שלום!
יש לי להקת תוכונים, עם כמה זוגות דוגרים.
יש שתי זוגות עם ביצה לא פוריה, לכל זוג ביצה אחת לא פוריה.
לקרוב משפחה שלי יש בדיוק שתי זוגות ציפורי אהבה עם ביצים מופרות, והוא מוכן לתת לי את הביצים מכיוון שהוא מגדל אותם רק ליופי.
האם הייתם נותנים לתוכונים לדגור על ציפורי אהבה ועד איזה גיל הם יאכילו אותם? כמה ביצי ציפורי אהבה הייתם שמים מתחת לכל זוג?
וסתם עוד שאלה:
יש כזה דבר זוג תוכוניות לסביות, למה יש לי שתיים שכל היום בתא יחד זה הגיוני?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ציפורי אהבה!
מנהל: מפקחים
Re: ציפורי אהבה!
אה ועוד שאלה:
אם הביצים יהיו ללא דגירה חצי שעה זה נוראי?
אם הביצים יהיו ללא דגירה חצי שעה זה נוראי?
מתוך חוקי הפורום
"2) המתן בסבלנות. תגובות נוספות והקפצות אינן יביאו למענה מהיר יותר ואף גורמות לתחושות לא נעימות. "
"2) המתן בסבלנות. תגובות נוספות והקפצות אינן יביאו למענה מהיר יותר ואף גורמות לתחושות לא נעימות. "
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 18 מרץ 2009 19:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: 2) המתן בסבלנות. תגובות נוספות והקפצות אינן יביאו למענה מהיר יותר ואף גורמות לתחושות לא נעימות.
סיבה: 2) המתן בסבלנות. תגובות נוספות והקפצות אינן יביאו למענה מהיר יותר ואף גורמות לתחושות לא נעימות.
אני לא מציע להתחיל עם ההעברות וכו',תן לקרוב משפחה שלך להמשיך את ההדגרה עם התוכים שלו.
לגבי שאלתך על תוכים מאותו מין,אז יתכן מאוד ונפוץ שישנה התנהגות בין שני המינים כבין בני זוג,זה יכול להיות בין זכרים ואף בין נקבות.
זה קורה בשבי ולא נצפה בטבע,לעיתים ישנו מצב שישנו נניח זכר ושתי נקבות והנקבות מתעסקות ביניהן ומתעלמות מהזכר.
במקרים כאלה אין ברירה אלא לבצע הפרדה עם בן/בת זוג מתאימים.
לגבי שאלתך על תוכים מאותו מין,אז יתכן מאוד ונפוץ שישנה התנהגות בין שני המינים כבין בני זוג,זה יכול להיות בין זכרים ואף בין נקבות.
זה קורה בשבי ולא נצפה בטבע,לעיתים ישנו מצב שישנו נניח זכר ושתי נקבות והנקבות מתעסקות ביניהן ומתעלמות מהזכר.
במקרים כאלה אין ברירה אלא לבצע הפרדה עם בן/בת זוג מתאימים.
היי
יש התנהגות הומו/לסבית בבע"ח.
לא מזמן מצאנו אפילו גן במוח של זבובים שמגדיר את הזהות המינית שלהם.
http://www.nytimes.com/2005/06/03/science/03cell.html
אני מניח שיש את אותו הגן (או איזה הומולוג שלו)בבע"ח אחרים.
וזהו חפירות להיום
יש התנהגות הומו/לסבית בבע"ח.
לא מזמן מצאנו אפילו גן במוח של זבובים שמגדיר את הזהות המינית שלהם.
http://www.nytimes.com/2005/06/03/science/03cell.html
אני מניח שיש את אותו הגן (או איזה הומולוג שלו)בבע"ח אחרים.
וזהו חפירות להיום