ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
Re: חיים מהשמצות-תרתי משמע
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא הבנתי... המלצת לו לא לנסוע לחיים, זאת אומרת אצל כולם ורק לא אצלו אבל אתה מרוצה ממנו?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
נכון מעוד אני פשוט יודע להוציא ממנו את הטוב

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

חשבתי רבות האם להגיב באשכול הזה, אני מגיבה לאחר מחשבה רבה...
אני רוצה לציין שאין אנו מכיריםאת חיים אישית והוא לא מכיר אותנו ,ההשמצות שלו לא היו מכוונות כלפינו אישית (כך אני מאמינה)
אלא שזאת דרך התנהלות להלל את "בית הגידול" שלו ע"י השמצות של אחרים..
כל מי שמכיר אותנו והיה אצלינו ישפוט..לא אני.
מה שהפריע לי יותר מכל בכל השתלשלות העניינים זה שאותו בחור שקנה את התוכי הסתובב בהרגשה לא טובה
במקום בהרגשת שימחה והתרגשות על הצטרפות החבר החדש לביתו.
אני רוצה לציין שאין אנו מכיריםאת חיים אישית והוא לא מכיר אותנו ,ההשמצות שלו לא היו מכוונות כלפינו אישית (כך אני מאמינה)
אלא שזאת דרך התנהלות להלל את "בית הגידול" שלו ע"י השמצות של אחרים..
כל מי שמכיר אותנו והיה אצלינו ישפוט..לא אני.
מה שהפריע לי יותר מכל בכל השתלשלות העניינים זה שאותו בחור שקנה את התוכי הסתובב בהרגשה לא טובה
במקום בהרגשת שימחה והתרגשות על הצטרפות החבר החדש לביתו.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

לאה את צודקת לחיים אין מוסג מי אתם לכן כל הסיפור הזה נע מיביב אי קנית התוכי אצלו
אני למחרת היום כבר האיתי אצל הבחור והברתי לא שקנה את התוכי אצל הטובים ביותר
אני מקווה שלא יחברו את היתנהגותו של חיים לשלי
אני למחרת היום כבר האיתי אצל הבחור והברתי לא שקנה את התוכי אצל הטובים ביותר
אני מקווה שלא יחברו את היתנהגותו של חיים לשלי

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.

סמו אין כל קשר בן ההתנהלות שלך והתנהלותו של חיים.
אין ולא הייתה לנו שום טענה נגדך, נהפוך הוא, אנו מעריכים אותך כאדם בפני עצמו ללא קשר לדעתי על חיים.
אין ולא הייתה לנו שום טענה נגדך, נהפוך הוא, אנו מעריכים אותך כאדם בפני עצמו ללא קשר לדעתי על חיים.
דברי חכמים

מכעיס מאוד
זה ממש גועל נפש להכפיש בן אדם מבלי לדעת מי הוא בכלל.
עידו אם הוא באמת אמר לך את השטויות האלה סימן שהוא ממש לא מבין בתוכים. איזה שטויות במיץ.
ואני פעם רציתי לקנות ממנו, עכשיו עוד יותר יצא לי החשק, וטוב שכך.
זה ממש גועל נפש להכפיש בן אדם מבלי לדעת מי הוא בכלל.
עידו אם הוא באמת אמר לך את השטויות האלה סימן שהוא ממש לא מבין בתוכים. איזה שטויות במיץ.
ואני פעם רציתי לקנות ממנו, עכשיו עוד יותר יצא לי החשק, וטוב שכך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אם היית בנאדם אלים, לדעתי עכשיו הוא היה תלוי על איזה פלורסנט ליד הבית שלו שהוא בצבע סגול.
גועל נפש.
גועל נפש.
אני חייב להגיב לכל הנאמר כאן, למרות שאני מחיפה ולמרות שלא קניתי מעולם תוכים ולא אקנה אצל אותו בחור חיים..
ישנם הרבה מגדלים שמפוזרים בכל הארץ, אבל ישנם בודדים כמו אלי ולאה!!! אני אפילו לא נפגשתי איתם מעולם ולא רכשתי מהם תוכים,
אבל יצא לי לדבר עם אלי מספר פעמים בטלפון, לגבי בעיות שהיו לי עם התוכים שלי, או לגבי עזרה בגידול והחתמה של התוכים שלי.
אני חייב להגיד שאלי עזר לי מעל ומעבר גם אם היו אלו שיחות בשעות לא נוחות, ומעולם לא דחה את עזרתו אליי.
הוא לא מכיר אותי אישית ואין לו כל רווח כספי מזה.. הוא עשה את זה ועושה את זה עם אחרים אך ורק מתוך אהבה "מוגזמת" לתוכים.
אני לא סניגור ולא עו"ד של אלי ולאה, אבל ניתקלתי לא פעם ולא פעמיים ב"מגדלים", ש"העזרה" שלהם לא תמיד הועילה ולעיתים הזיקה יותר..
ישנם מגדלים רבים שכדי שיוכלו למכור את גידולם, נוהגים להשמיץ מגדלים אחרים וזה פשוט מגעיל ודוחה..
אלי, תהיה רגוע , אתה תותח, יחיד בין רבים, ולא בכדי!!!
אני רק מקווה שלא גרמתי לך להסמיק...

