ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ניקו יורד למגש של העיתונים...
מנהל: מפקחים
ניקו יורד למגש של העיתונים...
1 כשניקו במרפסת שלו הוא תמיד יורד למגש של העיתונים ומשחק איתם מתחיל לרחרח את הלשלשת שלו וגם טועם אז אני ישר מעלה אותו למרפסת של הכלוב עוד דבר הוא שאני מפחד שהוא יחנק או שהעיתונים רעילים לו אז כל פעם שהוא יורד למטה אני מעלה אותו למעלה והוא ממשיך אחרי שאני מסתובב כאילו זה משחק.
2 ניקו יושב לו במקל שלו רוב הזמן בפינה ואני לא מבין למה הוא לא עומד הרבה זמן באמצע הוא עומד על המקל עמידה שנמצא באמצע (ולא המקל הכי גבוה) בצד הרחוק מאיתנו כאילו מפחד או מסתתר ממישהו למרות שההתנהגות שלו רגילה לחלוטין.
2 ניקו יושב לו במקל שלו רוב הזמן בפינה ואני לא מבין למה הוא לא עומד הרבה זמן באמצע הוא עומד על המקל עמידה שנמצא באמצע (ולא המקל הכי גבוה) בצד הרחוק מאיתנו כאילו מפחד או מסתתר ממישהו למרות שההתנהגות שלו רגילה לחלוטין.

Re: ניקו יורד למגש של העיתונים...
היי אור,
ראשית בכירסום העיתונים אין סכנה מאחר ואינם רעילים והדפוס אינו מכיל עופרת,מה שלא מוצא חן זה הנבירה בלשלשת ,לכן
המגש ללא הרשת בדרך כלל לא עושה את העבודה.
ישנם המוציאים את המגש העליון בכלובים מסוג הכלובים שברשותך ואז בעצם אין עיתון והלשלשת נופלת למטה,לא ניסיתי אולי כדאי לנסות
כך אתה פותר את שתי הבעיות.
לגבי הישיבה בפינה מסויימת,התוכי בוחר היכן לשבת בדיוק כפי שאנחנו בוחרים את המקום הנוח לנו,אני מבין שהוא עושה זאת מתוך פחד וניסיון הימלטות מקירבה אליכם ולכן אין בכך כל רע.
בהצלחה ותעלה תמונה שנראה אותו.
ראשית בכירסום העיתונים אין סכנה מאחר ואינם רעילים והדפוס אינו מכיל עופרת,מה שלא מוצא חן זה הנבירה בלשלשת ,לכן
המגש ללא הרשת בדרך כלל לא עושה את העבודה.
ישנם המוציאים את המגש העליון בכלובים מסוג הכלובים שברשותך ואז בעצם אין עיתון והלשלשת נופלת למטה,לא ניסיתי אולי כדאי לנסות
כך אתה פותר את שתי הבעיות.
לגבי הישיבה בפינה מסויימת,התוכי בוחר היכן לשבת בדיוק כפי שאנחנו בוחרים את המקום הנוח לנו,אני מבין שהוא עושה זאת מתוך פחד וניסיון הימלטות מקירבה אליכם ולכן אין בכך כל רע.
בהצלחה ותעלה תמונה שנראה אותו.
תודה אלי על העצות אשקול זאת הנה אני מצרף תמונות של מה שבניתי לניקו

הנה מה שבניתי לניקו בתמונה הראשונה: נדנדה עם שרשרת שמחזיקה אותה ומאחוריה סולם שבניתי לו שהוא מאוד אוהב 
בתמונה השניה 2 מקלות עמידה שהכנתי לו מהמטאטא שנשאר וחיזקתי לו אותו ותקעתי אותם בכלוב ככה שפיל יוכל לשבת עליהם בלי ליפול
מה דעתכם?

בתמונה השניה 2 מקלות עמידה שהכנתי לו מהמטאטא שנשאר וחיזקתי לו אותו ותקעתי אותם בכלוב ככה שפיל יוכל לשבת עליהם בלי ליפול
מה דעתכם?

כל הכבוד אור... רואים שאתה מטפל בו היטב.
לגבי הלשלשת.. זה לא יזיק לו אבל גם לא כדאי שהוא יאכל את זה, לכן או שאל תשים עיתון למעלה או שתשתדל להחליף עיתונים די הרבה.
לגבי הלשלשת.. זה לא יזיק לו אבל גם לא כדאי שהוא יאכל את זה, לכן או שאל תשים עיתון למעלה או שתשתדל להחליף עיתונים די הרבה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כל הכבוד אור עבודה יפה,איך ניקו מגיב לכל השינויים?
איזה יופי..
כל הכבוד נראה מצויין אני בטוחה שניקו אוהב את זה..
כל הכבוד נראה מצויין אני בטוחה שניקו אוהב את זה..
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: ניקו יורד למגש של העיתונים...
תודה לכלום על המחמאות!
לגבי השינויים אלי, ניקו הגיב יחסית בקלות בהתחלה היה לו קשה להתסדר עם הנדנדה והחליק ממנה אך עם הזמן הוא מצא את השיווי משקל ואוהב את כל המשחקים שלו בצורה שווה חחחחחח
לגבי השינויים אלי, ניקו הגיב יחסית בקלות בהתחלה היה לו קשה להתסדר עם הנדנדה והחליק ממנה אך עם הזמן הוא מצא את השיווי משקל ואוהב את כל המשחקים שלו בצורה שווה חחחחחח