ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ריבוי קוקטילים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
semo62
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: סמו

ריבוי קוקטילים

שליחה על ידי semo62 »

הי לכולם לפני יומיים ראיתי היזדוגות אצל הקוקטילים שלי מפני שזו הפעם הראשונה עם קוקטילים רצית לדעת.
א.תוך כמה זמן מהזיוג יש מצב לביצים
ב.מה רמת הרגישות שלהם לפתיחת תא ההתלה
ג.העם אני צריך לתת להם אוכל מיוחד
ד.הם בכלוב אם חצי אנגלים האם יש בעיה ביזמן הדגירה

האוכל שהם מקבלים בשיגרה הוא .דוחן לבן באופן כבוע.השרייה באופן כבוע .סלק אדום על בסיס 2-3 בשבוע.תירס ופילפל אדום 2-3 בשבוע וגם גרעיני חמנייה קטנים ביום יום בכמות קטנה.
תמונה
כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים. תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ריבוי קוקטילים

שליחה על ידי eli_lea »

היי סמו,

מרגע ההזדווגות עד להטלה יכול לקחת 10 ימים,לעיתים לוקח יותר ולעיתים הזיווג לא מביא אחריו הטלות.
אבל בדרך כלל ההטלות נעשות כעבור 10 יום בממוצע.

רמת הרגישות נמוכה,בדרך כלל אין בעייה עם פתיחת התא לבידוק אך זה תלוי בהחלט באופי של התוכים וברמת ההרגלה שלהם
לנוכחות שלך בתא או בסביבה.בדרך כלל תוכים שיכנסו לחרדה מנוכחות שלנו יגיבו בצורה כזאת גם לפתיחת התא.
כמובן שמומלץ להפריע פחות ככל שניתן.

נהוג לתת מזונות רכים המכילים חלבון רב כגון מזון ביצים,הדוחן הלבן מצויין אך אפשר בהחלט להוסיף זרעים שונים לאורך כל ימות השנה
התערובות המובחרות לקוקטילים מכילות חריע, דוחן שחור,בוריאה, חמניות, סיטריה אדומה, ליפתית, ניגר ופשתן.
לחילופין ישנה אפשרות למתן כופתיות (אפשר לרסק ולפזר על האוכל).
כתחליף למזון ביצים אפשר בהחלט לפחות פעם בשבוע לרסק ביצה קשה.

אין בעייה עם השיתוף של הקוקטלים והאנגלים באותו כלוב,הם הסתדרו לפני ההטלה ויסתדרו אחריה.
בהצלחה ,מחזיק לך אצבעות ותעדכן בהמשך.
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

Re: ריבוי קוקטילים

שליחה על ידי חזי »

בהצלחה תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”