ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין \ ז'קו?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
shimi
ביצה
ביצה

אלכסנדרין \ ז'קו?

שליחה על ידי shimi »

מה אתם אומרים איזה תוכי כדאי לי?
יש לציין שיש לי ילדים בבית ואני רוצה תוכי חברותי שכולם יוכלו לשחק איתו!
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: אלכסנדרין \ ז'קו?

שליחה על ידי uzibu »

החתמה של אלכסנדרין בעייתית מעט באופן יחסי לדעתי, אני דווקא הייתי הולך על ג'אקו.
אבל שוב, זה תלוי בכם. אתה צריך ללכת על מה שאתה אוהב\חפץ.
בכל מקרה, כולכם תצטרכו לדאוג ליחס בהתאם על מנת שיהיה חברותי לכולם, לא משנה איזה תוכי תבחר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תראה שימי אתה מבקש שנעזור בבחירה בין שני תוכים שונים לגמרי,מדובר בשוני חיצוני,באופי,בכושר דיבור .
זה די קשה,אומנם אני בהחלט מסכים עם עוזי שיש לדאוג לשני הסוגים ליחס ושיש להשקיע בשניהם אך בסופו של
דבר האלכסנדרין לא ידבר כמו הג'אקו על אף ההשקעה,והג'אקו לא יראה כמו האלכסנדרין.
קצת קשה לענות ולהחליט ובמיוחד כשזה עבורך.
סמל אישי של משתמש
shimi
ביצה
ביצה

שליחה על ידי shimi »

בחינת האופי מה יותר כדי?
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

את האמת.. שבמקומך הייתי הולכת על אלכסנדרין.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כשמדברים על אופי אתה מדבר על תכונות ומזג ,האלכסנדרין הפכפף ויותר קשה לשמור על ההחתמה שלו לאורך זמן, תצטרך למצוא תוכי שמוחתם בצורה מעולה כדי לשמור על רמת ההחתמה לאורך זמן.לעיתים קרובות הוא הופך אגרסיבי במיוחד הנקבות כשמגיעות לגיל הבגרות ,
מבחינת תכונות,רמת אינטלגנציה ותקשורת כמובן שההבדלים ביניהם גדולים והג'אקו הוא תוכי ברמה אחרת וגבוהה יותר.
בגלל שהצעתי לך קודם סנגל שהוא תוכי שהרבה יותר טוב מבחינת אופי למשפחה מאשר אלכסנדרין אך הכיוון שלך הוא דווקה
לכיוון תוכים גדולים יותר הג'אקו מועדף מבחינתי.יתכן שאני מכור כי אני מתמקד בגידול ג'אקואים אך גידלתי גם סוגים אחרים וההבדלים הם עצומים,אגב שווה לבור על בית הגידול של uzibu ולראות כיצד התוכי משתלב במשפחה.
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f= ... 6&start=10

שוב אני מסב את תשומת לבך שיש שוני עצום ברמת האנטלגנציה ובמראה של שני הסוגים,ועיצוב האופי תלוי גם בבני הבית ובהשקעה.
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי חזי »

אני הייתי הולך על גאקו
תמונה
benbtk
ביצה
ביצה

שליחה על ידי benbtk »

איך אתה יכול להגיד שהאלכסנדרין תוכי הפכפך אני אל מסכים איתך בכלל הגאקו עד גיל 3 חודשים נקשר למאכיל לאחר מכן הוא נקשר למישהו אחר שמעבירים אותו לבית אחר ואחר כך בגיל שנה שוב יכול להיקשר למישהו אחר חוץ מזה ההתנהגיות שלו לא צפויות ומה תגיד לו אם אחרי שנה פתאום הוא התאהב במישהו אחר ולא במגדל בקיצור האלכסנדרין לדעתי תוכי הרבה יותר יציב ולא כל כך פשוט לקלקל החתמה שלו
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אני דווקא מסכים עם אלי, אלכסנדרין באופן יחסי בדיוק כפי שציינתי בעייתי בנושא ההחתמה.
כל הדברים אשר כתבת על ג'אקו אינם נכונים כלל. טענו הרבה דברים בנוגע לג'אקו בניהם גם מה שאתה טוען ולא
פעם דנו בנושא ושללנו הכל ע"י הוכחות ולא ע"י דיבורי סרק של "אפקט העדר". ג'אקו יתאהב ויתן יחס בהתאם ליחס
שיתנו לו. לפני יומיים צרפתי סרטון המציג בנושא: ג'אקו נקשר לבן אדם אחד? סרטון קצר..

אני אשמח לפרוט בנושא התנהגות לא צפויה של ג'אקו, אותי זה מאוד מעניין כי אני לא שמעתי על התנהגות לא צפויה,
או לחילופין לא יצא לי להתקל בהתנהגות לא צפויה של תוכי. ההתנהגות הלא צפויה היא של המגדל. אם תוכי פתאום נושך,
זה לא בגלל שהתוכי לא צפוי זה בגלל שהמגדל ביצע פעולה לא צפויה בצורה כזו או אחרת.

בנושא ההחתמה אין מה להשוות, החתמה של ג'אקו זו לא החתמה של אלכסנדרין או יותר נכון לומר השמירה על ההחתמה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

בן אני רואה שאתה יחסית חדש באתר וגם איני יודעת כמה ניסיון יש לך בגידול תוכים בכלל ובאלכסדרין או ג'אקו בפרט.
לי נראה מדבריך שאתה מסתמך על סיפורים של החברה, שהם ממש אבל ממש לא מבוססים. כבר אמרו לפני את רוב הדברים.אני רוצה רק לציין שהחתמה של אלכסנדרין דומה מאוד לזה של הדרארה הרי הם בני דודים. כולם יודעים שההחתמה של הדרארה וגם של האלכסנדרין לא נשארת ברמה המקורית שלו לאורך זמן, וכל טיפת "הזנחה" או יותר נכון היעדר תשומת לב הופך אותו לתוקפן. והסבירות שיהיה נשכן גבוה מאוד, ואם לוקחים בחשבון שרוצים אותו למשפחה עם ילדים בעיניי ההמלצה לא במקומה.
אני מגדלת ומחתימה כבר הרבה שנים גם דרארות, אלכסנדרונים וגם ג'אקואים אין להשוות ואתם בכלל.כולם מקבלים את אותו תשומת הלב, והליצים הירוקים בלי בעיות יכולים לתת נשיכה ליד שמאכילה אותם יום יום, ודואגת להם, וזה עוד אף פעם לא קרה לי עם הג'אקואים.
תסלח לי אבל הטיעונים שהג'אקו מתקשר רק לאיש אחד הם סיפורי סבתא.ברור שהוא יעדיף מי שיתן לו אוכל ויטפל בו, אבל בגלל זה צריכים כל בני המשפחה להשתתף בטיפול של התוכי. דרך אגב אתה אוהב בצורה שווה את כל הדודים ודודות שלךתמונה או שיש לך העדפהתמונהאז למה לתוכי לא יהיה אפשרות לסנפט מישהו יותר.
אתה כותב שלא כל כך פשוט לקלקל אלכסנדרין, אתה באמת לא צריך לעשות את זה, הוא עושה את זה בעצמו.
בעיניי ההצעה ללכת על סנגל ממש מעולה, הבעיה כאשר אנשים ננעילים על תוכי גדול מבלי לדעת למה נכנסים.
בכל מקרה שימי מה שתחליט שיהיה בהצלחה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”