בקיץ בקעו לי שני גוזלי תוקונים.
לאחרונה התברר שהם למעשה נקבות.
האבא "עזב" את האמא והלך עם אחת הבנות או עם שתיהן וכרגע שתי הבנות יושבת ודוגרות ביחד (באותו תא התלה) כשהאמא והאבא בחוץ.
כיום יש לי כלוב קטן (אני בקרוב בונה כלוב גדול - וליר) ותא התלה אחד, בהתחלה חשבתי לקנות עוד תא התלה וזכר נוסף אבל בגלל המקום לא קניתי.
הכלוב היום הוא באורך 60 על 30.
האם זו תופעה נפוצה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקרה מוזר
מנהל: מפקחים
Re: מקרה מוזר
בטבע הסיכויים נמוכים מאוד,בשבי עקב הקירבה יכול לקרות וקורה.
באופן עקרוני לא מומלץ ולהמשיך ברבייה בתוך המשפחה,כדאי לבצע שינויים על מנת שזה לא יקרה בתדירות.
באופן עקרוני לא מומלץ ולהמשיך ברבייה בתוך המשפחה,כדאי לבצע שינויים על מנת שזה לא יקרה בתדירות.
לדעתי אסור לאפשר את זה , ויש צורך דחוף בהחלפה של דם,
האפשרות שגוזל או כול יצור חי יצא "פגום" הוא גדול, במידה ולא עוצרים את הריבוי בין אחים או בני משפחה אחרים,
גם בגני חיות בכול העולם דואגים לבצע ריענון לבעלי החיים שהם מגדלים ע"י העברת מ"ס פריטים לגן חיות אחר וקבלה של פריטים חדשים
ודם חדש ללהקה,
העצה שלי פשוטה לרכוש זכר חדש, לציפורים או תוכים שאני מגדל אני תמיד דואג לצרף בני זוג ללא קשר משפחתי לציפור אותה אני רוצה להרבות, ולכן הם בריאים ויפים,
שי
האפשרות שגוזל או כול יצור חי יצא "פגום" הוא גדול, במידה ולא עוצרים את הריבוי בין אחים או בני משפחה אחרים,
גם בגני חיות בכול העולם דואגים לבצע ריענון לבעלי החיים שהם מגדלים ע"י העברת מ"ס פריטים לגן חיות אחר וקבלה של פריטים חדשים
ודם חדש ללהקה,
העצה שלי פשוטה לרכוש זכר חדש, לציפורים או תוכים שאני מגדל אני תמיד דואג לצרף בני זוג ללא קשר משפחתי לציפור אותה אני רוצה להרבות, ולכן הם בריאים ויפים,
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
לאחר בנית הוליר בטוח שאני יוסיף.
השאלה האם ניתן בכלוב קטן כמו שיש לי להוסיף זכר ותא התלה.
התאים הם מחוץ לכלוב ולמעשה קצת מגדילים אותו .
אגב בעתיד איך אני יכול להפרד בין האבא לבנות על מנת ליצור זוגות חדשים?
השאלה האם ניתן בכלוב קטן כמו שיש לי להוסיף זכר ותא התלה.
התאים הם מחוץ לכלוב ולמעשה קצת מגדילים אותו .
אגב בעתיד איך אני יכול להפרד בין האבא לבנות על מנת ליצור זוגות חדשים?
הכלוב קטן,קח בחשבון את הריבוי העתידי ,במידה ויבקעו לך גוזלים מהבקיעות הקיימות אתה כבר בבעייה.
בלית ברירה תצטרך לעשות הפרדה של הזוג משאר התוכים,אני מציע שאת הזוג תשאיר בכלוב שבו הם נמצאים כרגע
ואת השאר תעביר לכלוב אחר בתוספת זכרים לנקבות.
בלית ברירה תצטרך לעשות הפרדה של הזוג משאר התוכים,אני מציע שאת הזוג תשאיר בכלוב שבו הם נמצאים כרגע
ואת השאר תעביר לכלוב אחר בתוספת זכרים לנקבות.
כעיקרון אים תזווג בין אבא לבת אז לא צריכה להיות בעיה גדולה כי המרחק הוא גדול
מאשר אחים ,אצל אחים דור ראשון ניתן לזווג שני ושלישי והלאה ממש ממש לא מומלץ,
יש מגדלים שרוצים לחזק את הגנים הטובים של האבא אז הם מזווגים עים אחת הבנות
והאיכות של הצאצאים מתקרבת לאיכות הרצויה,לדעתי אתה בשלב זה יכל להוסיף זכר ורצוי,
מאשר אחים ,אצל אחים דור ראשון ניתן לזווג שני ושלישי והלאה ממש ממש לא מומלץ,
יש מגדלים שרוצים לחזק את הגנים הטובים של האבא אז הם מזווגים עים אחת הבנות
והאיכות של הצאצאים מתקרבת לאיכות הרצויה,לדעתי אתה בשלב זה יכל להוסיף זכר ורצוי,