חיים ממים בלבד.. =]
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
גם קוקו התוכי שלי בדיוק אותו דבר ואני סמוך ובטוח שרוב התוכים יהנו מכך.
כשאני שותה נס\קפה או כל דבר אחר קוקו משתלול בכדי להגיע ולשתות ממני.
מצאתי פתרון: כוס נס לי... כוס מים לקוקו. כשאני שותה נס וקוקו רוצה לשתות אני מחליף כוס ונותן לו לשתות.
קוקו שמח שותה לו בכיף ואני לא נותן לו לשתות דברים מזיקים.. את הדברים המזיקים אני משאיר לי.
כשאני שותה נס\קפה או כל דבר אחר קוקו משתלול בכדי להגיע ולשתות ממני.
מצאתי פתרון: כוס נס לי... כוס מים לקוקו. כשאני שותה נס וקוקו רוצה לשתות אני מחליף כוס ונותן לו לשתות.
קוקו שמח שותה לו בכיף ואני לא נותן לו לשתות דברים מזיקים.. את הדברים המזיקים אני משאיר לי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
חחח
רעיון טוב עוזי
אני עושה ככה עם קוני
עם אני אוכל משהו שלו אסור(אבוקדו) אז אני לוקח חתיכת תפוח ומחליף
רעיון טוב עוזי
אני עושה ככה עם קוני
עם אני אוכל משהו שלו אסור(אבוקדו) אז אני לוקח חתיכת תפוח ומחליף
תודה על הצעות.
זה היה בשבילי הפתעה שהוא יכול כבר להבין שאני כשותה או אוכלת משהו. הוא קטן עדיין. רק חושיים וקצת...
זה היה בשבילי הפתעה שהוא יכול כבר להבין שאני כשותה או אוכלת משהו. הוא קטן עדיין. רק חושיים וקצת...
חח רעיון טוב עוזי..
דווקא שאני שותה מים או כל דבר אחר אז התוכי שלי רק שורק ולא מנסה הגיע לכוס או משו..
דווקא שאני שותה מים או כל דבר אחר אז התוכי שלי רק שורק ולא מנסה הגיע לכוס או משו..
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: שובב קטן
חחחחחחחחחחחח עוזי אהבתי את הרעיון