ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלכסנדרין \ ז'קו?
מנהל: מפקחים
Re: אלכסנדרין \ ז'קו?
דיברתי עם מי שפתח את האשכול הוא לא יודע מה זה החתמה ועוד מושגים ידועים גמילה וכדומה.
לי יש גם גאקו וגם אלכסנדרין גוזלים ועובדה שאני המלצתי לו על האלכסנדרין.
הגאקווים הם תוכים סקרנים וחששנים הם לא יתנו לזר להתקרב אליהם אם הם לא מכירים אותו.
יכול להיות שאתה כמו הרבה אחרים מחפש את האינטרס הכלכלי בא לקחת תוכים כאלה תוכים כאלה שאנשים נותנים הם תוכים תוקפניים חששנים וגם חלק מהם עברו התעללות.
שוק הגאקויים בארץ הוא ענקי מגיעים למעלה מ1000 גאקויים ביבוא הידעת?
לי יש גם גאקו וגם אלכסנדרין גוזלים ועובדה שאני המלצתי לו על האלכסנדרין.
הגאקווים הם תוכים סקרנים וחששנים הם לא יתנו לזר להתקרב אליהם אם הם לא מכירים אותו.
יכול להיות שאתה כמו הרבה אחרים מחפש את האינטרס הכלכלי בא לקחת תוכים כאלה תוכים כאלה שאנשים נותנים הם תוכים תוקפניים חששנים וגם חלק מהם עברו התעללות.
שוק הגאקויים בארץ הוא ענקי מגיעים למעלה מ1000 גאקויים ביבוא הידעת?
דרך אגב אם אתה טוען שהדבר הזה לא נכון אז למה דנים אליו כל כך הרבה וכל שאלה זה על גאקו והבעיות שלו.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אם הוא מקבל יחס מבן אדם אחד ותוקף את השאר איך אתה מסביר בן אדם זר שהגיע לג'אקו "בעייתי"
ולקח אותו לידיים ותוך 6 דקות הרגיע אותו? איך אחרי שעה ההתוכי עלה על הידים של כולם והוא נתן
להם ללטף ואף להכניס אצבעות לפה?
מעבר לכך מה שאתה מציג זה בהקשר לדרך הטיפול והגידול של התוכי וזה לא בשליטת התוכי.
בעניין המריטה אתה מדבר תסלח לי אבל דברים לא נכונים בכלל ומטעה אנשים. אני יעזוב את הג'אקו שלי
(ואף עוזב) ל-3 ימים לא פעם והג'אקו שלי לא מרט חצי נוצה.
כמו כן, אם אתה מציג אדם שקונה ג'אקו ללא נסיון ואולי יכנס לבעיה אז עד כמה וכמה בנושא אלכסנדרין.
בנושא הספארי, זה שאנשים לא יודעים לטפל בתוכי לא עושה את התוכי לבעייתי.
תגיד לו שישלח את האנשים שלא יודעים מה לעשות עם התוכי אליי.. אני אדאג לעשות אותם בונבונים
ואתרום אותם בפרוייקט שלנו.
בקיצור ולעניין כמו שאווה אמרה כנראה שכדאי פשוט לוותר. אתה נעול על סמך דיבורים ולא מוכן לעצור, לקרא,
לצפות ולהחכים. אתה מוזמן להשאר ב"אפקט העדר", רק אנא ממך, אצלינו הרמיזות והטעית חברי הקהילה איננה מקובלת.
לכן אם יש לך משהו להוסיף בנושא עשה זאת בעזרת מידע המוכיח אחרת כפי שאנו נוהגים.
בזמן שבאתי לשלוח ראיתי את התגובה הנוספת שלך.
שוב הרמיזות תסלח המגעילות בנושא האינטרס, אני מזהיר אותך חד וחלק לשמור את ההערות הלא קשורות לעצמך.
