ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איך התחלתם עם זה בעצם?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

Re: איך התחלתם עם זה בעצם?

שליחה על ידי Niv »

טוב תורי,
שהייתי גר ברחובות, אבא שלי קנה לנו זוג תוכונים ( התברר כשני זכרים בסוף) היו אצלנו 3.5 שנים, ולאחר מכן מסרנו אותם לדוד שלי, אצלו, אחרי שבוע בדיוק נפלו מהמרפסת. =\ אחד ברח , ואחד נפצע ומת.
לאחר אותו מקרה עברו כמה שנים טובות (3-4), עברתי דירה, באותו מקום שאני גר, באותו זמן כולם דיברו על תוכים, ולא הבנתי כלום על מה שהם מדברים, אז בקשתי מחבר שקצת יעזור לי להתמצא , הוא הראה לי את התוכים שלו, הסביר לי כול מיני דברים ובאותו זמן היה לו הרבה דברים כמו ( קקריקים, טורקיזנים, להקת ציפורי אהבה, להקת פינקים, תוכונים, מזמרים, פסיפיקים, בורקיסים) ממש התרשמתי מאותו גידול ולכן החלטתי להתחיל עם זה.
קניתי בהתחלה ממנו 4 תוכונים, היו אצלי כ- שנתיים ואז נמכרו, ואז הבאתי גם כמה זוגות של ציפורי אהבה, פינקים תוכונים, אחרי חצי שנה בערך, הבאתי גם קוקטליים לוטינו, היום, אני כבר מגדל דברים יותר "מענינים" כגון: קקריקים, פסיפיקים, זוג פרסנטות ( עובד על גנטיקה( מתחיל ) ) , זוג פיץ' פייס קרמינו שגם שם אני מתחיל פחות או יותר להתעסק בגנטיקה, ועדים השארתי אצלי תוכונים ופינקים, כנראה שקשה להפרד.
ו.. זהו. מקווה שקראתם בכלל ;)
פאקו
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: אור

שליחה על ידי פאקו »

מי העבודה אני עובד בגן חיות מלא תוכים לפני זה לא היה שום קשר לחיה הזאת.
תמונה
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .תמונה
אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

שליחה על ידי zoriel »