נסענו לשם כשהוא מנסה להבין את כל האהבה וההתעסקות בתוכים וחזרנו כשהו מאוהב בהם לגמרי! (good job!)
בילינו שם קצת יותר משלוש שעות ו99% מהזמן נהנינו ביותר.
ייאמר לזכות הצפארי שהכלובים והתוכים באמת רובם מושקעים ומטופחים.
אבל - ויש אבל גדול, אני לא אוהבת לדבר רע על מקום כלשהו או על מישהו אבל פה זה מתבקש... כך שאם זה לא מתאים מנהלים נא למחוק.
לא נהניתי מהמופע תוכים מהסיבה הפשוטה - שניכר לעין שהתוכים אינם מאושרים, ממש כאב לי הלב עליהם.
גם הגוזלייה - אולי זה לא תמיד ככה ואולי לא נפלתי על יום הכי מוצלח שלהם אבל היא הייתה פשוט מטונפת. מי יכול לגדל גוזלים בלכלוך כזה?!
חוץ משני הדברים הנ"ל היה ממש ממש טוב.
ביום הזה יצא לי גם להכיר ממש מקרוב את הארה, בהתחלה חששתי כי באמת שאני לא רגילה להחזיק תוכי בגודל כזה, אבל אחר כך התרגלתי, התחברתי מאוד ואפילו החזקתי גם את השנייה והן היו מדהימות! אני פשוט מאוהבת!!
גם הארות פרא שהיו שם מדהימות! ברגע שהתקרבתי לכלוב, קצת שרקתי, כמה נקישות עם הלשון וניפנוף עם השקית גרעינים וכווולן באו להתכבד.
הכינותי מראש שקית עם גרעיני חמניה, אגוזי מלך, קשיו, שקדים ובוטנים והכל ללא מלח כמובן ובאתי לפנק את התוכים, וכן, היה מספיק לכולם! וקיבלתי בתמורה המון אהבה ופוזות למצלמה..
אני מצרפת דוגמית מהתמונות. כשעוד חלק גדול מהן נמצא בגלרייה שלי:
http://www.tukinfo.com/gallery/thumbnails-214.html
ומכיוון שנגמר לי המקום בגלריה אני מעלה לפיק, אלבום תמונות באינטרנט ואני מקווה שתהנו. (ברגע שאסיים להעלות לשם אתן קישור).
צפו לעוד הפתעה מחר!!
ואני כמובן מצפה לתגובות...!!