ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קואקרים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
stav14
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי ז

קואקרים

שליחה על ידי stav14 »

ברצוני לקנות זוג קוואקרים מקניון לחיות בבאר שבע וראיתי את הזוג לבד בכלוב רק 2 והוא אמר לי שזה זכר ונקבה ושהמספק שלהם מביא להם זוגות האם זה נכון מה שהוא אומר?? וראיתי אותם צמוד אחד לשני ומנקים אחד את השני וממש כמו חברים האם זה זכר ונקבה??
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

Re: קואקרים

שליחה על ידי Ben »

לא מומלץ לרכוש מחנות חיות מי כמה סיבות,
בין היתר המחיר בחנויות לא מצדיק את הפריטים שככל הניראה איכות חייהם מתחת לכל ביקורת.

תמיד תיקחי בספק את דבריו !

יום טוב תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כדי לדעת את מינו של הקוואקר יש לבצע בדיקת זויג DNA ,או לחילופין אתה רואה במו עיניך זוג שהנקבה הטילה (ביצים פוריות)ומגדלת גוזלים,כלומר זוג מוכח.אחרת כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה.לפי מה הספק שלו יודע שהם זוג?
בקיצור אם אתה מתכווון לקנות זוג לריבוי אל תתפשר אלא אם יש לך ממש הוכחות שזה כך,אחרת תחכה ותחכה ובסופו של דבר אתה עלול להתאכזב. זוהי הסיבה שאת הקוואקרים מגדלים בלהקות והם מתחברים בעצמם .
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי חזי »

תקנה מחווה או ממגדל שאתה סומך על פי המלצות
זוג שעובד המגדל לא ימכור אותו
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”