ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונות של הגוזלי תוכונים סבב 2
מנהל: מפקחים
תמונות של הגוזלי תוכונים סבב 2
מעניין מה יהיו הצבעים =] מישהו כבר מזהה? ושאלה לאחת הנקבות הנחיריים הפכו מחוםם לכחול למה זה קרה?תודה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי עדימנתי ב 06 מאי 2009 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: תמונות של הגוזלי תוכונים סבב 2
מתוקייםםם בהצלחה!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תודה רבה
אתה מדבר על הפיכת הדונגית מחום לכחול אצל נקבה בוגרת?
גוזלים יפיפיים בהצלחה.
**עריכה .
אגב מה המצב בתוך תא ההטלה שנראה כאילו יש שם ביצה טובענית,גם הגוזלים מלוכלכים כנראה בצואה שהפכה נוזלית.
בתמונה הראשונה אתה יכול לראות מצב אופטימלי של הצואה כשהיא קשה כגושים,ברוב המקרים לקראת סוף הסבב האמא
מנקה את התא בעצמה כשהיא זורקת את הלשלשת החוצה.
בינתיים אני רואה על גוזל אחד צבע צהוב אבל צריך להמתין.
גוזלים יפיפיים בהצלחה.
**עריכה .
אגב מה המצב בתוך תא ההטלה שנראה כאילו יש שם ביצה טובענית,גם הגוזלים מלוכלכים כנראה בצואה שהפכה נוזלית.
בתמונה הראשונה אתה יכול לראות מצב אופטימלי של הצואה כשהיא קשה כגושים,ברוב המקרים לקראת סוף הסבב האמא
מנקה את התא בעצמה כשהיא זורקת את הלשלשת החוצה.
בינתיים אני רואה על גוזל אחד צבע צהוב אבל צריך להמתין.
תודה רבה הוצאתי את הגוזלים וניקיתי את הבתי הטלה יש שם צהוב וכחול
אלי על השאלה כן..
אלי על השאלה כן..
חמודים ברמות
בהצלחה גם בהמשך
בהצלחה גם בהמשך

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

האמת אדי שהתופעה נתגלתה לי בזמן האחרון,לי אישית לא היו מיקרים של שינוי דרסטי בצבע הדונגית לנקבה.
אבל לעוזי קרה בדיוק אותו מקרה,ידוע שלקראת ההטלה וריבוי צבע הדונגית של הנקבה הופך לחום אבל לא לכחול.
ישנם שינויים פיזיולוגים והורמונלים שמשפיעים על הצבע אבל לי העניין די חדש ולא נתקלתי בו עד המקרה של עוזי.
דנו בנושא בלינק הבא:
צבע דונגית משתנה שוב ושוב
אני לא חושב שמדובר במשהוא שאינו תקין או מעיד על בעייה אבל בהחלט מעניין ואני אנסה למצוא מקורות שמסבירים את העניין.
אבל לעוזי קרה בדיוק אותו מקרה,ידוע שלקראת ההטלה וריבוי צבע הדונגית של הנקבה הופך לחום אבל לא לכחול.
ישנם שינויים פיזיולוגים והורמונלים שמשפיעים על הצבע אבל לי העניין די חדש ולא נתקלתי בו עד המקרה של עוזי.
דנו בנושא בלינק הבא:
צבע דונגית משתנה שוב ושוב
אני לא חושב שמדובר במשהוא שאינו תקין או מעיד על בעייה אבל בהחלט מעניין ואני אנסה למצוא מקורות שמסבירים את העניין.