אבי כמו שכבר כתבתי הציע בתחילה סנגל כך שהיכן האינטרס?? משקיע שעות ע"ג שעות בעזרה, בהכנסת מידע ובהוצאות
כספיות קבועות למען פיתוח וקידום הקהילה והענף.
בנוסף מה קשור הנושא של יבוא וההקיף לנושא?
וחשוב לא פחות! יש כפתור עריכה השתמש בו!
ולקח אותו לידיים ותוך 6 דקות הרגיע אותו? איך אחרי שעה ההתוכי עלה על הידים של כולם והוא נתן
להם ללטף ואף להכניס אצבעות לפה?
מעבר לכך מה שאתה מציג זה בהקשר לדרך הטיפול והגידול של התוכי וזה לא בשליטת התוכי.
בעניין המריטה אתה מדבר תסלח לי אבל דברים לא נכונים בכלל ומטעה אנשים. אני יעזוב את הג'אקו שלי
(ואף עוזב) ל-3 ימים לא פעם והג'אקו שלי לא מרט חצי נוצה.
כמו כן, אם אתה מציג אדם שקונה ג'אקו ללא נסיון ואולי יכנס לבעיה אז עד כמה וכמה בנושא אלכסנדרין.
בנושא הספארי, זה שאנשים לא יודעים לטפל בתוכי לא עושה את התוכי לבעייתי.
תגיד לו שישלח את האנשים שלא יודעים מה לעשות עם התוכי אליי.. אני אדאג לעשות אותם בונבונים
ואתרום אותם בפרוייקט שלנו.
בקיצור ולעניין כמו שאווה אמרה כנראה שכדאי פשוט לוותר. אתה נעול על סמך דיבורים ולא מוכן לעצור, לקרא,
לצפות ולהחכים. אתה מוזמן להשאר ב"אפקט העדר", רק אנא ממך, אצלינו הרמיזות והטעית חברי הקהילה איננה מקובלת.
לכן אם יש לך משהו להוסיף בנושא עשה זאת בעזרת מידע המוכיח אחרת כפי שאנו נוהגים.
בזמן שבאתי לשלוח ראיתי את התגובה הנוספת שלך.
שוב הרמיזות תסלח המגעילות בנושא האינטרס, אני מזהיר אותך חד וחלק לשמור את ההערות הלא קשורות לעצמך.
אבי כמו שכבר כתבתי הציע בתחילה סנגל כך שהיכן האינטרס?? משקיע שעות ע"ג שעות בעזרה, בהכנסת מידע ובהוצאות
כספיות קבועות למען פיתוח וקידום הקהילה והענף.
בנוסף מה קשור הנושא של יבוא וההקיף לנושא?
וחשוב לא פחות! יש כפתור עריכה השתמש בו!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
איך אתה מסביר את זה שהשאלה הזאת עולה כל פעם ופעם באתרים אני מבקר לא באתר אחד של תוכים ולא בשניים והשאלה הזאת עולה בכל שבוע לפחות פעם אחת בכל פורום כנראה שזה באמת נכון אם אתה לא מסכים איתי זה בעיה שלך אם אתה רוצה לחסום אותי תעשה כרצונך .
מה שאמרי על הייבוא זה ש1000 גאקויים שנכנסים כל שנה הולכים לאנשים שחצי מהם לא יודעים איך לטפל בהם ולא כולם כמוכם נותנים ייעוץ והדרכה שלא לדבר על החנויות וכו.
מה שאמרי על הייבוא זה ש1000 גאקויים שנכנסים כל שנה הולכים לאנשים שחצי מהם לא יודעים איך לטפל בהם ולא כולם כמוכם נותנים ייעוץ והדרכה שלא לדבר על החנויות וכו.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אני לא יחסום על דיון. אני יחסום אותך על הוצאת דיבה, רמיזות ושטויות שאתה מעיז לכתוב.
תלמד לדון בצורה מתורבתת בלי להכניס שטויות כמו אינטרסים ולא משנה מי הוא.
