ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טוב תגידו בהצלחה...
מנהל: מפקחים
טוב תגידו בהצלחה...
יאללה יום ראשון אני מתחיל לבנות יש כבר את כל החלקים הכל מונח פה, נשאר להחזיק כלים ולהחיל לעבוד. עכשיו אני צריך מישהו שיעזור לי להעלות את השרטוטים ואז תגידו מה דעתכם לפני שאני מתחיל ואם הכל בסדר כאילו אין רעיונות ואיזה טעויות אני מתחיל ואז בסוף שבוע הבא אני יכול להביא תוכים!!!!!! חחחחחחח אני מתרגש כמו ילד קטן.
Re: טוב תגידו בהצלחה...
בהצלחה עידן.
התרגשות זה תמריץ חיובי לקראת הפרוייקט החדש שלך.

התרגשות זה תמריץ חיובי לקראת הפרוייקט החדש שלך.

Re: טוב תגידו בהצלחה...
ב-ה-צ-ל-ח-ה

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אהלן אנשים..חזרתי! קודם כל סוף סוף הבאתי מקלדת עם עברית עכשיו נוכל להקליד כמו בן אדם.
הגר הבעיות לא מתאימות לפה כאילו זה לא חשוב, זה כן אבל עזבו..... קיצקוץ ברגע שימזג האויר יהיה בסדר אני מתחיל לבנות כי אם ירד לי גשם באמצע זה באלגן! אבל החלטתי איזה תוכים אני לוקח. אני לוקח זוג אחד ג'קו בנתיים וזוג אחד אקלקטוסים בנתיים ולבית אני מחפש האכלת יד של ג'קו גם נראה לי.
הגר הבעיות לא מתאימות לפה כאילו זה לא חשוב, זה כן אבל עזבו..... קיצקוץ ברגע שימזג האויר יהיה בסדר אני מתחיל לבנות כי אם ירד לי גשם באמצע זה באלגן! אבל החלטתי איזה תוכים אני לוקח. אני לוקח זוג אחד ג'קו בנתיים וזוג אחד אקלקטוסים בנתיים ולבית אני מחפש האכלת יד של ג'קו גם נראה לי.