ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים של סאן קוניר
מנהל: מפקחים
ביצים של סאן קוניר
שלום רב
אשמח לדעת האם אפשר להוציא את הביצים מתא ההטלה ביום שהטילה אותנו (היא מטילה בערך 5 ביצים כל יומיים שלושה) כלומר להוציא כל ביצה ביום ההטלה ולהכניסה למדגרה. או לחכות שתטיל את כל הביצים ואז להכניסם למדגרה.
שאלה נוספת: האם ברגע שהביצים בוקעות ניתן להחזירם לאמא על מנת שתטפל בהם בימיהם הראשונים ורק לאחר שבועיים לקחת אותם ולהמשיך בהאכלה לבד?
תודה
אשמח לדעת האם אפשר להוציא את הביצים מתא ההטלה ביום שהטילה אותנו (היא מטילה בערך 5 ביצים כל יומיים שלושה) כלומר להוציא כל ביצה ביום ההטלה ולהכניסה למדגרה. או לחכות שתטיל את כל הביצים ואז להכניסם למדגרה.
שאלה נוספת: האם ברגע שהביצים בוקעות ניתן להחזירם לאמא על מנת שתטפל בהם בימיהם הראשונים ורק לאחר שבועיים לקחת אותם ולהמשיך בהאכלה לבד?
תודה
Re: ביצים של סאן קוניר
עדיף להוציא את כל הביצים בסיום ההטלה .
אין אפשרות להחזיר את הגוזלים להורים לאחר הבקיעה מאחר והם לא יטפלו בהם.
אין אפשרות להחזיר את הגוזלים להורים לאחר הבקיעה מאחר והם לא יטפלו בהם.
האם זו בעיה להאכיל את הביצים מרגע בקיעתם? אמרו לי שהם קטנים מאוד וזה די קשה האם זה נכון?
זה קשה מאוד, מה שאת יכולה זה להשאיר שתי ביצים שיבקעו ואז להוסיף את השלושה שנשארו, לא אמרת אם גם יש לזה זכר והכול, כי אם לא לא יהיו גוזלים מהביצים=]
המשחקים האלה עולים ביוקר!
אם את לא מנוסה בהאכלה מגיל כל כך צעיר השאירי לאם לעשות את העבודה וותרי על הדגרה,הדגרה יכולה להיעשות כשההורים לא דוגרים או לא מאכילים ,לקחת ולהחזיר ולהוסיף יכול לעלות בחייהם של הגוזלים,בקיצור יצא שכרו בהפסדו.
הוציאי את הגוזלים לאחר שבועיים+- כך שהאכלה הרבה יותר קלה.
אם את לא מנוסה בהאכלה מגיל כל כך צעיר השאירי לאם לעשות את העבודה וותרי על הדגרה,הדגרה יכולה להיעשות כשההורים לא דוגרים או לא מאכילים ,לקחת ולהחזיר ולהוסיף יכול לעלות בחייהם של הגוזלים,בקיצור יצא שכרו בהפסדו.
הוציאי את הגוזלים לאחר שבועיים+- כך שהאכלה הרבה יותר קלה.
זו בדיוק הבעיה. האם מתחילה לדגור על הביצים ובשלב מסויים פשוט מפסיקה ואין לנו מושג מדוע.
יכול להיות שהביצים אינן פוריות? בעבר היו ארבעה מחזוריים של גוזלים ובשנתיים האחרונות אין גוזלים. מה יכולה להיות הבעיה.
לכן חשבנו להוציא את הביצים מרגע ההטלה להדגיר אותם וכשאר יבקעו להחזירם להורים מדוע אין מצב שתגדל אותם?
יכול להיות שהביצים אינן פוריות? בעבר היו ארבעה מחזוריים של גוזלים ובשנתיים האחרונות אין גוזלים. מה יכולה להיות הבעיה.
לכן חשבנו להוציא את הביצים מרגע ההטלה להדגיר אותם וכשאר יבקעו להחזירם להורים מדוע אין מצב שתגדל אותם?
תחשבי על האופציה של קניית זוג מזמרים כאומנת=]
מה הקשר לאומנת אם אין גוזלים:
הבעיה מתחילה האם הביצים פוריות בכלל והאם להוציא אותם ולהדגיר אותם לבד!!!!!!!!
ומה יתנו לי זוג מזמרים? הם ידגרו עבורי על הביצים של הסאן קוניור?
הבעיה מתחילה האם הביצים פוריות בכלל והאם להוציא אותם ולהדגיר אותם לבד!!!!!!!!
ומה יתנו לי זוג מזמרים? הם ידגרו עבורי על הביצים של הסאן קוניור?
- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
המזמרים לא ידגרו זו לא עצה טובה
צריך פשוט לתת לטבע לעשות את שלו
חבל על הוצאה על מדגרה כשההורים עושים את העבודה
אם ההורים לא דוגרים כניראה שהביצים לא פוריות
צריך פשוט לתת לטבע לעשות את שלו
חבל על הוצאה על מדגרה כשההורים עושים את העבודה
אם ההורים לא דוגרים כניראה שהביצים לא פוריות
כמה זמן האם דוגרת על הביצים?האם מספיק זמן כדי לבדוק פוריות?אם את יכולה תעריכי לי בימים.
לגבי העברת הגוזלים לאחר בקיעה לאם,האם לא תדגור מאחר ומרגע לקיחת הביצים אין לה כל רגש או שייכות לגוזלים שבוקעים.
אין היא מקשרת ומזהה שאילו הם הגוזלים שבקעו מהביצים שלה,מבחינתה הביצים "נטרפו" והיא מתכוננת לסבב הבא יותר מוצלח מבחינתה.
יתכן מאוד שהביצים לא פוריות בגלל חוסר ניסיון של הזכר וכו',אם הנקבה דוגרת מספר ימים (נניח 5-6 ימים) אפשר כבר לדעת אם מתרחש
משהוא חיובי בביצה.
**עריכה-
אני מתקן את עצמי מאחר ושמתי לב שהיו בעבר גוזלים.לכן חוסר ניסיון יורד מהפרק.
לגבי העברת הגוזלים לאחר בקיעה לאם,האם לא תדגור מאחר ומרגע לקיחת הביצים אין לה כל רגש או שייכות לגוזלים שבוקעים.
אין היא מקשרת ומזהה שאילו הם הגוזלים שבקעו מהביצים שלה,מבחינתה הביצים "נטרפו" והיא מתכוננת לסבב הבא יותר מוצלח מבחינתה.
יתכן מאוד שהביצים לא פוריות בגלל חוסר ניסיון של הזכר וכו',אם הנקבה דוגרת מספר ימים (נניח 5-6 ימים) אפשר כבר לדעת אם מתרחש
משהוא חיובי בביצה.
**עריכה-
אני מתקן את עצמי מאחר ושמתי לב שהיו בעבר גוזלים.לכן חוסר ניסיון יורד מהפרק.