ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טישטוש מתפנקת
מנהל: מפקחים
Re: טישטוש מתפנקת
ממש מדהים
ממש נדיר שקוקוטייל מדבר והוא אומר קוקו או שורק קוקו ואפילו ברור
כל הכבוד
ממש נדיר שקוקוטייל מדבר והוא אומר קוקו או שורק קוקו ואפילו ברור
כל הכבוד
פשוט שמתי מצלמה במשך 2-3 דק' והוא כבר לבד התחיל לדבר וחתכתי את ה30-60 שניות הראשונות שהוא עוד שתק ..
באמצעות WINDOWS MOVIE MAKER את מעלה את הקטע לתוכנה ויכולה לחתוך בעיקרון מה שאת רוצה .
גם מיקי אומר ככה את השם שלו מיקי . בהזדמנות בחופש עכשיו אני יעשה סרטון שלו מדבר ועושה כמה טריקים
באמצעות WINDOWS MOVIE MAKER את מעלה את הקטע לתוכנה ויכולה לחתוך בעיקרון מה שאת רוצה .
גם מיקי אומר ככה את השם שלו מיקי . בהזדמנות בחופש עכשיו אני יעשה סרטון שלו מדבר ועושה כמה טריקים

חח לא מבינה בתוכנות האלה וכל זה.
אם אצליח לצלם אותה ממלמלת תוכלי לעזור לי לחתוך קצת?;)
אם אצליח לצלם אותה ממלמלת תוכלי לעזור לי לחתוך קצת?;)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
חחח היא ממש מתענגת על הליטופים שלך
חייבת לנסות את התרגיל השלום על טקילה (הג'אקו שלי).
מבחינתו אצבע לכיוון הרגל משמע "עלה" לא חושבת שזה יהיה פשוט לגרום לו להבין את ההבדל.
חייבת לנסות את התרגיל השלום על טקילה (הג'אקו שלי).
מבחינתו אצבע לכיוון הרגל משמע "עלה" לא חושבת שזה יהיה פשוט לגרום לו להבין את ההבדל.
מאיה זו לא בעיה. גם לי היה את הקטע הזה שבהתחלה שמתי לה אצבע והיא באה לעלות.
מה שתעשי זה ככה: שימי את האצבע שלך, ברגע שהוא שם עליך רגל אחת תעזבי אותו ותני לו לחזור למקום. המטרה היא שלא יעלה עלייך עם 2 הרגליים. תתרגלי הרבה ואחרי זה תתחילי לצרף את המילה "שלום" או "תעשה שלום".
אחרי זמן מה הוא ילמד שכאשר אומרים "שלום" הוא צריך להרים את הרגל לאצבע שלך ולעשות שלום. כמובן שאחרי זה הוא יקבל צ'ופר. וגם כל אימון תני לו צ'ופר.
בהצלחה
מה שתעשי זה ככה: שימי את האצבע שלך, ברגע שהוא שם עליך רגל אחת תעזבי אותו ותני לו לחזור למקום. המטרה היא שלא יעלה עלייך עם 2 הרגליים. תתרגלי הרבה ואחרי זה תתחילי לצרף את המילה "שלום" או "תעשה שלום".
אחרי זמן מה הוא ילמד שכאשר אומרים "שלום" הוא צריך להרים את הרגל לאצבע שלך ולעשות שלום. כמובן שאחרי זה הוא יקבל צ'ופר. וגם כל אימון תני לו צ'ופר.
בהצלחה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כן בטח אם תצליחי לצלם אותה את יכולה לשלוח לי את זה אני אחתוך לך את הקטעים המיותרים