ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מת- האם צריך לדאוג
מנהל: מפקחים
תוכי מת- האם צריך לדאוג
היה לנו תוכי קוקוטייל במשך כ-6-7 שנים והוא מת הערב לאחר שברביעי שלשל ומאז כמעט לא עשה קקי והיה נראה חולה ועייף ולא צייץ ראיתי אותו עף כאילו לתוך הרצפה ומתפגר לצערי מול עיניי. האם יש חשש שמדובר בשפעת עופות או מחלה מדבקת אחרת לאדם? הוא לא היה כמעט בחוץ- מדי פעם היינו שמים אותו לכמה שעות בכלוב על המרפסת. מה לדעתכם צריך לעשות?
Re: וכי מת- האם צריך לדאוג
אין חשש לשפעת ובטח שלא לשפעת עופות
.
לגבי סיבת המוות אין לי מושג ..
לילה טוב
לגבי סיבת המוות אין לי מושג ..
לילה טוב

- vnbvk
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אסף
- איש קשר:
יכולות להיות מאה ואחת סיבות
אין מה לעשות
שאלה הוא מת אחרי שהיה במרפסת ?
המרפסת זו מרפסת סגורה או פתוחה ?
אין מה לעשות
שאלה הוא מת אחרי שהיה במרפסת ?
המרפסת זו מרפסת סגורה או פתוחה ?
היי
הוא היה במרפסת פתוחה פעם בשבוע ככה לכמה שעות אבל לרוב הוא היה בפנים. אני יודע שהיסכוי נמוך שזה משהו מדבק לאדם ויש מלא סיבות אפשריות אבת מי זאת דר' שביט להפנות אליו את השאלה?
הוא היה במרפסת פתוחה פעם בשבוע ככה לכמה שעות אבל לרוב הוא היה בפנים. אני יודע שהיסכוי נמוך שזה משהו מדבק לאדם ויש מלא סיבות אפשריות אבת מי זאת דר' שביט להפנות אליו את השאלה?
תכנס לפורום נושא חדש מענה מקצועי
ותפנה לו את השאלה ,עוד הפעם אל תהיה מוטרדת
ותפנה לו את השאלה ,עוד הפעם אל תהיה מוטרדת

תודה
תודה אני אפנה שאלה. זה באמת היה לי ערב ממש קשה כי הייתי ממש קשור אליו והוא היה מקסים. הוא מאוד אהב אותי וכל פעם שהייתי נכנס הוא היה קורא לי והוא היה עושה לי שלום עם הרגל. זה פעם ראשונה שהיה לי תוכי וזה הרבה עבודה אבל הוא היה מקסים. ממש אהבתי אותו.
Re: תודה
אם היית יודע. אתם יודעים, הייתי מהמר על הרעלה או משהו כי ברביעי הוא ממש שלשל... הערב הוא פשוט צןווח כזה וראיתי אותו כאילו מנסה לעוף לתוך הרצפה והוא פשוט מת.