ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין \ ז'קו?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

benbtk
ביצה
ביצה

Re: אלכסנדרין \ ז'קו?

שליחה על ידי benbtk »

אתמול דיברתי על זה עם אחד המגדלים הגדולים אפשר להגיד יש לו גוזליה בין הטובות שמאכיל לא מעט גאקויים וזה בדיוק מה שהוא אמר לי אם גאקו אי אפשר לדעת כמובן שרמה החתה משפיע וככל שרמה ההחתמה תיהיה טובה יותר ככה התוכי יהיה ידידותי יותר אבל בסופו של דבר בביתי מישהו אחד מטפל בתוכי והגאקו כמעט תמיד יקשר אליו .
זה דעתי ודעתם של עוד הרבה אנשים שמבינים במקצוע והשוק שלו כל כך גדול בארף בגלל סיבה אחת דיבור .
benbtk
ביצה
ביצה

שליחה על ידי benbtk »

עבודה איך אתם מסבירים את שזה שבאתר אחר בנאדם עם לא מעט ידע מנהל פורום כבר שנים אומר דעה אחרת אולי כי אין לו שום אינטרסים כלכלים והוא לא מוכר גאקויים בכמויות ורק שתדעו שהרבה אנשים קונים גאקו והאחרי זה באים לאנשים שמבינים בתוכים ואורים רק תקחו אותו בחינם בגלל הבעיות שהוא עושה המריטה שלו וההיקשרות שלו לדנאדם אחד.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בן תקרא את המשפט עד הסוף.
החתמתו של האלכסנדרין כבני משפחתו הדררה מתקלקלת מהר מאוד במיוחד בעת חוסר יחס ונטייתו לנשוך רבה .
לכן גם ציינתי את נושא רמת ההחתמה ואת זה שזה גם תלוי תלוי במשפחה לא מעט.

אם שמים את האלכסנדרין ליד הג'אקו אין ספק שלכל הדיעות בחירת הרוב הגדול הייתה בג'אקו.זאת במידה ולא מדובר על עלויות הרכישה.הגאקו אינטלגנטי יותר,מדבר בצורה ברורה וחקיין מעולה,פחות רועש כי הוא מדבר לעומת האלכסנדרין שצועק,לגבי היופי זה עניין של טעם עם זה אי אפשר להתווכח לכאן או לכאן.

אני ציינתי שההשוואה בן שני המינים אינה קלה מאחר והם אינם נמנים על אותה משפחה וההבדלים בינהם מהותיים.
אני חושב שהיה הרבה יותר קל אם היית למשל מעמיד למבחן סוגים שונים ברמת מחירים שווה פחות או יותר.

למשל בין הסנגל והאלכסנדרין ואפילו עם הקוניור שמחירו מעט מתחתם.כאן עוד אפשר לנסות ולבצע השוואה.
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

בן,
אם היה פה אינטרס כזה או אחר אלי לא היה מציע דווקא סנגל כמו שהוא הציע אלא ישר היה מציע ג'אקו.

כך שהרמיזות שלך אינן במקומם. מעבר לכך זה שמישהו מנהל פורום כבר שנים לא עושה אותו למומחה ויכול להיות
שהוא ניזון בדיוק כמובך משמועות, כפי שציינתי לא פעם "אפקט העדר". אנחנו מאידך לא "מדברים" ומציגים הוכחות לכל האמור.

כל אחד דעתו וכל אחד שיקוליו. השאלה הנשאלת כיצד הוא הגיע לשיקוליו ודעתו ומה הוא מציג והאם הוא מטעה.
אם הוא רק נקשר לבן אדם אחד כיצד אתה מסביר את הסרטון שהצגתי?
אם הוא נקשר רק לבן אדם אחד כיצד אתה מסביר את התמונות והסרטונים שאני מציג לא מעט גם מהגידול שלי?
נוח מאוד להאשים את התוכי, להגיד הוא נקשר לבן אדם אחד במקום להאשים את עצמינו אנו לא יודעים להתייחס כראוי.

מריטה לא סובל ממנה רק ג'אקו. ורוב רובן של המריטות הן בגלל יחס מרובה והפחתה בגלל גורמים כאלה ואחרים,
שוב טיפול שגוי של בעל הג'אקו לא תמיד, אבל אפשר לומר ברוב המקרים.

אם תטפל נכון בג'אקו הסיכוי למריטה קלוש עד אפסי, אם תיתן יחס כראוי תקבל יחס כראוי וכך גם כל הסובבים.
וכפי שציינתי, אבי ואווה אין להשוות בין ההחתמה של ג'אקו לאלכסנדרין.

