ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אנשים עזרה בבקשה
מנהל: מפקחים
אנשים עזרה בבקשה
התוכי שלי שיחק עם עט והוא הצליח לפתוח אותו ויש לו דיייו על הלשון אני לא יודע מה לעשות עזרהה בבקשה דחוף
Re: אנשים עזרה בבקשה
בבבבקשה אנשים אני לא יודע מה חהעשות מה אני צריך להעשות
קודם כל תירגע,האם יש שינוי בהתנהגותו?
ראשית שים לב לכך שאם אתה לחוץ גם התוכי נלחץ,לכן היה רגוע,אין אפשרות לנקות דיו אלא אם יש ממש כמות בפה,אז תספוג עם נייר מגבת בעדינות,בדרך כלל הדיו נספג ולא ניתן לניקוי.
אני לא יכול לשער מה הכמות שהוא הכניס לפה מהדיו ,אני יכול לייעץ לך לדבר בטלפון עם ד"ר גדי שרביט.
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
תתייעץ איתו עכשיו בנושא.
אני לא יכול לשער מה הכמות שהוא הכניס לפה מהדיו ,אני יכול לייעץ לך לדבר בטלפון עם ד"ר גדי שרביט.
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
תתייעץ איתו עכשיו בנושא.
ביינתיים אני לא רואה שום שינוי הוא הצליח לפרק את העט ופיצץ את הפייה של העט אייך שראיתי שטפתי לו את מה שאני יכול לישטוף את הללשון אבל אני לא יודע עכשיו מה להעשות
העיפ העט רעיל
סליחה על הגיות הלחץ שלי ענק
העיפ העט רעיל
סליחה על הגיות הלחץ שלי ענק
כתבתי לך שכדאי לנסות ולהישאר רגוע,בכל מקרה נתתי לך טלפון שאתה יכול וצריך להשתמש בו אם יש שינוי בהתנהגות של התוכי
וכמובן להתקשר כבר ולבדוק האם כדאי לקחת את התוכי לבדיקה,אני לא יודע מה ההשפעה של הדיו ובאיזה כמות זה אכן משפיע לרעה.
תרים טלפון ותבדוק ,עדיף לדעת כיצד לפעול.
וכמובן להתקשר כבר ולבדוק האם כדאי לקחת את התוכי לבדיקה,אני לא יודע מה ההשפעה של הדיו ובאיזה כמות זה אכן משפיע לרעה.
תרים טלפון ותבדוק ,עדיף לדעת כיצד לפעול.
דיברתי איתו עכשיו והוא אמר שבעיקרון אין מה לידאוג זה לא יגרום למוות אבל להקאות ושילשולים הוא אמר לי שאני יסתכל עליו וניראה מה יהיה
אלי תודה לך גבר מודה על התשובה המהירה
אלי תודה לך גבר מודה על התשובה המהירה
על לא דבר,תשגיח עליו בזמן הקרוב.