ישנם הרבה מגדלים שמפוזרים בכל הארץ, אבל ישנם בודדים כמו אלי ולאה!!! אני אפילו לא נפגשתי איתם מעולם ולא רכשתי מהם תוכים,
אבל יצא לי לדבר עם אלי מספר פעמים בטלפון, לגבי בעיות שהיו לי עם התוכים שלי, או לגבי עזרה בגידול והחתמה של התוכים שלי.
אני חייב להגיד שאלי עזר לי מעל ומעבר גם אם היו אלו שיחות בשעות לא נוחות, ומעולם לא דחה את עזרתו אליי.
הוא לא מכיר אותי אישית ואין לו כל רווח כספי מזה.. הוא עשה את זה ועושה את זה עם אחרים אך ורק מתוך אהבה "מוגזמת" לתוכים.
אני לא סניגור ולא עו"ד של אלי ולאה, אבל ניתקלתי לא פעם ולא פעמיים ב"מגדלים", ש"העזרה" שלהם לא תמיד הועילה ולעיתים הזיקה יותר..
ישנם מגדלים רבים שכדי שיוכלו למכור את גידולם, נוהגים להשמיץ מגדלים אחרים וזה פשוט מגעיל ודוחה..
אלי, תהיה רגוע , אתה תותח, יחיד בין רבים, ולא בכדי!!!
אני רק מקווה שלא גרמתי לך להסמיק...

באמת שזה מכעיס ובן אדם כזה שאומר לילדים דברים כאלה זה גועל נפש אולי באמת שווה לתבוע אותו.
אפילו אני אם אחרי ההתרגשות של קניית תוכי והכל, הייתי באה למישהו שאומר לי כאלה דברים עליו הייתי יוצאת מאוד מאוכזבת ועוד יותר אם הייתי מאמינה לו בגלל חוסר ידע. .. לא רק שהוא יכול לגרום לנזק ע"י הכפשת שמות של מגדלים אחרים הוא יכול גם לגרום לנזק על ידי מתן עצות גרועות למגדלים :\\ אין ספק שמוניטין עובד על פי האנשים שקונים אצלך ולא על פי מוכרים אחרים...
אתה צריך להזהיר את מי שקונה ממך שלא ילך אליו לקיטום נוצות.
אפילו אני אם אחרי ההתרגשות של קניית תוכי והכל, הייתי באה למישהו שאומר לי כאלה דברים עליו הייתי יוצאת מאוד מאוכזבת ועוד יותר אם הייתי מאמינה לו בגלל חוסר ידע. .. לא רק שהוא יכול לגרום לנזק ע"י הכפשת שמות של מגדלים אחרים הוא יכול גם לגרום לנזק על ידי מתן עצות גרועות למגדלים :\\ אין ספק שמוניטין עובד על פי האנשים שקונים אצלך ולא על פי מוכרים אחרים...
אתה צריך להזהיר את מי שקונה ממך שלא ילך אליו לקיטום נוצות.