שלום.
התוכית שלי בת 9 חודשים עד לפני שבוע וחצי היה לה בן זוג והיא הטילה 3 ביצים . הזכר נאכל ע"י חתול ועכשיו היא לבד. לאחר שנאכל יום אחרי היא הטילה עוד ביצה .
השאלה שלי היא כזו, האם יש סיכוי לגוזלים, היא פשוט דוגרת ללא הפסקה.
תודה מראש.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבה פישר דוגרת ללא זכר.
מנהל: מפקחים
נקבה פישר דוגרת ללא זכר.
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 31 מרץ 2009 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת לא אינפורמטיבית
סיבה: כותרת לא אינפורמטיבית
Re: פישר
היי אני מעמין שהיא מסוגלת לידגור עד הבקיעה ארל הבעיה תיהיה כאשר יבקעו הגוזלים ןיבהוא בדרישה למזון איך היא תיתמודד אם חימום הקן וההכלת הגוזלים אין כרגע ברירה כי אין זכר תן לזמן לעשות את שלו

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

יתכן מאוד שהיא תצליח,כפי שאמר סמו תן לזמן לעשות את שלו,חשוב יהיה במידה ויבקעו גוזלים להקל עליה ככל שניתן את מלאכת ההאכלה
ולבסס את התזונה על מזון רך ומזין כגון מזון ביצים ןמעט פירות וירקות.
בהצלחה.
ולבסס את התזונה על מזון רך ומזין כגון מזון ביצים ןמעט פירות וירקות.
בהצלחה.
עוד שאלה, יש מצב שהיא תדגור סתם? או, שהיא תוציא את הביצים אם לא הולך?
Re: נקבה פישר דוגרת ללא זכר.
יש מצב שהיא תדגור סתם,לעיתים הנקבה דוגרת גם על ביצים שאינן מופרות וללא זכר בסביבה.
תצטרך לחכות בסבלנות,אם אתה יודע את תאריך ההטלה הראשון תוכל לדעת פחות או יותר את זמני הבקיעה.
תצטרך לחכות בסבלנות,אם אתה יודע את תאריך ההטלה הראשון תוכל לדעת פחות או יותר את זמני הבקיעה.