אז לפני אתה מסיק מסקנות ורומז דברים כאלה ואחרים אני מציע שתעשה שיעורי בית ולא תיזון משמועות..
תריץ קצת חיפוש גם פה באתר בנושא "ג'אקו נקשר לבן אדם אחד", תקרא קצת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

בן איני יודעת עם מי דיברת, וזה גם לא חשוב, לי אין אינטרסים לעשות פרסומת לג'אקו, ואני גם לא הולכת לבדוק את הסיפורים של אנשים אחרים אני מדברת מניסיון .
הטענה של האנשים האלה מושתת על דעות קדומות.תפתח קצת דפים של אתרים מקצועיים תראה מה כתוב שם.
אין לי עיניין לכתוכ יותר כי אני מרגישה שזה לא נקלטתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית אווה כמגדלת בעל וותק של שנים וניסיון רב כשלך ובטח מבלי שנראה את הודעותיו אחד של השנייה תגובתנו הייתה כמעט זהה לגבי ההחתמה של האלכסנדרין,אין פה ניסיון כלשהוא לקידום מכירות ,אני גם לא מוכר ג'אקו לכל אחד ועד היום ברוך השם דאגתי שהגוזלים שלי יגיעו לבתים מובחרים.אני מנסה לחשוב שכתבת דברים מחוסר ידע ולא ניסיון להשמיץ.
אגב ,אני מוכן לקבל את כל התוכים הרבים שאמרת שאנשים באים למגדלים ואומרים תקחו אותם בחינם.אלי עוד לא חזר מגדל אחד שלקח ממני תוכי שלא לדבר על קבלתו מחדש בחינם,(אווה קרה לך דבר כזה?) כנראה שזה אומר רבות על המגדלים היום,אז כל כמות שתביא (אתה מקבל בחינם ) אני מוכן לשלם לפריט 1500 ש"ח,עם נוצות או בלי נוצות,צעיר או בוגר.

בקיצור ולעניין,ההשואה בין ג'אקו לאלכסנדרין אינה במקומה מאחר והג'אקו מספר רמות רב מעל האלכסנדרין בכל התחומים ובעיני גם ביופי.
החיסרון של הג'אקו במקרה של ההשוואה כאן הוא המחיר הגבוה לעומת האלכסנדרין.
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי חזי »

אלי אהבתי את התשובה שלך תמונה
תמונה
benbtk
ביצה
ביצה

שליחה על ידי benbtk »

70 אחוז מהקונים של הגאקו הם אנשים שלא גידלו תוכי לפני וככה גם מי שפתחה את האשכול.
לכן מי שלא גידל תוכי בעבר מן הסתם שגם אין לו ניסיון גדול בתוכים והוא קונה את הגאקו בגלל יכולת הדיבור שלו והיותו תוכי גדול.
אך בפועל כאשר הוא מגיעה הביתה הגאקו מקבל יחס מבנאדם אחד טיפול של בנאדם אחד ואז הוא פשוט תוקף אחרים.
עניני המריטה גם כן כאשר אותם קונים מתחילים לא מבינים יכול לקרות מצב שהתוכי לא יקבל יחס 3 ימים וירוט את נוצותי עד המוות מה תגידו על זה?
בכל מקרה גם הדררה יכולה להיות נחמדה מאוד ויש סירטונים שרואים אותה מדברת וידידותית לכולם זה שהאלכסנדרין קרוב משפחה שלה לא אומר שהוא תוקפן וזה מיתוס שנתנו לדררה שלדעתי הוא שגוי מכיוון והיום לא מעט דררות הם בכלל מורגל ולא באמת האכלת יד.
benbtk
ביצה
ביצה

שליחה על ידי benbtk »

לפני חצי שנה ההיתי בספארי במפגש פורום של אתר אחר שם ארצה מנהל מחלקת התוכים והוא אמר שהוא מקבל לא מעט הצעות בשנה שאנשים לא מסתדרים עם התוכי הזה והם רוצים לתרום אותו לגן החיות אבל לגן חיות אין מקום בשבילים ואין להם מה לעשות איתם וזה עובדה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית מאיין לך שמי שפתח את האשכול לא גידל תוכי מעולם?
ואיפה ראית שתוכי שלא קיבל יחס שלושה ימים מרט למוות?

אתה מביא נתונים שגויים ללא בסיס, אני חוזר ואומר,מנהל אתר שרוצה למסור תוכים,מנהל מחלקת תוכים שרוצה למסור תוכים,מנהל בסאפרי שפונים אליו ורוצים למסור לו תוכים אנחנו זה הכתובת ,יש לנו באתר פרוייקט מהלב ,בו אנו תורמים למוסדות,לילדים נכים ,לאנשים עם בעיות נפשיות ובריאותיות,למוסדות בהם הטיפול עם התוכים עוזר למטופלים.גם מזון כלי אוכל וכלובים יתקבלו בברכה.
אשמח אם תהיה לנו לעזר ותקשר ביננו לבין כל אותם תורמים או מוסרים נדיבים למען רווחת הכלל.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”