ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פתיחת תא הטלה
מנהל: מפקחים
פתיחת תא הטלה
שלום רב!
בשעה טובה בקעו לעולם גוזלי תוכונים.
עד עכשיו לכול הזוגות שלי הייתי פותח פעם בשבוע את התא, אבל מכיוון שפהב זה קצת יותר בלאגן אשמח לקבל חוות דעת, כל כמה זמן לדעתכם לפתוח אתתא ההטלה? יש לציין כי הוא פנימי בתוך ווליר.
עוד שאלה: אם עוומק הכלוב הוא 70 סנטימטר והגובה הוא גבוה מאוד, מה צריך להיות אורך הכלוב על מנת לאכלס 30 תוכונים ללא גוזלים וביצים?
בשעה טובה בקעו לעולם גוזלי תוכונים.
עד עכשיו לכול הזוגות שלי הייתי פותח פעם בשבוע את התא, אבל מכיוון שפהב זה קצת יותר בלאגן אשמח לקבל חוות דעת, כל כמה זמן לדעתכם לפתוח אתתא ההטלה? יש לציין כי הוא פנימי בתוך ווליר.
עוד שאלה: אם עוומק הכלוב הוא 70 סנטימטר והגובה הוא גבוה מאוד, מה צריך להיות אורך הכלוב על מנת לאכלס 30 תוכונים ללא גוזלים וביצים?
Re: פתיחת תא הטלה
מאחר ואתה צריך להיכנס לכלוב תשתדל כמה שפחות ,אני לא רואה הבדל אם הבדיקה של התאים תתבצע פעם ביומיים או פעם בשבוע.
לגבי גודל הכלוב,גובה הכלוב אינו משחק תפקיד (עד מידה מסויימת) כך שהכלוב גבוה מאוד בעצם לא נותן הרבה,בדרך כלל התוכים ימצאו בחלקו העליון של הכלוב ולא למטה.איני יודע מה גובה הכלוב אך הייתי מציע לך לעשות בדיוק את מה שעידו עשה כלומר השכבת הכלוב כך שהגובה יהיה 70 והאורך גדול( 1.5 מ).קח בחשבון שלכמות של 15 זוגות תצטרך גם בתי הטלה בהתאם שתופסים נפח לא קטן,אם תוכל לשים אותם חיצונית מה טוב.
**נערך.
אגב התוכונים כפי שידוע אינם רגישים כלל לבדיקות בתא ההטלה אך כפי שציינתי במקרה שלך זה להיכנס לכלוב צפוף יחסית.
לגבי גודל הכלוב,גובה הכלוב אינו משחק תפקיד (עד מידה מסויימת) כך שהכלוב גבוה מאוד בעצם לא נותן הרבה,בדרך כלל התוכים ימצאו בחלקו העליון של הכלוב ולא למטה.איני יודע מה גובה הכלוב אך הייתי מציע לך לעשות בדיוק את מה שעידו עשה כלומר השכבת הכלוב כך שהגובה יהיה 70 והאורך גדול( 1.5 מ).קח בחשבון שלכמות של 15 זוגות תצטרך גם בתי הטלה בהתאם שתופסים נפח לא קטן,אם תוכל לשים אותם חיצונית מה טוב.
**נערך.
אגב התוכונים כפי שידוע אינם רגישים כלל לבדיקות בתא ההטלה אך כפי שציינתי במקרה שלך זה להיכנס לכלוב צפוף יחסית.
סבבה...אז הכלוב שיש לי מספיק ל-30 תוכונים, זה כלוב שאי אפשר להשכיב, אגב היום בלילה ירד גשם וגם עכשיו קצת, נראה לך שהם שרדו את הלילה?
הם מוגנים עם גג?אם הם מוגנים מגשם ורוח אין סיבה שלא ישרדו.
מוגנים, זאת אומרת שאין סיב לדאוג, אם פתחתי אתמול לבדוק היום בסוף הגשם אם הם בסדר?
ודרך אגב מה המחיר לזוג ציפורי אהבה לוטינו עובד?
ודרך אגב מה המחיר לזוג ציפורי אהבה לוטינו עובד?
אין סיבה שיקרה להם משהוא לא טוב,אם הם מוגנים הם מסתדרים טוב מאוד עם הטמפרטורה .
לגבי מחירים ,זה לא קשור לדיון אז כדאי שתפתח דיון חדש.
שוב אני אסביר,אנחנו לא מנסים להקשות עליכם אלא מנסים לדאוג שיהיה סדר ונוח לחברים שקוראים כותרת ויודעים על מה מדובר.
לדוגמה הכותרת שלך "פתיחת תא הטלה" ובפנים יהיה דיון על מחירי ציפורי אהבה,גם אם נרצה למצוא את הדיון יהיה קשה כי הכותרת אחרת.
לכן אל תתעצלו למען כולנו ופיתחו לכל דיון נושא חדש משלו
לגבי מחירים ,זה לא קשור לדיון אז כדאי שתפתח דיון חדש.
שוב אני אסביר,אנחנו לא מנסים להקשות עליכם אלא מנסים לדאוג שיהיה סדר ונוח לחברים שקוראים כותרת ויודעים על מה מדובר.
לדוגמה הכותרת שלך "פתיחת תא הטלה" ובפנים יהיה דיון על מחירי ציפורי אהבה,גם אם נרצה למצוא את הדיון יהיה קשה כי הכותרת אחרת.
לכן אל תתעצלו למען כולנו ופיתחו לכל דיון נושא חדש משלו

סבבה, תודה רבה, אפתח אשכול חדש=]