ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עידכונים לשבת - מיגל שלי
מנהל: מפקחים
Re: עידכונים לשבת - מיגל שלי
אין ספק שהוא יפייפה,בהצלחה אלמוגי ותהני ממנו.
הנוצות שלו אינם גזורות היטב ובהחלט הוא יעוף לחופשי בהזדמנות הראשונה,אז כדי למנוע עוגמת נפש ואכזבה כדאי
מאוד שתגזרי אותם היטב ותוותרי על הפרי פלייט של החמוד.
הנוצות שלו אינם גזורות היטב ובהחלט הוא יעוף לחופשי בהזדמנות הראשונה,אז כדי למנוע עוגמת נפש ואכזבה כדאי
מאוד שתגזרי אותם היטב ותוותרי על הפרי פלייט של החמוד.
איזה מתוק,
ממתיק לא רק את השבת אלא גם הרבה הרבה ימים מעבר.
בהצלחה

ממתיק לא רק את השבת אלא גם הרבה הרבה ימים מעבר.
בהצלחה

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
פשוט מקסים!
עושה לי חשק להחתים שוב (רק שאין זמן
).
כל הכבוד על העדכונים השוטפים ועל התמונות כאן ובגלריה..

עושה לי חשק להחתים שוב (רק שאין זמן
).כל הכבוד על העדכונים השוטפים ועל התמונות כאן ובגלריה..

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
מתוק אמיתי !!
[quote="55";p="45413"]אין ספק שהוא יפייפה,בהצלחה אלמוגי ותהני ממנו.
מאוד שתגזרי אותם היטב ותוותרי על הפרי פלייט של החמוד.[/quote]
אממ.. תהיתי לעצמי באמת בקשר לטיב הגזירה.. האם תוכל בבקשה לומר לי מה לא בסדר? והאם יש צורך בגזירת נוצות נוספות?
תודה לכולם על הפירגון.
מאוד שתגזרי אותם היטב ותוותרי על הפרי פלייט של החמוד.[/quote]
אממ.. תהיתי לעצמי באמת בקשר לטיב הגזירה.. האם תוכל בבקשה לומר לי מה לא בסדר? והאם יש צורך בגזירת נוצות נוספות?
תודה לכולם על הפירגון.

גזירת חמש נוצות תעופה עדיין מקנים לציפור כושר תעופה ואפילו כושר תעופה מעולה,השאירו לו שלוש נוצות ראשיות כדי לשמור על צורת הכנף
וגם זה מיותר לטעמי בתוכים קטנים אבל בכל זאת ישנם שרוצים זאת כך,אני מציע שראשית תמשיכי באותו קו חיתוך ותורידי עוד נוצה ראשית
כך שישארו השתיים האחרונות,לאחר מכן תגזרי נוצה נוספת אחת בהמשך לנוצות שנגזרו ותבדקי האם הוא דואה למטה או מצליח להחזיק את עצמו ולעוף ישר או כלפי מעלה,אם עדיין הוא מטיב לעוף תורידי עוד נוצה מאחור.
בסך הכל את משאירה 2 נוצות ראשיות וגוזרת כך שיחסרו 7 , בודקת ואם עדיין הוא עף מורידה עוד אחת.(כמובן שלוקחת בחשבון את הגזורות).
שוב אני אישית בציפורים לא משאיר את זוג הנוצות הראשיות אבל זוהי הבחירה של כל מגדל.
צריך להבין גם שלציפור כציפור אהבה הרבה יותר קל להתגבר על מחסור בנוצות תעופה לעומת סוגים גדולים יותר ולכן ההקפדה היתרה.
מקווה שהבנת.
וגם זה מיותר לטעמי בתוכים קטנים אבל בכל זאת ישנם שרוצים זאת כך,אני מציע שראשית תמשיכי באותו קו חיתוך ותורידי עוד נוצה ראשית
כך שישארו השתיים האחרונות,לאחר מכן תגזרי נוצה נוספת אחת בהמשך לנוצות שנגזרו ותבדקי האם הוא דואה למטה או מצליח להחזיק את עצמו ולעוף ישר או כלפי מעלה,אם עדיין הוא מטיב לעוף תורידי עוד נוצה מאחור.
בסך הכל את משאירה 2 נוצות ראשיות וגוזרת כך שיחסרו 7 , בודקת ואם עדיין הוא עף מורידה עוד אחת.(כמובן שלוקחת בחשבון את הגזורות).
שוב אני אישית בציפורים לא משאיר את זוג הנוצות הראשיות אבל זוהי הבחירה של כל מגדל.
צריך להבין גם שלציפור כציפור אהבה הרבה יותר קל להתגבר על מחסור בנוצות תעופה לעומת סוגים גדולים יותר ולכן ההקפדה היתרה.
מקווה שהבנת.
נדמה לי שהבנתי בדיוק. עכשיו אני גם נזכרת שאצל התוכונית שלי גם הייתי גוזרת את שתי הנוצות הקיצוניות מכל כנף והיא הייתה בסדר גמור. אז נראה לי שזה מה שאעשה.!
תודה רבה רבה!!!
תודה רבה רבה!!!