לנושא,
זה שאנשים לא יודעים לטפל בתוכי עושה את התוכי לבעייתי? אם אתה לא יודע להפעיל מחשב אז המחשב בעייתי?
זה שהחנויות נותנים תוכים שאני לא יודע מה עבר עליהם זה עושה את התוכי לבעייתי? זה שאנשים קונים תוכים מיבוא
שהם במצב "הטוב" עברו סטרס לא קטן עושה את התוכי לבעייתי?
אם אנשים יעשו שיעורי בית יקנו במקום הנכון ויטפלו כדרך לא תהיה שום בעיה. כפי שציינתי הבעיה בבעלים ובסובבים
ולא בתוכי.
השאלה הזו עולה באתרים כי כולם באפקט העדר מפילים בנוחות על התוכי במקום לתת תמיכה והסבר נכון כפי שאנו עושים
בקהילתינו. אני לא כותב וניזון משמועות, קיבלת הסברים וקישור לסרטון אחרון שהעלתי.. כיצד אתה מסביר אותו?
אם התוכי כפי שאתה מגדיר איך הוא הגיע לתוצאות האלו? מעבר לכך אנשים פותחים דיונים על בעיות ולא פותחים "לי אין
בעיה" ולכן מן הסתם הגיוני שתראה בעיות.
אתה מוזמן להסתכל בפורום אילוף בנושא בעיות נשיכה ולעשות סטטיסטיקה לעצמך..
תלמד לדון בצורה מתורבתת בלי להכניס שטויות כמו אינטרסים ולא משנה מי הוא.
לנושא,
זה שאנשים לא יודעים לטפל בתוכי עושה את התוכי לבעייתי? אם אתה לא יודע להפעיל מחשב אז המחשב בעייתי?
זה שהחנויות נותנים תוכים שאני לא יודע מה עבר עליהם זה עושה את התוכי לבעייתי? זה שאנשים קונים תוכים מיבוא
שהם במצב "הטוב" עברו סטרס לא קטן עושה את התוכי לבעייתי?
אם אנשים יעשו שיעורי בית יקנו במקום הנכון ויטפלו כדרך לא תהיה שום בעיה. כפי שציינתי הבעיה בבעלים ובסובבים
ולא בתוכי.
השאלה הזו עולה באתרים כי כולם באפקט העדר מפילים בנוחות על התוכי במקום לתת תמיכה והסבר נכון כפי שאנו עושים
בקהילתינו. אני לא כותב וניזון משמועות, קיבלת הסברים וקישור לסרטון אחרון שהעלתי.. כיצד אתה מסביר אותו?
אם התוכי כפי שאתה מגדיר איך הוא הגיע לתוצאות האלו? מעבר לכך אנשים פותחים דיונים על בעיות ולא פותחים "לי אין
בעיה" ולכן מן הסתם הגיוני שתראה בעיות.
אתה מוזמן להסתכל בפורום אילוף בנושא בעיות נשיכה ולעשות סטטיסטיקה לעצמך..
UziDesign
UziDesign
למה לא פתוחים דיונים על בעיות של קוקטיל האכלת יד שלא מתחבר לבן אדם אחד?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
לידעתך קיבלתי קוקטייל שלא מתחבר אפילו לבעלים שלו ותסתכל מה המצב עכשיו אתה מוזמן לחפש..
מעבר לכך אף אחד פה לא טען שגידול של ג'אקו יותר קל משל קוקוטייל. טענו כאן שהחתמה של ג'אקו
לא ניתן להשוואה מול אלכסנדרין. לכן תשאר בנושא הדיון ואל תקפוץ מנושא לנושא כי זה בהחלט לא קשור.
מעבר לכך אף אחד פה לא טען שגידול של ג'אקו יותר קל משל קוקוטייל. טענו כאן שהחתמה של ג'אקו
לא ניתן להשוואה מול אלכסנדרין. לכן תשאר בנושא הדיון ואל תקפוץ מנושא לנושא כי זה בהחלט לא קשור.
