ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה ממגדלי אפריקאים
מנהל: מפקחים
עזרה ממגדלי אפריקאים
שלום ,
אני מגדל זוג ג'רדין בן שלוש וחצי ארבע , ליפני חצי שנה הזוג הזדווג הטיל ביצים ולאחר שבועיים אכל אותם , זו הייתה ההטלה הראשונה שלהם .
ליפני כחודשיים הם התחילו להזדווג אני ראיתי אותם 4 פעמים במהלך שבועיים אח"כ לא ראיתי שוב זיווגים .
הזוג מחובר היטב ובחודש וחצי האחרון חל שינוי בהתנהגות שלו , ראשית הזכר ניהיה תוקפני כלפי הנקבה הוא מכניס אותה לתא ממש בכוח כאשר היא רוצה לצאת .
כאשר אני מתקרב לתא ההטלה הנקבה ממש רוצה לתקוף אותי דבר שלא היה קודם .
האם מדובר בחוסר ניסיון או שהזוג בדרך הנכונה .
דורון
אני מגדל זוג ג'רדין בן שלוש וחצי ארבע , ליפני חצי שנה הזוג הזדווג הטיל ביצים ולאחר שבועיים אכל אותם , זו הייתה ההטלה הראשונה שלהם .
ליפני כחודשיים הם התחילו להזדווג אני ראיתי אותם 4 פעמים במהלך שבועיים אח"כ לא ראיתי שוב זיווגים .
הזוג מחובר היטב ובחודש וחצי האחרון חל שינוי בהתנהגות שלו , ראשית הזכר ניהיה תוקפני כלפי הנקבה הוא מכניס אותה לתא ממש בכוח כאשר היא רוצה לצאת .
כאשר אני מתקרב לתא ההטלה הנקבה ממש רוצה לתקוף אותי דבר שלא היה קודם .
האם מדובר בחוסר ניסיון או שהזוג בדרך הנכונה .
דורון
Re: עזרה ממגדלי אפריקאים
התנהגות אופיינית לאפריקאים,כך מתנהג זוג בעת תקופת הריבוי.
האפריקאים זקוקים למינימום הפרעות,הפרעות חוזרות ונישנות עלולות לגרום בהחלט לאכילת ביצים שבירתם או הפסקת הטלה.
איני יודע כיצד הכלוב שלך בנוי אך אני מציע לך לנסות ולא להפריע,פשוט מינימום הפרעות גם אם אתה סקרן,אם ביכולתך לדאוג שהתא הטלה
יהיה במקום אפל יותר על ידי כיסוי חלק מהכלוב זה יהיה מצויין.
פתיחת תא ההטלה גורמת להם לחרדה ולעיתים מונעת הטלה,מעט לפתוח את התא,אם הנקבה שוהה בתא ההטלה כאשר אתה מתכוון לפתוח
הקש על התא מספר פעמים כדי שתדע שאתה עומד לפתוח ולא תקפוץ במכה ותשבור את הביצים במידה ויש.
להתנהגות שציינתי צריכים גם להתווסף הכנות בתא עצמו,גירוד הדפנות וסידור הנסורת.
לסיום כל הסימנים מראים שהם בדרך הנכונה.
האפריקאים זקוקים למינימום הפרעות,הפרעות חוזרות ונישנות עלולות לגרום בהחלט לאכילת ביצים שבירתם או הפסקת הטלה.
איני יודע כיצד הכלוב שלך בנוי אך אני מציע לך לנסות ולא להפריע,פשוט מינימום הפרעות גם אם אתה סקרן,אם ביכולתך לדאוג שהתא הטלה
יהיה במקום אפל יותר על ידי כיסוי חלק מהכלוב זה יהיה מצויין.
פתיחת תא ההטלה גורמת להם לחרדה ולעיתים מונעת הטלה,מעט לפתוח את התא,אם הנקבה שוהה בתא ההטלה כאשר אתה מתכוון לפתוח
הקש על התא מספר פעמים כדי שתדע שאתה עומד לפתוח ולא תקפוץ במכה ותשבור את הביצים במידה ויש.
להתנהגות שציינתי צריכים גם להתווסף הכנות בתא עצמו,גירוד הדפנות וסידור הנסורת.
לסיום כל הסימנים מראים שהם בדרך הנכונה.
היום בבוקר ראיתי זיווגים
נערך לאחרונה על ידי doront ב 02 אפריל 2009 00:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
שיהיה בהצלחה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה , כולי תיקווה שירבו באהבה .........
בהצלחה,הקפד על מינימום הפרעות 

אני משתדל לא להפריע יש בעיה קטנה שהכלוב במרפסת { דירת גן } והילדים נכנסים ויוצאים .
לדעתי הם התרגלו לכך , למשל אין להם בעיה להזדווג כשאני מטר מהם .
לדעתי הם התרגלו לכך , למשל אין להם בעיה להזדווג כשאני מטר מהם .
אכן זה מעיד על כך שאינם חוששים.
בדרך כלל האפריקאים נחשבים לביישנים,בתקופת הריבוי הם הופכים יותר מתוחים ולכן אני בכל זאת חושב שכדאי לפחות לא להתפרץ
ולהזהיר אותם כשמגיעים..
בדרך כלל האפריקאים נחשבים לביישנים,בתקופת הריבוי הם הופכים יותר מתוחים ולכן אני בכל זאת חושב שכדאי לפחות לא להתפרץ
ולהזהיר אותם כשמגיעים..