UziDesign
UziDesign
אתם חמישה מנהלים מול משתמש קטן אחד מן הסתם שתקתלו אותי אבל תלכו לפורום אחר שם יש מנהל שטוען שהגאקו הוא תוקפני חוץ מזה שהגאקויים הם לא צפויים יכולים פתאום להתאהב בבנאדם אחר אחרי שנה שאותו מגדל גידל אותו פתאום הגאקו התאהב באחותו לא היה מוכן לקבל את המגדל מה תגיד על זה בנאדם פתח על זה דיון שזה קרה לו.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
מה קשור משתמש ומה קשור מנהל.. ובהחלט מה קשור "תקטלו"? אנחנו לא "קוטלים" אלא עומדים על
דברינו שהם מבוססים על הוכחות שונות וסליחה שאנחנו לא אחרי כולם כי זה הכי נוח ויפה.
מעניין אם זה אותו מנהל שנכנס לכאן באותו נושא ובסופו של יום כתב "יום טוב זה יום שלומדים בו משהוא חדש".
זה שאחרי שנה הוא ההתאהב באחותו ולא היה מוכן לקבל את המגדל כי כנראה המגדל לא נתן את היחס ודרך
הגידול הנדרשת.. והכי נוח לו להגיד "התוכי לא אוהב אותי" מאשר להשקיע כמו שצריך. וחמור מאוד שכולם שם
במקום להסביר לו כיצד להתמודד מגיבים בצורה של "אין מה לעשות ג'אקו הוא תוכי בעייתי וזה ידוע" בגלל זה
מגיעים למצב שאנשים כמוך ננעלים ולא מוכנים להביט ימינה ושמאלה לעצור ולחשוב בהגיון על סמך נתונים כאלה ואחרים.
שיהיה לך לבריאות, ההפסד כולו שלך אני מהדיון הזה יוצא כי ללמד בכוח אני לא יכול.
דברינו שהם מבוססים על הוכחות שונות וסליחה שאנחנו לא אחרי כולם כי זה הכי נוח ויפה.
מעניין אם זה אותו מנהל שנכנס לכאן באותו נושא ובסופו של יום כתב "יום טוב זה יום שלומדים בו משהוא חדש".
זה שאחרי שנה הוא ההתאהב באחותו ולא היה מוכן לקבל את המגדל כי כנראה המגדל לא נתן את היחס ודרך
הגידול הנדרשת.. והכי נוח לו להגיד "התוכי לא אוהב אותי" מאשר להשקיע כמו שצריך. וחמור מאוד שכולם שם
במקום להסביר לו כיצד להתמודד מגיבים בצורה של "אין מה לעשות ג'אקו הוא תוכי בעייתי וזה ידוע" בגלל זה
מגיעים למצב שאנשים כמוך ננעלים ולא מוכנים להביט ימינה ושמאלה לעצור ולחשוב בהגיון על סמך נתונים כאלה ואחרים.
שיהיה לך לבריאות, ההפסד כולו שלך אני מהדיון הזה יוצא כי ללמד בכוח אני לא יכול.
UziDesign
UziDesign
אני לא ימשיך להתווכח איתכם יום טוב.
ובקשר לאינטרס הכלכלי למה אסור לפרסם שתי מודעות מכירה זה יפגע המכירות שלכם מעניין כי חסתם אשכול שלי בדיוק כשעשתי את זה בטענה שאני סוחר ומנסה למכור תוכים ופעיל רק בפורום קנייה ומכירה בכל מקרה יום טוב.
ובקשר לאינטרס הכלכלי למה אסור לפרסם שתי מודעות מכירה זה יפגע המכירות שלכם מעניין כי חסתם אשכול שלי בדיוק כשעשתי את זה בטענה שאני סוחר ומנסה למכור תוכים ופעיל רק בפורום קנייה ומכירה בכל מקרה יום טוב.